Dert yok, Sohbet var.... :)

tabi ki lafı çevirdi

Ahh benim dostlarım yaa

Tamam be. Amma çirkefsin! O zaman koordinat veriyorum: Beşiktaş Çarşı içi. Haftaya görüşüyoruz o zaman. Günü de bi ara kararlaştırırız.

İşte olay bu, yeri saati ver mecbur bırak ez onları patafix

ahhh csi ahhhh,

sen haklıymışsın ...

ne bileyim Anadolu insanıdır,

ezmez dedik..

Anac tarafım kabardı

Göz yaşlarını silmek istiyorum kate

kuzenimin karısı kocasının ablası olan kuzenime yani görümcesine yaptı bunu.. ki kızcağızın gelinliği de çok sade avrupai bir modeldi kabarık değildi.. ama bu bir elbise giymiş kırık beyaz kuyruklu taşlı tuşlu.. üstüne de beyaz kürk etol müydü neydi?

herkes ayıpladı tabi ne gerek var başka giyecek bir şey mi bulamadı diye.. ama ne yapalım yani saçını başını mı yolsaydık:

hem laf sokuyo, hem yumuşatıyo ya

aristokrat bi aileden geliyorum, soyumuz ingilterenin bir köyüne dayanıyor Ama ben de hafif amerikan aksanı var r leri yuvağrlıyoğrum

eet ist.dayım ama olası bir buluşma olursa gelebileceğimi sanmıyorum

ayrıca avukat olan kedi, ben değilim

ben sadece gevezeyim

merci

Ohhh derin bir nefes aldım.
Sanırım himaye olayından iyi hale girdi ve ceza indirimi aldı dimi?
Merci bebem merciii

Bİr an nefesimi tutmuştum ne yazacaksın diye:26:

eet ist.dayım ama olası bir buluşma olursa gelebileceğimi sanmıyorum

ayrıca avukat olan kedi, ben değilim

ben sadece gevezeyim

merci

Gelemezsen ciddi üzülücem. Diğer arkadaşları faceden vs görmüştüm fakat bu konuşma tarzına sahip olan birini cidden tanımak istedim :)
Avukatıda mecazi anlamda kullandım. Gevezelikte yakışmaz herkese başarılısın

Hava basık kuzu, eğlendirmeye calısıyorum kendimi bir de akşama yemek yok! sinirliyim kendime

sorma anam ya, dün 2 günlük olması hayali ile yemek yaptım, potuk saolsun sünnetledi

sanki ona bitir dedik, bugün sil baştan yeni yemek yap işin yoksa

sebze yemeği dayayım da görsün gününü

allahtan pilavın ve çorbanın bir kısmını kurtardım koca midesinden, yemek yapsam yeter..

Son düzenleme:
gizemmmmm nerdesin....birde istanbul tayfasi cikti angaralilardan sonra....nedcez bizzz?

Ekmeğe alıştır onu Sadece ekmek yesin yemekler sana kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…