Dert yok, Sohbet var.... :)

Kk'nın en zeki,en nüktedan,en güzel hatunlarııııııı

hepinize iyi akşamlar

hepiniz çok özelsiniz....

Görüşmek dileğiyle

Csi akşam akşam gözlerimi yaşarttın, odundan mobilya yapabiliyorum ben. pinokyanun kalbindeki ateşi de canlandırabiliyorum

yazmaaaa
gerek yokkk
inan bazı şeyleri biz olduğundan daha fazla önemsiyoruz.
ben hiç ummadığım kişilerden hiç ummadığım darbeler yedim bu forumda.
sırf o yüzden artık biliyorum ki
iç kimse için hiç biey şeye değmez

sadece sizlerden tek ricam
bir gün olur da ters düşersek bunu suratıma söylemeniz
sırtımdan vurmanız değil

not: aslında öyle yapmayacağınızı biliyorum, o yüzden burdayım. forumun en dobra kadınlarının arasında!

bunu gidip yanlışlıkla diğer tarafa yazmışım.
sildim allahtann
sinirlendim, kızdım, hiddetlendim....

Csi akşam akşam gözlerimi yaşarttın, odundan mobilya yapabiliyorum ben. pinokyanun kalbindeki ateşi de canlandırabiliyorum

hep ne diyorum size
maskelerimizin altında neler neler var
makyajı silmeye korkuyoruz, altından çıkan yüzle kendimiz bile yüzleşmek istemiyoruz....

ve kişisel komplekslerimizi klavyenin arkasına saklanıp insanlara koca koca çivileri batırmayı matah bir şey zannediyoruz.

Son düzenleme:
asudem bunu okumadin sanirim....(kücük bi hatirlatma)

cancağızım,

tatil dönüşü, pazartesi sendromu, evde yığın halinde bekleyen ev işleri..

kafam hiç rahat değil..

yarın bişiler yaparız geyik tadında..

kesinlikle canım.. iletişim zor zanaat.. hele salt yazı ile gerçekleştirileni daha da zor.. şimdi olmasa da ileride bizlerde de sıkıntılar başlayacak.. ama hepimiz dobra kadınlar olduğumuz için, çok büyük sorun olmadan hallederiz diye düşünüyorum

bu arada bir önceki sayfadaki mesajımı yanlışlıkla diğer konuya yazdığımdan, sonra hatamı farkedip o mesajın içeriğini değiştirip güncellediğimden dolayı ceza yiyebilirim.
bilginize...

Ya ben alışık değilim ki böyle şeylere. En fazla kocam, annem ve kızkardeşim sever beni bu şekilde.

Neyse.

elmayraaa
ben o kişi ile ilgili yorumu da senin konuna yapmışım
alıntılamışın sen de
onu da düzenlesene

yicem banı

Son düzenleme:

Ya ben alışık değilim ki böyle şeylere. En fazla kocam, annem ve kızkardeşim sever beni bu şekilde.

Neyse.

yok biz de seviyoz da
eğer şu alıntıladığın mesajı benim düzelttiğim şekilde düzeltirsen daha çok seveceğim

durduk yere şimdi tartışmayayım adamın biriylee

elmayraaa
ben o kişi ile ilgili yorumu da senin konuna yapmışım
alıntılamışın sen de
onu da düzenlesene

yicem banı

Bi tane editledim ama onu mu kastettin bilmiyorum bak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…