tabi ki lafı çevirdi
Tamam be. Amma çirkefsin! O zaman koordinat veriyorum: Beşiktaş Çarşı içi. Haftaya görüşüyoruz o zaman. Günü de bi ara kararlaştırırız.
ahhh csi ahhhh,
sen haklıymışsın ...
ne bileyim Anadolu insanıdır,
ezmez dedik..
Pek keyfim yok ondan
cok kahve iciyor musun canim?
ya da ritim bozuklugu da olabilir. bi dr.a gitmek en iyisi.
ASUDEESende İstanbuldasın değilmi?? Merak ettim seni bu sürekli avukat gibi konuşan kişiyi. görmeyi çok isterim
bu elmayra cadısı evropalarda okumuş, frenk meşrebinden olmuş zaar
(türkçesi: elmayra hanım avrupa kıtasında eğitim gördüğü için, avrupalılara özenerek yozlaşmış sanırım)
ps: çanakkale avrupa kıtasında bir ilimiz sonuçta
sensin "tekin değil" ben çok tekin bir kadınım bi keren.. çetin olabilirim ama tekinim de
topuğum kırıldı diyelim bence
zira ben beceriyorum çatır çutur topuk kırmayı
bu minyon halimle nasıl bu kadar topuk kırdığım kamuoyunda merak uyandırıyor doğrusu
ay ne kadan ayıp bi cevap ya
yakışıyor mu kosskocca şefe
bizi takipleyen bir sen mi varsın?
yol artık lebron james
heryerlerde biz konuşuluyoruz bi keren
ebet sen git ders çalış lütben
yok canım orası öle zaten efsane oldunuz yoksa ne işimiz var bu kadan zeki entellektüel güzel kadının topiğinde ben sadece kendimi ihbar ettim ama ben de zeki olmak istiyorum ben de teknik personel ben de şef ben de güzel ben de kültürlü ben de topic sakini olmak istiyorum ne var ki o yüzden çalışmak zorundayım hızınıza yetişip takip edemiyorum
yoksam bidnesiniz harikasınız mükemmelsiniz efsanesiniz yani ona bişi dediğim yok
hayirdir kuzucum?
sensin "tekin değil" ben çok tekin bir kadınım bi keren.. çetin olabilirim ama tekinim de
topuğum kırıldı diyelim bence
zira ben beceriyorum çatır çutur topuk kırmayı
bu minyon halimle nasıl bu kadar topuk kırdığım kamuoyunda merak uyandırıyor doğrusu
ay ne kadan ayıp bi cevap ya
yakışıyor mu kosskocca şefe
bizi takipleyen bir sen mi varsın?
yol artık lebron james
heryerlerde biz konuşuluyoruz bi keren
ebet sen git ders çalış lütben
yok canım orası öle zaten efsane oldunuz yoksa ne işimiz var bu kadan zeki entellektüel güzel kadının topiğinde ben sadece kendimi ihbar ettim ama ben de zeki olmak istiyorum ben de teknik personel ben de şef ben de güzel ben de kültürlü ben de topic sakini olmak istiyorum ne var ki o yüzden çalışmak zorundayım hızınıza yetişip takip edemiyorum
yoksam bidnesiniz harikasınız mükemmelsiniz efsanesiniz yani ona bişi dediğim yok
kırk fırın ekmek yemem lazım
Hava basık kuzu, eğlendirmeye calısıyorum kendimi bir de akşama yemek yok! sinirliyim kendime
eet ist.dayım ama olası bir buluşma olursa gelebileceğimi sanmıyorum
ayrıca avukat olan kedi, ben değilim
ben sadece gevezeyim
merci
eet ist.dayım ama olası bir buluşma olursa gelebileceğimi sanmıyorum
ayrıca avukat olan kedi, ben değilim
ben sadece gevezeyim
merci
Hava basık kuzu, eğlendirmeye calısıyorum kendimi bir de akşama yemek yok! sinirliyim kendime
benim de evde yemek yok...çek bir big mc ustaaaaaaaa
sorma anam ya, dün 2 günlük olması hayali ile yemek yaptım, potuk saolsun sünnetledi
sanki ona bitir dedik, bugün sil baştan yeni yemek yap işin yoksa
sebze yemeği dayayım da görsün gününü
allahtan pilavın ve çorbanın bir kısmını kurtardım koca midesinden, yemek yapsam yeter..
Ispanak yapim de dilinden kurtulayım paşanın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?