Dert yok, Sohbet var.... :)

Misilleme yapma bence ama bunun acısını baska türlü al. Zıtlaşma, huzursuz olmayın.

canim, bir de kusura bakma aksam aksam, hem de yorgunken tuttum seni. cok sagol ilgilendigin icin.

Aşk olsun gizem yaa, hep gırgır mı yapıcaz. Sıkıntımızı da paylaşmalıyız ki anlamı olsun. Uykum gelince söylerim ben sana

hayir yaptigi

hem kendini kayiriyor
kendisine kiyak geciyor
hem de sabahin 4-5 ine kadar hatunlarla salsa yapacak.

h.geldin. vizeler yaklasıo dsarı çkmiim ders calışyım bugun ddm ama yok patlıyorum su an

bence tam ders çalışma havası.

yap bir kahve.

cam kenarına bir masaya geç,

yağmur yağarken okuman gerekenleri oku,

ohhh mis..

akşama da kendini ödüllendir..gez dolaş.

çalışamıyorsan kendinimotive edecek birşeyler yap..

üniversitedeyken ders çalışmaktan bunaldığımda, motive olmak için

P&G'nin binasının karşısına geçer, elimede bir kola alır binaya girip çıkanları seyrederdim.

birgün onlar gibi olmak için:)

basbaya rontgencilik hehehe
yada

h.geldin. vizeler yaklasıo dsarı çkmiim ders calışyım bugun ddm ama yok patlıyorum su an

tavsiyelerin için saol :13: ya ne biliim böye içim sıkılıo bunalıo garip bişey oldumm ama denicem . şimdi grebildn mi peki P&G ye cnım

iyi geceler kızlaar,
gizemcim bence haklısın, bana da ters öyle dans mans kızlar falan. koy tavrını madem rahatsız oluyorsun. inşallah atlatmışsınızıdr canım

iyi geceler kızlaar,
gizemcim bence haklısın, bana da ters öyle dans mans kızlar falan. koy tavrını madem rahatsız oluyorsun. inşallah atlatmışsınızıdr canım

dün saat 11 e dogru aradi, disari ciktiktan 1 saat sonra sanirim. özür dilerim, kirdim seni, essssseklik ettim, bunu düsünmükten burada da bisi yapmadim, kös kös oturdum falan dedi :)

yurda döneyim konusalim dedi, ben de yok istemiyorum ben yatacagim, sen ne yaprsan yap dedim. epey üsteledi ama benim canim konusmak istemiyordu. is iyice büyürdü. bir de onun tepkisini merak ettim. o da, orada sikilmis sanirim, baska bir yere gitmis. artik kacta dönüp kacta yattiysa öglen 3 e dogru kalkmis.

ben de tüm gün, hic sesimi cikarmadim, aramadim da. o arayinca geri de dönmedim. kendi kafama göre gezdim, spora gittim. vakit gecirdim.

benim rahatsiz oldugum dansa gitmesi degil. gercekten. benim sinir oldugum, "ben birsey yaparken ona mutlaka haber verecegim, hatta istemiyorsa yapmayacagim" ama o kafasina göre plan yapip hareket edebilecek.

dün kamerayi actik konusacagiz, böyle hazirlanmaya süslenmeye basladi. o arada benimle konusup, beni de aradan cikartmaya calisiyordu.

ben de buna uyuz oldum.

o yapacak, ama ben yapamayacagim. yok öyle bisi. bunu ögrenmeli.

süründürdüm çocuğu diyosun yani, aferin sana valla, ama çok da uzatma kırılmasın.
uzaktayken böyle yanlış anlaşılmalar normal biliyosun, haber vermeden gitmez bi daha artık akıllanmıştır heralde

insallah..... benim huyumu biliyor. ona göre davransin. o bisey yaparsa, ben de yaparim. iste tek problem ben burada dans edecek birilerini bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…