Dert yok, Sohbet var.... :)

İyi sohbetler hanımlar..

Betiş'e bir selam etmeye geldim, dünürüm olur kendisi, kızı gelinciğimdir

Pek özledim, ayrı düştük konuşamadık, kendimi hatırlatasım geldi

kuzum...konuşamıyoruz bile...bak yarın gece öbür gece saat kaç olursa olsun konuşalım taam mı...çok özledim valla bak...
ütülü göreve gidiyo o yüzden zaman mevhumum yok tel için...

@csi rica ederim tek kelime yazma.

Lütfen. Sakın. Orası kötü içerik butonu almıştır. Arada kaynıycan, lütfen

kuzum...konuşamıyoruz bile...bak yarın gece öbür gece saat kaç olursa olsun konuşalım taam mı...çok özledim valla bak...
ütülü göreve gidiyo o yüzden zaman mevhumum yok tel için...

canımsın..

yarın canavar böcük'ü uyutup arayacağımdır o zaman seni.. bacak kadar boyuyla telefon konuşmalarıma müdahele ediyor da kendisi sağolsun..

2 günlük özgürlük hee, sipermiş.. Ahh Ankara'da olmak sabahlamak vardı ya şimdi, kader utansın..

İstanbulun o manzarası eşliğinde öğle yemeği yiyip, 14 te iş yerinizde olabilir miydiniz bakalım

süper ne demek yaaa...offff...
adapazarına kadar geliciim aralığın 3. haftası...belkim bir akşam kaçarım...planımda var kuzum...

@csi rica ederim tek kelime yazma.

Lütfen. Sakın. Orası kötü içerik butonu almıştır. Arada kaynıycan, lütfen

sırf sizlerden kopmamak için bugün iki ayrı konuda yediğim 2 hakarete sustum ya.
kime kızayım bilemedim.
onlara mı? size mi? kendime mi???

sırf sizlerden kopmamak için bugün iki ayrı konuda yediğim 2 hakarete sustum ya.
kime kızayım bilemedim.

Eğer birine kızman gerekiyorsa, rahatlayacaksan bize kız.

Senin sohbetinden mahrum kalmak istemiyorum kendi adıma.

Lütfen

İstanbulun o manzarası eşliğinde öğle yemeği yiyip, 14 te iş yerinizde olabilir miydiniz bakalım

lokasyona bağlı bebeeem, olmaz diye bişi yok

kime kızayım bilemedim.

sensiz ben neeeefeees alamaaaaammm

buralarda hiiiiiççç duramaaaaammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…