bu ay sonu inşallah canım..bende kendimi çok yorgun hissediyorum eve ve ev işlerine vermek istiyorum kendimi
ablacım eşim burdan çıkarsam çalışmamı istemiyor,burada beraberiz çünkü..gözünün önündeyim ya
bilmem,aslında ben siz varsınız diye burdayım öyle boş zamanımda takılıyorum işte...bekarken çok pc başında oturmazdım.tek tiryakiliğim sigarakitaplarımla haşır neşir olmayı düşünüyorum
eşimde istiyor ama ben taraftar değilim..
geçer tatlım yaa,pc olmadan geçer de...ben sizlere çok alıştım onu napcam bilmiyorum :2:
aslında bizim ev bahçeli organik tarım fena fikir değilyok ya şaka bi yana ben torpakla uğraşamam ki
bu ay sonu inşallah canım..bende kendimi çok yorgun hissediyorum eve ve ev işlerine vermek istiyorum kendimi
ablacım eşim burdan çıkarsam çalışmamı istemiyor,burada beraberiz çünkü..gözünün önündeyim ya
bilmem,aslında ben siz varsınız diye burdayım öyle boş zamanımda takılıyorum işte...bekarken çok pc başında oturmazdım.tek tiryakiliğim sigarakitaplarımla haşır neşir olmayı düşünüyorum
eşimde istiyor ama ben taraftar değilim..
geçer tatlım yaa,pc olmadan geçer de...ben sizlere çok alıştım onu napcam bilmiyorum :2:
aslında bizim ev bahçeli organik tarım fena fikir değilyok ya şaka bi yana ben torpakla uğraşamam ki
Günaydın arkadaşlar...
İki hafta sana izindeymişsin gibi gelir. Sonraaaaaaaaaasıkıntı sıkıntı sıkıntı
Günaydın arkadaşlar...
arkadaşlar itiraf ediyorum dün işim öğlen 1 gibi bitti... ama kurumdan araçla gitmemiştim. evden direkt gitmiştim.. aslında işim bitince eve dönmemeliydim.. işim bittiğinde kuruma gelseydim 1 -1.5 saat sonra mesai bittiğinde çıkacaktım..
eve döndüm yemek yaptım temizlik yaptım.. iyi oldu tabi.. ama..
vicdanen kendimi rahatsız hissediyorum.. salak mıyım neyim?
asude ben sana ayrıntıları vereym de biraz öyle yaz bari bacım.
-ilk gelen dranastı.
-ikinci gelen ben.
sonra çirkiiin bi beti geldi.
en sonunda assolist elmayra hanımefendiler.
sonra açtık ipadlerimizi, tek teeek istanbullu topik sakinleriyle ilgili geyik yaptık.
yemeklerimiz bile soğumuştu artık.
saatin 1 bçk olduğunu bile farkedemedik.
o derece.
arkadaşlar itiraf ediyorum dün işim öğlen 1 gibi bitti... ama kurumdan araçla gitmemiştim. evden direkt gitmiştim.. aslında işim bitince eve dönmemeliydim.. işim bittiğinde kuruma gelseydim 1 -1.5 saat sonra mesai bittiğinde çıkacaktım..
ayyy ne güzel benim gibi sigara tiryakileri var sanırım bu topicte:)benim topicteki kızlardan içen yok
istanbuldayım cnm evet aynen öyle.Bide ev aldık 3 ay sonra falan kredi çekilecek umarım ozamana kadar iş bulabilir yoksa ne yaparız hiç bi fikrim yok
Siz İstanbulda mıydınız?
Çağırıyorlar da ikinci görüşme hic olmuyor. Benim de en isyan ettiğim noktada Allah verdi işte.
erkeğin işsizliği zor gerçekten...umarım biran önce iş bulur eşin
@Brck, erkeğin evde olması zordur canım, inşallah güzel bi iş bulur, şööyle iyi maaşlı
Günaydın arkadaşlar...
Özel değilse neden işi bırakıyorsun canım,mesafe uzak diyemi acaba..
ivit bunu yaşayacağıma yüzde bir milyon eminim...artı kayınvalidecimde aşağıda o da yoracak beni
kredi borcumuz var kuvvetle muhtemek ben işten çıkınca sıkışacağız,işte o zaman eşimin başka iş için yumuşacağını düşünüyorum :26:
Benim bugün hiiç keyfim yok yaaaa....ooooffff...niye ki...
istanbuldayım cnm evet aynen öyle.Bide ev aldık 3 ay sonra falan kredi çekilecek umarım ozamana kadar iş bulabilir yoksa ne yaparız hiç bi fikrim yok
amin kızlar inşallah ettiğiniz dualar kabul olur Rabbim büyük kimseyi sıkıntıda bırakmasın
Benim bugün hiiç keyfim yok yaaaa....ooooffff...niye ki...
Konu para olunca herif kısmısı yumuşuyor
benimki benden inatçıdır..oğlak olan benim aslında bu durumda bir terslik var ama :26:
bakalım görcez,ama bal gibi bir işi onun yüzünden kaçırdım,kıskanç erkeklerden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?