Dert yok, Sohbet var.... :)

bu birleşme bana bazen iyi gelmiyor...

artık kimseye de sorunlarımı anlatamıyorum...

buraya dahi...

azönce yine canım sıkıldı...

yine...

bazen çekip gidesim var...

bazen çaresiz hissediyorum...

tüm evliliklerde olur diyorum..

hava bile hep güzel değil..

ama sormayın niye.

Ankara, İstanbul arası kaynasın bu yazdığım...

Marifetli bir hanım yada hanımlardan ezogelin çorbası tarifi istiyorum

Sıvıyağda soğanı kavur salçasını ilave et baharatınıda koy,birazcık ince bulgur ve kırmızı mercimeği ilave et istersen birazda ptates rendesi koyabilirsin.Et tableti kullanabilirsin istersen suyunu ,ilave et pişir.Piştikten sonrada istersen rondodan geçirebilirsin ..

anlatmak istersen seve seve dinleriz canim...

öyle arada kaynayıp kurtulamazsın kateciiim, anlatacaksın, konuşacağız, rahatlayacağız

kate için döküp rahatlamak iyi geliyor, arada kaynatmayız güzel arkadaşımızın üzüntüsünü

abla hepsini birden atam yani tencereye öle mi???

ya birisi roman tadinda hayat hikayesini anlatiyordu, silindi mi konu. haftasonu ne guzel okumustum.

yok öyle kaynasın falan....yaz güzelim,açılırsın biraz

canim komsunla olan problemlerin devam ediyor mu? konunu okumadim epeydir, birden aklima geldi...

Ayyy gizem ben o kadını öldürücem cidden katil olucam konuma bak yazdım sabah D:

Kate dün akşam ben de düşündüm. Üyenin biri öyle birşey yazmış ki, sinirden titredim.

Ben burdayım kızlar
ama yazamıyorum burası biraz karışık bilgisayarım çöktü
yarın buluşmaya gelmeye çalışacağım yeri saati aldım

@noree
tam ben yazıyordum ki sarışın bombadan tarif geldi.

@kate
inan sitede ne kadar at gözlüğü kullanmayan ve önyargısız üye varsa şu anda bu topikte.
anlatıp rahatlayacabileceğin ama yargılanmayacağın tek yer burası inan bana.
anlat, rahatla.
istersen yorum yaparız istersen sadece rahatlarsın, biz susarız...

@dranas

o kadar boşlama bizi kuzu, bilkentliye harcadığın enerjinin yarısını bize harca lütfeen

elmayracım komşun cozutmuş yine, valla sabır diliyorum tatlım. ben olsam postayı koyardım heralde çoktaaan
bir de diğer konuyu da gördüm, sana tekrar hatırlatmamak adına bişe yazmadım konunda. boşwer öyle patavatsızları. değmez biliyorsun
.

ben burdayım kızlar
Ama yazamıyorum burası biraz karışık bilgisayarım çöktü
yarın buluşmaya gelmeye çalışacağım yeri saati aldım

bizi unutma...ihmalde etme...merak ediyoruz seni

sağol bacım,eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…