Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın brck cik.
hala alışamadın mı bu topikte genelde mesajların arada kaynadığına?

günaydın brck cik.
hala alışamadın mı bu topikte genelde mesajların arada kaynadığına?
gunaydın csicim doğru diosun zaten dün baya ekşın olmuş ben kaçırmışım sanırım.okumaya çalışıcam birazdanhem angara resimlerini çok merak ediyorummmmm

Son düzenleme:
noreee ne zaman çıkıyosun cnm işten.ya varya senin yerinde olmayı çok isterdim yaaa biraz dinlensem bende keşke şöyle 1 sene falan

Kızlar eşim hala iş bulamadı çok bunaldı evde yaaa.Napıcaz hiç bilmiyorum.Elmayracım eşin memnunmu işinden rabbim bizimde yüzümüzü güldürse keşke bir an önce

dün aklım kaldı.. acaba dedim eve artık internet bağlatsak mı..

ya da ben biraz mızmızlansam da bi ipad mi alsam? ya da artık miyadını doldurmuş telefonu değiştirsem mi?

o zaman da korkuyorum internet bağımlısı olcam diye..

noree napcan kuzum bilgisayarsız hayat geçer mi?
organik tarıma mı başlıcan,
al bi netbook özleriz biz seni

Kızlar eşim hala iş bulamadı çok bunaldı evde yaaa.Napıcaz hiç bilmiyorum.Elmayracım eşin memnunmu işinden rabbim bizimde yüzümüzü güldürse keşke bir an önce

Ayyy allah yardımcın olsun cnm ya. İğrenc bişey erkeğin çalışamaması.

Şimdilik memnun. Nazar değmesin diye dillendirmiyorum pek ama bir ayını bi doldursun bakalım.

Ayyy allah yardımcın olsun cnm ya. İğrenc bişey erkeğin çalışamaması.

Şimdilik memnun. Nazar değmesin diye dillendirmiyorum pek ama bir ayını bi doldursun bakalım.

evet cnm ve evde inanılmaz bunaldı ne desem alınıo sanki.Herşey üstüste geliyo gelince onca yere cv dolduruyorum daha 2-3 yerden çağırdılar anca dönüş yok ya

noreee ne zaman çıkıyosun cnm işten.ya varya senin yerinde olmayı çok isterdim yaaa biraz dinlensem bende keşke şöyle 1 sene falan

bu ay sonu inşallah canım..bende kendimi çok yorgun hissediyorum eve ve ev işlerine vermek istiyorum kendimi

Yapma ya kötü oldu şimdi,başka bir iş durumu filan varmı peki :26: üzüldüm şimdicanım ya

ablacım eşim burdan çıkarsam çalışmamı istemiyor,burada beraberiz çünkü..gözünün önündeyim ya

iyi de pc olmadan evde patlarsın zaten, yapamazsın..

alın bi tane pc, bi de net..

bilmem,aslında ben siz varsınız diye burdayım öyle boş zamanımda takılıyorum işte...bekarken çok pc başında oturmazdım.tek tiryakiliğim sigara kitaplarımla haşır neşir olmayı düşünüyorum
eşimde istiyor ama ben taraftar değilim..

noree napcan kuzum bilgisayarsız hayat geçer mi?
organik tarıma mı başlıcan,

al bi netbook özleriz biz seni

geçer tatlım yaa,pc olmadan geçer de...ben sizlere çok alıştım onu napcam bilmiyorum :2:

aslında bizim ev bahçeli organik tarım fena fikir değil yok ya şaka bi yana ben torpakla uğraşamam ki

Son düzenleme:
evet cnm ve evde inanılmaz bunaldı ne desem alınıo sanki.Herşey üstüste geliyo gelince onca yere cv dolduruyorum daha 2-3 yerden çağırdılar anca dönüş yok ya

Siz İstanbulda mıydınız?

Çağırıyorlar da ikinci görüşme hic olmuyor. Benim de en isyan ettiğim noktada Allah verdi işte.

kızlar topicte sürekli halde bizi takipleyen 1 ziyaretçi var ya, şu an onunla sohbet etmek istiyorum.. napacayuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…