Dert yok, Sohbet var.... :)

asude ben sana ayrıntıları vereym de biraz öyle yaz bari bacım.

-ilk gelen dranastı.
-ikinci gelen ben.
sonra çirkiiin bi beti geldi.
en sonunda assolist elmayra hanımefendiler.
sonra açtık ipadlerimizi, tek teeek istanbullu topik sakinleriyle ilgili geyik yaptık.
yemeklerimiz bile soğumuştu artık.
saatin 1 bçk olduğunu bile farkedemedik.
o derece.

Delüüüüü

bu 2li diyalog yapmak isteyen dünya güzelleri neden bizim topicimiz yerine özel mesaj yolunu falan tercih etmoor acabası

Hicte öyle olmadı hepimizin ağzı yırtıldı gülmekten merhaba ben b ben a da olmadı

Hemen şapur şupur öpüştük hassas kantarın dedikodusunu yaptık, benim işsiz kocnaın dedikodusunu yaptık

ohooooo

bu arada ağsude (bilinçli olarak öyle yazılmıştır) bacı benim yüzüm asık değildi beaa poz vercem ve capık dişlerimi göstermicem diye kasmışım

bu arada ağsude (bilinçli olarak öyle yazılmıştır) bacı benim yüzüm asık değildi beaa poz vercem ve capık dişlerimi göstermicem diye kasmışım

evet, hem sen de gelmeden önce biz bir de kaynanaları kaynattık, çok sağlam güldük ara sıra yapalım bunu, iyi geldi

Ben cıkıyorum kızlar, hepinizi öpüyorum.. İyi akşamlar

yaaa bugün isden totomu hic alamadim catladim sinirimden...calis calis nereye kadar yahu....

bence de canım. Ben sizi görünce daha cok sevdim Istanbulluları az seviyem

vayy vaaaayyy vaaaaayyyyyy angara buluşması sen nelere gadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…