Dert yok, Sohbet var.... :)

hem tecrübem olmadigindan birsey yazamam hem de 22 yasinda 4 aylik evli. henüz cocuklari da olmayiversin. önce bi kendilerini gelistirmeyi büyütmeyi ögrensinler..

allah iyiliğini versin elmayra, adamcağız duymasın bunları

hadi onu anladık adam işe yeni girdi, önceden rahattı evde halbuki ama:44::44: seni mi kandırıyo kuzum yoksa,
bak istek şart

Hahahah ben onu isteklendiririm, seksi bir garıyam salı günü görürsün hahahahahha

yoruluyorsa ve de rahatina düskünse.. isteksiz olabilür. o zaman da tutmaz tabe cocuk.

kizcagiz sorsun aslinda istekliysen gel diye. ona göre saapsinlar.

hahahah şaapsınlar hahahhaha

hem tecrübem olmadigindan birsey yazamam hem de 22 yasinda 4 aylik evli. henüz cocuklari da olmayiversin. önce bi kendilerini gelistirmeyi büyütmeyi ögrensinler..

mesir macunu tarifi vercem D:

Ben cıkıyorum kızlar, servisi unuttum lafa dalıp. evden yazıcam öpyrm sizi....

ben de kapatiyorum bugünlük bilgisayar kullanimini. tüm gün bilgisayar karsisinda gözlerim de cildim de mahvoluyor ya

hepinize iyi aksamlar, iyi hafta sonlari.

öpüyorum

Ben burdayım ama cok yorgunum yazmaya dermanım kalmadı

aslinda ben de cok yorgunum. spora gittim. 2 saat calistim. iyi geldi. ama coook acikmisim, bi kase corba ictim :) gitti onca emek

sinirimden yedim onu da aslin, yoksa yatardim ya da oyalardim kendimi...

aslinda ben de cok yorgunum. spora gittim. 2 saat calistim. iyi geldi. ama coook acikmisim, bi kase corba ictim :) gitti onca emek

sinirimden yedim onu da aslin, yoksa yatardim ya da oyalardim kendimi...

1 çorba kaseden bisey olmaz seker yaa

1 çorba kaseden bisey olmaz seker yaa

umarim...

of ya daha bugün erkek arkadasimla uzak mesafe olmasina ragmen ne güzel yürütüyoruz diyordum. 10 dk önce cok fena kizdim ona..

carsamba günü ya carsamba günü beni kafama göre is yapmakla sucladi beyimiz, tartistik, persembe günü ben o nun o benim gönlümü aldik, anlastik. öyle habersiz is yapmak yok diye.

demin internette görüsüyoruz basladi giyinip süslenmeye. nereye partiye gidecekmis. allahim uyuz oldum.

gitsin gezsin tozsun eglensin dans etsin umrumda degil, öyle kiskanc bir yapim yoktur, ama daha dün anlasmistik güya. bu cifte standart niye.

böyle birseyi asla kabul etmeyecegimi bildigi halde hem de yaaa.

yedigi halta bak.

Normalde bu tarz şeyler yapmıyorsa eğer sana misilleme olsun diye gidiyor olabilir

Normalde bu tarz şeyler yapmıyorsa eğer sana misilleme olsun diye gidiyor olabilir

ama ben fiili birsey yapmamistim ki, sadece yapmak istiyorum ve yapacagim demistim. seyahat planiydi. konustuk ve anlastik konu da kapanmisti.

misilleme degil de, bu dans konusunda cok hassas. aslinda her cuma gider partiye, dedim ya ona bisi demiyorum. ben sormasini bile istememisimdir böyle seyleri, sadece haber vermesi gerekirdi.

bir de bana üstüne basa basa "bana sormadan is mi yapiyorsun?" dedikten sonra. kendisinin ki ne halt yemek oluyor.

ya sanirim bir de malum günüm yaklasiyor. fazla asabiyim.

ama yine de cifte standart....

ben cok fena misilleme yapacagim, orasi kesin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…