ama ben fiili birsey yapmamistim ki, sadece yapmak istiyorum ve yapacagim demistim. seyahat planiydi. konustuk ve anlastik konu da kapanmisti.
misilleme degil de, bu dans konusunda cok hassas. aslinda her cuma gider partiye, dedim ya ona bisi demiyorum. ben sormasini bile istememisimdir böyle seyleri, sadece haber vermesi gerekirdi.
bir de bana üstüne basa basa "bana sormadan is mi yapiyorsun?" dedikten sonra. kendisinin ki ne halt yemek oluyor.
ya sanirim bir de malum günüm yaklasiyor. fazla asabiyim.
ama yine de cifte standart....
ben cok fena misilleme yapacagim, orasi kesin!!!
canim, bir de kusura bakma aksam aksam, hem de yorgunken tuttum seni. cok sagol ilgilendigin icin.
cnım cokk fenaa sıkılıoo kzlar muhabbet edicek kmse yok mu hadi gelin..
h.geldin. vizeler yaklasıo dsarı çkmiim ders calışyım bugun ddm ama yok patlıyorum su an
Biri beni bu hayattan cekip alsın
iyi geceler kızlaar,
gizemcim bence haklısın, bana da ters öyle dans mans kızlar falan. koy tavrını madem rahatsız oluyorsun. inşallah atlatmışsınızıdr canım
Biri beni bu hayattan cekip alsın
süründürdüm çocuğu diyosun yani, aferin sana valla, ama çok da uzatma kırılmasın.
uzaktayken böyle yanlış anlaşılmalar normal biliyosun, haber vermeden gitmez bi daha artık akıllanmıştır heralde
canım hayırdır inşallah iyi misin bi aksilik mi var
gel benim yanima bebis :))
KK beni panik atak hastası yaptı canım yaa :neyin kafasını tasıyor bunlar anlamıyorum ben
Atlıcam ucan süpürgeme gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?