Dert yok, Sohbet var.... :)

bende kaciyorum sevgili arkadaslar...babam almaya gelecek...esim iste...o gelmeden uyurum sanirim bugün....

Benim de maşallahım var, geleni karşılıyorum gideni uğurluyorumi mahallenin muhtarı gibiyim

Benim de maşallahım var, geleni karşılıyorum gideni uğurluyorumi mahallenin muhtarı gibiyim

Muhtar degilmisin zaten. Biz de ihtiyar heyeti. En meraklisindan. Ay ben bu telefona alisamadim hala ya ((

selammm kızlarrrr,
dertsiz sohbete geldimm.... mevzu nerelerde..... :)

çekip gidesim var artık yalan dünyadan.
lanetli miyim neyim anlamadım gitti

kızlar günaydın fazla girip yazma şansım yok öğlen 12.00 ykm flz buluşacağız heralde yanlız ben oraya gelince restoranta çıkayım değil mi?

kıslaaaarrr günaydınızzz

istanbul soğuk, puslu, kapalı; ben neşeli.. neden? uykumu yeterince aldım gece de ondan.. miss

akşam tükan kapanmadan yazılan mesajlara yorum yazayım;

bundan sonra senin lakabın "muhtar" bebeğim, benimse bu mahlası

ayrıca beni çocukluğuma götüren şu şarkıyı hatırlattın

"kadin-erkek genc yasli
kücük büyük ihtiyar
kizlar delikanlilar
pek sevimli cocuklar............"

çekip gidesim var artık yalan dünyadan.
lanetli miyim neyim anlamadım gitti

şşşşttttt cadııııııı

kayısı yımırta beceremiyosun diye hayattan mı kopuyosun bakiiiim

günaydın kızlaaar,
@dranascım evet 12 de FLZde olcaz, dışarda beklenmez buzz oluruz. elmayram yer ayırtmış ama içeri girip de elmayra hanım yer ayırtmış dersek nolur bilmiyorum

@csi, hhoopp güzel kadıın nereye?
sana ihtiyacımız var burda

Günaydınlar,

ayılamadım ben..

çook geç yattım...kitap okudum.

2 tane türk kahvesi ancak paklar beni...

İstanbul buz gibi buz...

trafik de cabası..15 dakikalık yolu 1 saatte geldim. dün 2 saatte gelmiştim yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…