Dert yok, Sohbet var.... :)

ben aslında bir yerlerde ciddi ciddi yazıp çizmek istiyorum ama kimse elimden tutmuyor, böyle forumdu, sözlüktü takılıyoruz anca

sen de pucca gibi yap asude.. blog yap.. sonra blogdakileri birleştir kırp kes biç kitap yap.. milliyette köşe bile verirler valla.. senin neyin eksik ki pucca.dan..

@Elmayram
sana boşuna vermedik ıspanak tarifi (sana vermiştim dimi) akşam al pişir, yanına da bir domatesli makarna, sarımsaklı yoğurt tmmdır.

@çirkinim
önden bir sebze çorbası ( prensesin beslenmesine katkı amaçlı olarak içine irmik katılabilir) ardından fırında köfte-patates ikilisi, yanında cacık veyahut salata

@diğer topik sakinleri
sizin bebekiniz yok. arayın dominos u . çek bir ekstravaganza orta boy diyin. 30 dakkada kapınızda. gelmezse bedava.

Üyenin biri dikkatimi cekiyo. Onu takibe aldım! Kim cıkacak altından cok merak ediyorum!

dominas u olmayanlar ne yapsin

@Elmayram
sana boşuna vermedik ıspanak tarifi (sana vermiştim dimi) akşam al pişir, yanına da bir domatesli makarna, sarımsaklı yoğurt tmmdır.

Hı hım onu yapazağımm ümit usta

gecen karnibahar corbasi tarifi okudum, ama deneyemedim. cok merak ediyorum. leziz gözüküyordu. böle karabiberli falan...

Çorba mı

Onun corbası olur mu yaa :S

Ayşe Aral bile yazıyosa sen burda harcanıyosun.

bende onda olan torpil olaydı şu an meşhur kadın yazarlardan biri olma yolunda giderdim

kız öyle tiye alma, valla ayşe arman bomboş kadınlar, allahımız yürü ya kulum demiş yürüyolar, senden benden bi fazlası olduğundan değil..

biz gidelim ağşama yeşil fsaülye, ıspanak yapalım daha

nese ama benim yemegim var :) 3 gündür kavurma-pilav dün de yanina brüksel lahanasi ekledim. yarini da cikardim mi, cumaya kiismet.. o zaman isterim senden bi tarif csi'cim.

ahahaha ben de kendimi karnıbahar nasıl yapılır diye parçalıyorum.

O da doğru ama eğer karaladığın bi iki bişey varsa gönder gazetelere, ne cıkacağı belli olmaz yavrum

Üyenin biri dikkatimi cekiyo. Onu takibe aldım! Kim cıkacak altından cok merak ediyorum!

kk.da gergin anlar.. dın dın dın dın.. dın dın dın dın..

benim mesai bitti..

görüşmek üzere.. öptüm kızlar..

asude bir özet geçerse sabah okurum artık..

bişey sorazaam yaaa....
ben gözdeme hiç burger yedirmedim...
vuupır istesem bu akşam...bişey olmaz di mi yaaa....
hadi deyin baaa...

bişi olmaz daa, tadını alırsa vazgeçemez dünya güzeli.
onu yapıcağına git dolphine, katkı maddesi olmayan hazır donmuş köftecikler var

Ben hakimim masum bey

Len bi kere de yüzüme vurma doğrucu davut

köfte patates masum bir kereden birşey olmaz

Dabi dabiii, eminim...

1-çokkkk zor izin alamam ve anadolunun bir ucundayım..

2-ağzım sulandı

Yeriz senin yerine o zaman :)

ben aslında bir yerlerde ciddi ciddi yazıp çizmek istiyorum ama kimse elimden tutmuyor, böyle forumdu, sözlüktü takılıyoruz anca

Biliyor musun aynı şeyi ben de istiyorum Ve aynı dertten muzdaribim. Benim de elimden tutmuyorlar. Pislikler dul kadın görünce el tutma eylemi yetersiz geliyor zaar. Ötesini tutmak istiyorlar. Kariyer için feragat edebileceğim öncelikleri belirlesem, sonra bi de senin için kendimi feda etsem, duacı olur musun bana? Etim de güzeldir heee, yazı işleri müdürü bile olursun. Beni tabi kraliçe yaparlar. Ama işte veremiyoruuuum. Ödün yani..

Malzemeler:

* 1 büyük boy karnabahar (ya da 2 küçük boy)
* 2 adet kuru soğan, soyulmuş ve irice doğranmış
* 3 diş sarımsak, soyulmuş
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 su bardağı tavuk suyu
* 4 yemek kasigi zeytinyağı
* 1 defne yaprağı
* 3 su bardağı süt (tercihen yağsız)
* tuz

Hazırlanması:

1. Fırını 190C'ye getirin. Karnabaharı 2-3cmlik parçalara bölün. Büyükçe bir fırın tepsisine karnabaharları, soğan ve sarımsakları koyun. Üzerlerine zeytinyağını gezdirip hepsinin yağlanmasını sağlayacak şekilde karıştırın.
2. Fırında yarım saat, karnabaharlar kızarana kadar, pişirin. Üstlerinin rengi değiştikçe 10-15 dakikada bir altüst edin.
3. Piştiklerinde tepsideki tüm malzemeyi tencereye alın. Üzerine tavuk suyunu ekleyin. Bir de defne yaprağı koyun. Karnabaharlar güzelce yumuşayana kadar pişirin.
4. Defne yaprağını çıkartıp çorbayı blendırdan geçirin. Tekrar ocağa alıp istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar süt ekleyin. 10 dakika daha pişirip tuzunu ekleyin.

hangi sözlük ekşi mi inci mi?
nikin ne desene

bişey sorazaam yaaa....
ben gözdeme hiç burger yedirmedim...
vuupır istesem bu akşam...bişey olmaz di mi yaaa....
hadi deyin baaa...

bişey olmazzzzzz.
sonuçta ekmek ve köfte.....
patates kızartmasını yedirme çok istiyorsan ama arada o kadar çatlak su kaçırmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…