Dert yok, Sohbet var.... :)

Ya şaka gibi nore ya. Hani kültür almıştı ya iltihap için.

Hastane Mikrobu kapmışım ben. Bütün bağışıklık sistemim çökmüş Antibiyotik vefitil verdi, bugün git 10 sonra gel dedi

o ne yaaa????bir kültür almakla efeksiyon kaptırmayı nasıl becerebilmişler hayret doğrusu

peki kist ne durumda minik kurbaa???

hoş geldin
1-dr ne dedi?
2-surat neden sirke satıyor
3-sendeki resimler nerde?

-dr hastane mikrobu kapmışsın, bağışıklığın cökmüş, vucdun iltihap kaynıyo dedi ilac verdi :S
- Aslında satmıyordu ama niye öle cıkmış bilemedim betiy de bir resim daha var poz vermezken cıkmış
-Atıyorum hemen

Hastane Mikrobu kapmışım ben. Bütün bağışıklık sistemim çökmüş Antibiyotik vefitil verdi, bugün git 10 sonra gel dedi

10 gün daha mı perhiz....
ahh kuzuuuummmmm yazık saaa...

hosgeldin elmayra..

doktor ne dedi? durum nedir? insallah hersey yolundadir...

sen bahset birascik ya, betty ile sweet laf yetistirmekten hicbirsey anlatamaz oldular

o ne yaaa????bir kültür almakla efeksiyon kaptırmayı nasıl becerebilmişler hayret doğrusu

peki kist ne durumda minik kurbaa???

testen önce baska bir yerden kapmışım.

Kist aynı büyümüo ama. ayın 25 inde tekrar bakıcakmış

canım imuneks al eczaneden.
cin gibi kaldırır senin bağışıklığını ayağa

arkadaslar hepiniz cok güzel cikmissiiniz ama keske birazcik daha cok cekip bizi tamamen catlatsaydiniz....olmadi böyle....

İyi sohbetler hanımlar..

Betiş'e bir selam etmeye geldim, dünürüm olur kendisi, kızı gelinciğimdir

Pek özledim, ayrı düştük konuşamadık, kendimi hatırlatasım geldi

Betty ve elmayra

Arkadaşlık talebi gönderdim kabul etmediniz fotoları görmek istiyorummmmm

Bende foto yok henüz. Kabul ettim zaten

arkadaslar hepiniz cok güzel cikmissiiniz ama keske birazcik daha cok cekip bizi tamamen catlatsaydiniz....olmadi böyle....

Canım ya süre azdı. Sohbetten fotoya cok zaman kalmadı

ne o ünlemli cümleler? kime emir veriyosun? bu kafayı yapmak için özel birşey mi tükettin yoksa yaratılıştan mı geliyor?

Asude relax cnm. Sallama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…