Dert yok, Sohbet var.... :)

ahaa düzeldi!

ne kadan temiz kalpli bi gacıyım yahu.

Yalnız bazılarının yanında + var bazılarının -

:S

Neyse ben biraz ajanslara bakayım neler olmuş devletimde

ahaa düzeldi!

ne kadan temiz kalpli bi gacıyım yahu.

Yalnız bazılarının yanında + var bazılarının -

:S

Neyse ben biraz ajanslara bakayım neler olmuş devletimde

+lar arkideşlerin
-ler normal üye
yanında hiç bişey olmayanlar da normal üye

ay ne biliyim bu kadar bastı kafam

Son düzenleme:
çok heyecanlandım be yawwww...
ayyyy...
csi cım kuzum...
ben sana bişey söyleyim mi...ters düştüğünde de yüzüne söyleyebilecek yürekteki insanlarla o kaa az karşılaştım ki, ben..
o yüzden yapıştım onlara...
o yüzden hala birkaçına rastladığımda yapışıyorum işte...
o yüzden öyle kıymetliler benim için...

Günaydınnnn fıstıklı lokumlarrrrr buz gibi bir hava var burada puslu ve kapalı..

Ankaradan haber geldi bugün şimşekler çakacakmış acayip fırtına olacakmış duyurulur

Ondan birkaç kişi de benim hayatımda var.

Ayna gibi güzel bir duygu.

Günaydınnnn fıstıklı lokumlarrrrr buz gibi bir hava var burada puslu ve kapalı..

Ankaradan haber geldi bugün şimşekler çakacakmış acayip fırtına olacakmış duyurulur

GÜnaydın abla.... Zaten buzzzz gibi bir hava var. Bir de rüzgar vari sanki boğaazdan esiyor mübarek

dikkat dikkat!!!

Kıskananları gözönünde bulundurmayarak acımasızca ve alenen topicte buluşma ayarlayan angara'nın gözelleri....

Dün de defaten söylediğim şeyi tekrar hatırlatmayı kendime bir borç bilirim...

Buluşmanın foto veya video herhangi bir şekilde belgelenmesini ve diğer gözellerin gozüne gozüne sokulmadan burada teşhir edilmesini

saygılarımnan reca ederim....

beticim çirkinim.
biliyormusun ki ben bu konularda bildiği saf salak idim.
sevgi pıtırcığı olarak çabuk sever ve herkese güvenirdim.
ama gerçekten öyle şeyler gördüm ki hem reelde hem sanalda, bildiğin bakışım değişti hayata.

ben forumdan bile ayrılmayı düşünürken Elmayracık konu açtı, sonra topiği buraya taşıdı.
DOĞRU insanlar olduğu için burdayım inan.
Umarım bu sefer yanılmam. Umarım....

kızlaaar terasta bi tarafımız donmasıııın:18: en yüksek sıcaklık 5 derece olcakmııış
neyse sıcak bi salep içeriz artık

soğuk,karın ve bel ağrısı dışında gayet iyiyim canım..sen nasılsın???

iyiyim canim, mesaji yollayip yollara düstüydüm, 1 saatte okulda oldum. hava buz gibi burada da.

günaydın kızlar...

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:)) afiyet olsun..

Günaydın minnak odunlar...

Csi aynı durum bende de var. Amerikanın işi olduğunu düşünüyorum başkan bush dahil herkesi arayın

Merkel'i aradim. 3. dünya savasi cikarttirmasinlar bana, toparlasinlar kendilerini dedi.

Günaydın güzel yurdumun güzel insanları hepinizi yanaktan gıdıktan öperim

sana da günaydin :)) ama ben gididan gidiklanirim

Alamanyada da rez yaptırmak isterdim fekat imkanlar dahilinde değül

ah be yaaaa.... e ben seni bekledim haftasonu, catiyi temizledim, sen rahat bir inis yapiver deye.. Angara bulusmasi icin ektin beni demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ah ah öğleden sonra buluşmanın dedikodusunu sizlerle yapmak isterdim fekat kızçelerle buluştuktan sonra kist muayenem var resimlerle gelicem yanınıza aldım foto makinamı yanım

kızlaaar terasta bi tarafımız donmasıııın:18: en yüksek sıcaklık 5 derece olcakmııış
neyse sıcak bi salep içeriz artık
Terasın üstü kapalı tatlım benim. Isıtıcıya yakın biryer de rez yaptırdım. Şallar da var.

süpürgem bozuldu Tamirde hala arçelikin servisleri de gec geliyo motoruna kuş kaçmış ahahhaha

@dranas, @cirkinim betim @sweetim

FLZ restaurant Teras kata rex yapılmıştır. Saat 12, şahsi adımı verdim nickimi kullanmadım

Cebimi de gönderttim betime. Isıtıcının yakınına ayırttım, cam kenarı....

birgün sana gıcık falan olursam yada buradaki herhangi birine,emin ol ve olun arkadaşlar açık açık yazarım...

Başıma ne geldiyse açıksözlü olduğumdan geldi ama dönen dönsün ben dönmezem yolumdan

işte bak dedim ya embesilim diye dün...
ben güya hem seçer hem kazıklanırdım...
amanın hem ne kazıklar...
düşünüyorum bazen de ayyy cinlerim tepeme çıkıyor...
ama şimdi şunu biliyorum, karşımdakinin kirpiğinin hareketinden anlıyorum, pcdekinin kelimelerinden...
akıllandım sanırım...eledim eledim neler çıkardım hayatımdan ne "asla"lardan vazgeçtim...ne onsuz olmazları olur kıldım...
geçti...hatırlamak bile istemiyorum artık...
Laliş birsüre önce bir cümle kurdu...bana bunu söyledin o gün arkama bakmadım bidaha dedi...düşündüm...ona söylemedim ama saf doğru bildiğimmiş...
ama ilk düşündüğümde o kadar acımasız geldi ki kurduğum cümla bana...sonra sevdim kendimi...aferin dedim...sen doğrusun...o da doğru ki kaldırdı bunu anladı, düşündü..
bu topikte herkesi çok iyi bilmiyorum...
bikaç kişiden eminim...kiminin kendine güveninden kiminin iyi niyetinden...
kiminin gücünden kiminin masumiyetinden...eminim...
sanırım yanılmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…