Dert yok, Sohbet var.... :)

İki hafta sana izindeymişsin gibi gelir. Sonraaaaaaaaaa sıkıntı sıkıntı sıkıntı

ayyy ne güzel benim gibi sigara tiryakileri var sanırım bu topicte:)benim topicteki kızlardan içen yok

@Brck, erkeğin evde olması zordur canım, inşallah güzel bi iş bulur, şööyle iyi maaşlı

arkadaşlar itiraf ediyorum dün işim öğlen 1 gibi bitti... ama kurumdan araçla gitmemiştim. evden direkt gitmiştim.. aslında işim bitince eve dönmemeliydim.. işim bittiğinde kuruma gelseydim 1 -1.5 saat sonra mesai bittiğinde çıkacaktım..

eve döndüm yemek yaptım temizlik yaptım.. iyi oldu tabi.. ama..

vicdanen kendimi rahatsız hissediyorum.. salak mıyım neyim?

Özel değilse neden işi bırakıyorsun canım,mesafe uzak diyemi acaba..

İki hafta sana izindeymişsin gibi gelir. Sonraaaaaaaaaa sıkıntı sıkıntı sıkıntı

ivit bunu yaşayacağıma yüzde bir milyon eminim...artı kayınvalidecimde aşağıda o da yoracak beni

kredi borcumuz var kuvvetle muhtemek ben işten çıkınca sıkışacağız,işte o zaman eşimin başka iş için yumuşacağını düşünüyorum :26:

Günaydın arkadaşlar...

Günaydın kate

İyi yapmışsın kedi ya.

Millet neler yapıyo bi bilsen. Ben de dün vicdani rahatsızlık yüzünden hastaneden geri döndüm. 3 saat vardı mesainin bitmesine

ay çokhoş...
kadınlarhamamıolmuş...

biraz betimleme de yapsana Sweetim...

ay ben Betty'i çok merak ediyorum..

kesin çoookgüzel bir kadın.

Son düzenleme:

ben olsam, kesinlikle iş yerine giderdim; imkanı yok eve gidemezdim.. (zaman zaman yaşıyorum)

sen salaksan, ben sapsalak oloorum sanırsam

Siz İstanbulda mıydınız?

Çağırıyorlar da ikinci görüşme hic olmuyor. Benim de en isyan ettiğim noktada Allah verdi işte.
istanbuldayım cnm evet aynen öyle.Bide ev aldık 3 ay sonra falan kredi çekilecek umarım ozamana kadar iş bulabilir yoksa ne yaparız hiç bi fikrim yok
erkeğin işsizliği zor gerçekten...umarım biran önce iş bulur eşin
@Brck, erkeğin evde olması zordur canım, inşallah güzel bi iş bulur, şööyle iyi maaşlı

amin kızlar inşallah ettiğiniz dualar kabul olur Rabbim büyük kimseyi sıkıntıda bırakmasın

Günaydın arkadaşlar...

günaydın kate

bende de olur öyle şeyler,salak değiliz ama neyiz bilmiyorum

Özel değilse neden işi bırakıyorsun canım,mesafe uzak diyemi acaba..

ablacım kayınvalidemlerin maddi olarak bizi sömürmeleri...asıl neden bu!!!!!!!!!!

Konu para olunca herif kısmısı yumuşuyor

iyi bilirim içindeki sıkıntıyı, kariyer net, secret cv yenibiriş bunlar benim kankalarım

Zaman zaman alışkanlıktan hala bakıyorum

Benim bugün hiiç keyfim yok yaaaa....ooooffff...niye ki...

Noldu beti?

benimki benden inatçıdır..oğlak olan benim aslında bu durumda bir terslik var ama :26:

bakalım görcez,ama bal gibi bir işi onun yüzünden kaçırdım,kıskanç erkeklerden nefret ediyorum

Konu kariyer, iş planlaması, yükselme, alçalma olunca babamı tanımam. Yerim o adamı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…