Dert yok, Sohbet var.... :)

Cadı mı? Cadılar senin yanında kurbanlık koyun kalır bee :18:

Asude koptumm Bayıldım o fantezik cümlene.
(Tümünü alıntılayıp yer kaplamak istemedim. Çünkü alıntının bana yönelik kısmını kırpmayı bilmiyorum :26:)

ben de oğluşum demek istiyorum..uzun saçlı olsun istiyorum.. hatta asude'nin dalga geçtiği gibi "kakamızı yaptık, sınavımıza girdik" gibi sözler sarfetmek istiyorum..

tabi tabi ne güzel şeyler onlar..

bak ben sana eşinle senin diyaloğunu yazayım bebeğim:

koca kedi: kediş naber, nasılsın? minnak kediş nasıl? nasıl geçti günün?

kedi: bugün hafif fıstıki yeşile çalan kakamızı yaptık, altımızı değiştirdik, mamamızı yedik, kustuk, kusmuğumuzu temizledik, banyomuzu yaptık, banyo yaparken annemizi çok yorduk, sonra tekrar mamamızı yedik, uyuduk.. babamız neler yapmış bugün??

koca kedi: ne içtiysen aynısından istiyorum bebeğim

beti, şimdi gördün mü kim senin gerçek dostun?

dün şen kahkahalarla gününü renklendirdiğin, ama bugün bir yokluğunu bile hissetmeyen angaralılar mı? yo dostum yo..

kate koptum

hemen geyik hazneme ekledim; yeri geldi mi kullanacağım

çok kolay tatlım, normal alıntalamanı yapıp, gereksiz cümleleri manuel siliyosun (manuel derken elle demek istedim beticiim )

Fıkra gibi oldu, yine koptum ben :)))

Asude sen içiyorsun da çıkıyor bunlar? Ben de istiyorum o içtiğinden!

Yemek vaktiiii. Bana afiyet olsun... 1 saate burdayım merak etmeyin, üzülmeyin, intihara filan kalkışmayın heee

@asude çok bilmişi...dostluk kavramının temellerini oturtalı çoookkk oldu yorma sen kendini...kazıkları yiye yiye öğrendim çok şükür...
ayrıca embesilim dediysem okaa diil...manueli de biliriz herılt...
bak bir de şunu biliyorum...
hav maç daz it kost...
çok severim bunu...

ben de bir kaç kişi den aynı anda alıntılamayı bilmiyorum

ben de bir kaç kişi den aynı anda alıntılamayı bilmiyorum

alıntı ile cevapla'nın yanında bir kutucuk daha var canım.
tık işereti çıkıyor bastığında.
hengi mesajları almak istiyorsan o kadarı tikliyorsun,
"sonra konuya cevap ver" diyorsun...

ben sizi çokkk özledim ... Kate mesaj attı çok sevindim ... bundan sonra benden kurtuluşunuz yok

aman da aman kimler gelmiş
kimler gelmiş
hoş gelmiş, sefalar getirmiş....

ben sen artık foruma giremiyorsun sandımdı da ondan şeetmedimdi (yedin mi? yemiş ol nolur)

alıntı ile cevapla'nın yanında bir kutucuk daha var canım.
tık işereti çıkıyor bastığında.
hengi mesajları almak istiyorsan o kadarı tikliyorsun,
"sonra konuya cevap ver" diyorsun...

oley ben de artık ezik olmayacağım

alinti ile cevaplanin yaninda bi kutucuk var canim, kimleri alintilamak istiyorsan ona tikla, sonra konuya cvp ver de. hepsi gelir saten

çoook teşekkürler.. ben şimdi ilk heves bunu bugün hep kullanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…