- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Amirim hayalet anlar gözünden ama ben anlamam yetenek yok yani hahahahhaha
yirim onları ben
abartmaaaa abartmaaa
tamam sizin gibi 10 dakkada buluşamayız belki ama herkes saat 18de bulunduğu lokasyondan çıkış yapsa max 19,30 da birlikteyiz demektir.
ben her Ankara'ya gidişimde, hatta geçişimde bildiğin hasta oluyorum.
Havası dokunuyor bana...
Yaa öylede her yerede metrobüs yokki ama taksime gidecen 1 saatte gidiyon resmen bide çift bilet atıyon dönüşüde var bunun
RİCA EDİCİM ABLACIM ANGARALILARA GARŞI İSTANBULUMUZU KÖTÜLEMEYELİM
Tabiki olur yapalım bir buluşma
Neden olmasın çok ta güzel olur merkezi bir yerde olursa daha iyi olur ulaşım açısından yani
tamam anıtkabir'e eyvallah..
da işte.. biz isanbulda buluşacak olsak ohooo..
kalamış mı desem moda mı? kanlıca mı desem çengelköy mü? sonracıma ortaköy mü desem baltalimanı mı hisar mı yoksa istinye mi?
yetmedi.. pierre loti tepesi mi.. o da mı olmadı o zaman sarayburnu? ya da hımm.. galata kulesi?
tamam kabul biz sizin gibi öğlen arası buluşamayız.. ama manzara deyince benim aklıma bunlar geliyor da.. o yüzden şey ettim..
kayınvalideciğinin kabiliyetsizliğini istanbul ve güzelliklerine bağlama.
sana hızlı istanbul turu yaparız nevrin döner, aklın şaşar
canım siz öğlen çıkın o dediğiniz yerlere gitmek için, akşamına nasipse buluşursunuz...
ben şurdan dolmuşa binip canım arkadaşlarımın yanına gideceğim 5 bilemedin 7 dakikada...
manzara ihtiyacı duyacak tipler de değiliz...
siz çınlayacak kulaklarınızı düşünün ahhaaaaaa....
Bakım var galibahanginizin ahı tuttu bilmiyorum ama 445.sayfayı göremiyorum
kocam calissin beni beslesin mantiginda olan bir arkadas, esinin zoruyla ogretmenlik bolumunu kazanmis, ama okula gitmek istemiyormus. bu yuzden yardim talebinde bulunmus...
ne yazsak ki?????????????????????????????
kocam calissin beni beslesin mantiginda olan bir arkadas, esinin zoruyla ogretmenlik bolumunu kazanmis, ama okula gitmek istemiyormus. bu yuzden yardim talebinde bulunmus...
ne yazsak ki?????????????????????????????
normalde istanbulu çok kötülerim ama.. ankaraya karşı asla:))
hayal kırıklıklarımın başkenti..
bi türlü rayına oturmayan ve biten ilişkim.. (şimdi şükrediyorum orası ayrı)
kazandığım ama mülakatlarında elendiğim sınavlar..
zeki kadınmış valla..
ben hem işte, hem evde çalışıyorum mal gibi.. kocamla aynı mesleği yapmamıza rağmen evde taş taş üstüne koymuyor..
sence o kadın benden daha mı ezik? yoo benden çok daha akıllı.. en iyisini yapmış, sefası olsun..
Yaa öylede her yerede metrobüs yokki ama taksime gidecen 1 saatte gidiyon resmen bide çift bilet atıyon dönüşüde var bunun
RİCA EDİCİM ABLACIM ANGARALILARA GARŞI İSTANBULUMUZU KÖTÜLEMEYELİM
Kötülemek değil yaa trafiği kalabalığı ayrı bir dert bazen nefes alamıyormusun bu şehirde
Bana uyarrr. Bir sözcü belirleyelim aramızda görüşmeyi ayarlasın kız kıza kaynatalım biraz ne dersiniz.
Yapalım vallla güzel olur hafta içimi yoksa hafta sonumu olur
Bakım var galiba
Ben ona güzel cümleler hazırlamıştım ama sildim.
zeki kadınmış valla..
ben hem işte, hem evde çalışıyorum mal gibi.. kocamla aynı mesleği yapmamıza rağmen evde taş taş üstüne koymuyor..
sence o kadın benden daha mı ezik? yoo benden çok daha akıllı.. en iyisini yapmış, sefası olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?