Dert yok, Sohbet var.... :)

Arabistan annem hem haca hem ümreye gitti
arabistanda yaşanmaz der

Beytepe'ye yağdı bugün
Ben hiç kar görmedim ya
Böyle çok küçükken azbişey yağmış fotoğrafım falan var hatta o kadar yani

beytepe derken bu bizim beytepe olsa gerek eneee
bende beytepede okuyorum ve ordan paçamı kurtaracagım günü bekliyorum dört gözle ne karı bitti ne soğuğu

Arabistan annem hem haca hem ümreye gitti
arabistanda yaşanmaz der

doğru yaşanmaz.
Araplar gerçekten pisler (temizlik anlamında)

misal : ben Mısır's gittim gideli hala zeytinyağı yiyemem.
ne zaman z.yağı kokusunu duysam Mısır'daki iğğğğrennnççç yağ kokusu gelir aklıma

ama sıcak memleket ya.
sıf o yüzden gidesim var

yani
arada kaldımmmmmmmmmm
tam aradaaaaaa
başıma gelen en acıklı durumdur buuuuuu
arada kaldımmmmmmmmmmmmmm
susam sokağı mode on

not: bu arada anneciğinin hem umresini hem de haccını kabul etsin Allah'ım.

Son düzenleme:

Bizim bi arap komşu vardı eski oturduğum yerde kapıdan iğrenc kokular koridora geliyodu yaaa

matematik öğretmenliği son sınıf.. sanki seninle daha önce konuşmuştuk istedigin yeri kazanmana cok sevindim canım sen hangi bölümdesin

oy yavrular yavrular
ağaçta kuş yavrular
ellerin derdi biter
benim derdim yavrular

yavrucuklarım size bu dörtlükle veda ediyorum..

asude bomba patlatacak sanırım,artık yarın okurum keyiflen...

öpüldünüz,herkese dingin bir akşam diliyorum

benim iranlı bi oda arkadaşım vardı,
anti-hijyen konusunda rakip tanıdığını zannetmiyorum.
hele bi otları var, aman yarabbim, evlere şenlik, 30 gün kokusu çıkmaz

sana da iyi akşamlar canım
ben de çıkıcam birazdan ama sabaha kadar hatta eve kadar dayanamayacağımdan mütevellit,
cepten girip okiciiimmmm

tarihler 15 kasım 2011'i gösteriyordu..

günler öncesinde elmayranın önderliğinde çeteleşen dysv'ın güzel hatunlarından ankara cenahı, sözleştikleri gibi o gün buluşacaklardı..

topicin istanbul sakinleri, kıskançlıktan kırım kırılmaktaydı.. kimisi asude gibi "kıskaniiiyooooruuuuaaammmm" gibi nidalarla kıskandığını açıkça aşikare ediyor; kimisi noree gibi "ya buluşun biz mutlu oluruz sizin adınıza" falan gibi sempatik ve empatik cümlelerle duygularına gem vurmayı başarıyordu..

saat 12:30 civarı, elmayranın müdürünün tüm girişimlerine rağmen (elmayra, müdürün kıskanç asude tarafından ayartıldığı şüphesine düşse de, nazik bir insan olmasından dolayı bunu hiç dillendirmemişti) güzel bir restaurantta buluşuldu..

ankaralı topic sakinler 14:00 civarı topicteki yerlerini aldı, birbirlerini yüzyüze görmekten mütevellit çok mutlu olduklarını bildirip, birkaç resim eklemek dışında bir açıklamada bulunmadılar..

peki bu buluşmada ne konuşulmuştu?

madem herşey çok güzeldi, elmayranın o agresif ifadesi kimeydi? dranas niye fotoda ağzını yüzünü eğiyordu? sweet neden düşünceli gözlerle dranasa bakmaktaydı? betinin sıfatındaki muzip gülümseme de neyin nesiydi?

şimdi deşifre zamanı istanbul hanımefendileri..

şimdi ankaranın taşına bakanların, eteğindeki taşlarını dökme vakti..

şimdi o diyalogları meçhul toplantıdaki gerçek diyalogları sizlere aktarıyorum. okuyunuz ve o çok tatlı gözüken dillerin gerçekte neler söylediğine vakıf olunuz..

-----------------------------------

b for betty
e for elmayra
s for sweet
d for dranas

-----------------------------------

s: merhaba kızlar, ben s. sizleri görmekten dolayı oldukça mutluyum.
d: merhaba s, ben d. iyi ki buluştuk, konuşacak oldukça konumuz var.
e: merhaba s ve d. ben de sizlerle buluşmaktan ötürü çok mutluyum. istanbullular hakkında topicte rahatça konuşamadığımız için bu buluşmayı tertiplediğimi kk nın zeki hatunları olarak anlamış olmalısınız.
b: merhaba s,d ve e. kendinizi bu kadar çabuk deşifre etmenize şaşırmadım doğrusu. çünkü ben de günlerdir yatıp kalkıp bu buluşmayı bekliyorum. topicin istanbulluları hakkında dedikodu yapmaya öylesine ihtiyacım var ki..

amaaaaaa
b dedi ki bizden hiiiiiiiç konuşmamışlar.
akıllarına bile gelmemişiz
öyle dedi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…