Dert yok, Sohbet var.... :)

Ohhh derin bir nefes aldım.
Sanırım himaye olayından iyi hale girdi ve ceza indirimi aldı dimi?
Merci bebem merciii

Bİr an nefesimi tutmuştum ne yazacaksın diye:26:

csi referanssa, vardır bir bildiği dedim yeminle ondan yumuşattım bebeğim

ya cidden bayılıyorum böyle leb demeden leblebiyi anlayanlara ya

benim iş olayım ayrı bir dert,

bakıcı olayım ayrı bir dert,

sanırım ben sizlerle tek tek tanışacağım...

yok icmiyorum sayilir derece de az iciyorum....

ne oldugunu tam bilmiyorum ama doktora da gittim...panik atak olabilirmi acaba?

canim panik atak biraz daha komlike birsey.. Korku firtinasi, o an basina inanilmaz feci birsey geldigini düsünme, ölüyormus gibi hissetme falan filan..

eger senin gözler karariyorsa bi,

1 günlük tansiyon kontrolü isteyebilirsin dr.dan. böylece gün icindeki kalp ritmin belli olur.
seker var mi?

csi referanssa, vardır bir bildiği dedim yeminle ondan yumuşattım bebeğim

ya cidden bayılıyorum böyle leb demeden leblebiyi anlayanlara ya

ben de senin kitabını yazarım bitanem...
ben nasıl anladım bak.
bildiğin nefes tutmuştum oysa...
neyse tamam mesajlar gerekli mercilere ulaştı...

hem laf sokuyo, hem yumuşatıyo ya

aristokrat bi aileden geliyorum, soyumuz ingilterenin bir köyüne dayanıyor Ama ben de hafif amerikan aksanı var r leri yuvağrlıyoğrum

dün farkettik zaten onu, bi lady lik vardı

Allah kurtarsın!

aynısını dicektim csi, demiyeyim dedim. hadi tut kendini dedim.
ama senin yazdığını görünce rahatladım.

topicin kayısı kıvamında yumurta pişiremeyen GURMEsiiiiii

bak hiçbirimizin akşama yemeği yok

hemen bize fikir vermelisin

ahhhaaaa...
biz 4 kişi şapadanak buluştuk diye gaza gelen istanblue tayfası sapır sapır dökülüyo...
2 resmi eleştiren kötü zihniyetten fotoğraf makinesi bilem çıkmazsa şaşırmayazaammm....
ayyyhhhh çok eğlendirik oldum be yawww...

valla ben hepinizin işyerlerine baskın yapabilirim gün içinde..sonuçta masabaşında olma zorunluluğum yok..
aslında beşiktaş çarşı de içi bana çok uygun ama.. off puff.. valla ezikliğimi yüzüme vurdunuz bir daha.. bakaım bi ağzını yoklıyım da,

yarın akşam da bir arkadaşımın kınası var ama benimki yarın akşam yok.. dolayısıyla kendi bırakıp kendisi alamayacağı için gidemezmişim cumartesi düğüne gidiyoruz yetmiyo mu diyo.. bu akşam kavga var yine..

"Psiştirmek" sözcüğünü lügatımıza katmış olmandan dolayı son derece coşkulu, son derece müsterihim. Süperdi. Arar söylerim gel derim gelirsin. İşte o kadar

Senin kesin bir iki tahtan eksik. Tam sanatçı olacak hatunsun :))) Csi'la benzeşiyorsunuz bu konuda bak. Telefon açıyorum mesela Csi'a "çatlağım naber" dedim bugün, koptuk beraber. Süpersin...

Ahh benim dostlarım yaa

İşte olay bu, yeri saati ver mecbur bırak ez onları patafix

Anac tarafım kabardı

Göz yaşlarını silmek istiyorum kate

Senin var bir amacın Elmayra amaaaa hadi neyse. Şimdilik susuyorum. Kimse kıskanmasın, evet buluşulacak, sohbet edicez, yemek yicez, makara kukara oooh suyundan da koy :)))

haftaiçi.....avrupaaaa yakasııııı ben gelemem kızlar...ama kıskanırım

Yazık sanaaa :) Belkim gelirsinn belli mi olur...

eet ist.dayım ama olası bir buluşma olursa gelebileceğimi sanmıyorum

ayrıca avukat olan kedi, ben değilim

ben sadece gevezeyim

merci

Hanımefendi fazlaca iyimser yaklaşmadınız mı acep? Gevezelik hafif kaldı da Vallahi şaşırıyorum nasıl yetişiyorsunuz bu kadar şeye? 8 kolunuz mu var? Sizi gidi ahtapotlar siziiii...

benim de evde yemek yok...çek bir big mc ustaaaaaaaa

Buna da koptum :) Bayılırım big mc'e...

hımmm otttttttt,mis gibi ot

etobur bir bünyeyim ben

dün farkettik zaten onu, bi lady lik vardı

leydiyim bennnn

ahahaha ben de eğleniyorum ama üzülüyorum da

1-çokkkk zor izin alamam ve anadolunun bir ucundayım..

2-ağzım sulandı

Senin var bir amacın Elmayra amaaaa hadi neyse. Şimdilik susuyorum. Kimse kıskanmasın, evet buluşulacak, sohbet edicez, yemek yicez, makara kukara oooh suyundan da koy :)))
Ben hakimim masum bey

he sen öyle yap

hamişken kendin kumpir ye sağlıklı beslen, çocuk doğunca çocuğa pardon bebişe patates kızartması daya, kocişine de ekmek ver sadecene

Len bi kere de yüzüme vurma doğrucu davut

köfte patates masum bir kereden birşey olmaz

Senin kesin bir iki tahtan eksik. Tam sanatçı olacak hatunsun :))) Csi'la benzeşiyorsunuz bu konuda bak. Telefon açıyorum mesela Csi'a "çatlağım naber" dedim bugün, koptuk beraber. Süpersin...

ben aslında bir yerlerde ciddi ciddi yazıp çizmek istiyorum ama kimse elimden tutmuyor, böyle forumdu, sözlüktü takılıyoruz anca

bişey sorazaam yaaa....
ben gözdeme hiç burger yedirmedim...
vuupır istesem bu akşam...bişey olmaz di mi yaaa....
hadi deyin baaa...

biliyorum bayan etobur....

pazar pırasa, pazartesi karnabahar yaptım bizimkine dün tavukla ödüllendirdim mutlu oldu kocişşşşşşşkommmmm

Benimkine ne verirsen yiyo

bana da öğretsene nasıl yapılıyo karnıbahar

ben aslında bir yerlerde ciddi ciddi yazıp çizmek istiyorum ama kimse elimden tutmuyor, böyle forumdu, sözlüktü takılıyoruz anca

Ayşe Aral bile yazıyosa sen burda harcanıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…