ah ah :d öğleden sonra buluşmanın dedikodusunu sizlerle yapmak isterdim fekat kızçelerle buluştuktan sonra kist muayenem var :d resimlerle gelicem yanınıza :d aldım foto makinamı yanım :d
terasın üstü kapalı tatlım benim. ısıtıcıya yakın biryer de rez yaptırdım. şallar da var.
:d süpürgem bozuldu :d tamirde hala :d arçelikin servisleri de gec geliyo :d motoruna kuş kaçmış ahahhaha
@dranas, @cirkinim betim@sweetim
FLZ restaurant Teras kata rex yapılmıştır. Saat 12, şahsi adımı verdim nickimi kullanmadım
Cebimi de gönderttim betime. Isıtıcının yakınına ayırttım, cam kenarı....
sağol bebeikim...
şimcik sıra geldi başkanı ziyarete...
şu yazıları havale edem...başkana görünem gelem...
kızlaaar terasta bi tarafımız donmasıııın:18: en yüksek sıcaklık 5 derece olcakmııış
neyse sıcak bi salep içeriz artık
Kızlar sizin ne kadar vaktiniz var ben en fazla 1,5 saat oturabilirim olmazsa ben erken kalkarım
Kızlar sizin ne kadar vaktiniz var ben en fazla 1,5 saat oturabilirim olmazsa ben erken kalkarım
Yıllar önceeee internet yeni gelmişti nadide ülkeme. Chat vardı, ICQ vardı, mırc vardırandevu verir verir gitmezdik
Sabah eşime ayyy cok heyecanlıyım, ilk defa internetten birileriyle buluşcam dedim
Hakikaten öyle.
1 bçkta kalkarız canım, mesaiii var
ben de eşimden sonra ilk defa int tanışması yapacağım
bari arada telden girin de canlı yayın yapın.
şunlara bak biri der "1.5 saat kalabilirim en fazla", beriki der "ay benim 14.30'da randevum var".
Hem utanmadan hafta içi mesai saatinde toplanıyorlar,
hem toplaşma organizasyonlarını kafamıza gözümüze sokuyorlar,
hem forumdan kaçıyorlar,
bir de "ayyy 1.5 saat yeter mi ki:26:"
Terliği atacam gücüm yok.
Laf sokacam mecalim yok...
Sizi size havale ettim ne diyeyim ki
bebeem sen internetten tanıştığın biri ile evlenerek nirvanaya ulaşmışsın zaten, bu çikin kızlarla buluşmak nedir ki
işte bak dedim ya embesilim diye dün...
ben güya hem seçer hem kazıklanırdım...
amanın hem ne kazıklar...
düşünüyorum bazen de ayyy cinlerim tepeme çıkıyor...
ama şimdi şunu biliyorum, karşımdakinin kirpiğinin hareketinden anlıyorum, pcdekinin kelimelerinden...
akıllandım sanırım...eledim eledim neler çıkardım hayatımdan ne "asla"lardan vazgeçtim...ne onsuz olmazları olur kıldım...
geçti...hatırlamak bile istemiyorum artık...
Laliş birsüre önce bir cümle kurdu...bana bunu söyledin o gün arkama bakmadım bidaha dedi...düşündüm...ona söylemedim ama saf doğru bildiğimmiş...
ama ilk düşündüğümde o kadar acımasız geldi ki kurduğum cümla bana...sonra sevdim kendimi...aferin dedim...sen doğrusun...o da doğru ki kaldırdı bunu anladı, düşündü..
bu topikte herkesi çok iyi bilmiyorum...
bikaç kişiden eminim...kiminin kendine güveninden kiminin iyi niyetinden...
kiminin gücünden kiminin masumiyetinden...eminim...
sanırım yanılmam...
bebeem sen internetten tanıştığın biri ile evlenerek nirvanaya ulaşmışsın zaten, bu çikin kızlarla buluşmak nedir ki
ağsudeeee cevap hakkın doğmuş eşkıyalar tarafından kacırıldım konusunda!
Ben yazıcam bak
ağsudeeee cevap hakkın doğmuş eşkıyalar tarafından kacırıldım konusunda!
Ben yazıcam bak
@elmayra: bosh almaliydin canimcim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?