Dert yok, Sohbet var.... :)

sen de pucca gibi yap asude.. blog yap.. sonra blogdakileri birleştir kırp kes biç kitap yap.. milliyette köşe bile verirler valla.. senin neyin eksik ki pucca.dan..

puccanın geyik yazılarını beğenmiyorum

ben oturup yazsam, çok daha iyi şeyler çıkıyor

geyikse geyik, siyasetse siyaset, ekonomiyse ekonomi, her şekil var çok afedersin

puccanın geyik yazılarını beğenmiyorum

ben oturup yazsam, çok daha iyi şeyler çıkıyor

geyikse geyik, siyasetse siyaset, ekonomiyse ekonomi, her şekil var çok afedersin

biliyorum.. bende onun bu kadar pohpohlanmasına sinir oluyorum zaten..

ben de epey atraksiyon yaşadım biraz da abartıp süslesem küfürlü yazsam onun kadar yazarım en az..

sen çok daha iyisini yaparsın eminim..

haydi öptüm fıstıklar hepinizi...

ah kuzum inşallah

sen önümden git, aç bana yolları

hangi sözlük ekşi mi inci mi?
nikin ne desene

[/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]

inci mi

kızım +18ler yazan ben değilim, mahallemizin muhtarı

nickimi deşifre edemem bebeem, takip edildiğimi hissedince hem şımarıyorum, hem de samimi olamıyorum

vardır elbet bir fast food pizzacıları.
ne biliim pizza hut olur
sbarro olur

vardır elbet bişeycikler

dominos kadan güzel degil... buradaki türk pizzacilarinkini hic denemedim. yabanci da zaten yemem. hazir pizzalarin sebzelisini alip evde ekledim et türü seyler, idare eder.

ama pazardan beri diyetteyim.

acim yane ac ac ac:))

ben önce karnabaharı biraz haşlıyorum...sonra soğanı pembeleştirip salça koyuyorum.karnabaharı atıyorum tencereye

biraz pul biber,ve tuz...sonrada suyunu ekliyorum o kaaa..

etlide oluyor tabi ama ben et koymuyorum

basitmiş bunlar. Ben de mi yapsam acaba :26: Sebzeye boğucam onu

Tadı nasıl oluyor güzelmi bari çorbasını hiç denemedim kızartmasını yaparımda arada

ya kızlar üstü kapalı kapalı konuşmayın beaa

not: benim tek merak ettiğim şey, bütün gün bizi izleyen ziyaretçi.. kendisiyle sohbet etmek istiyorum.. üyeliğiyle girsin, benimle muhabbeti kursun.. onu çok seveceğim, pambıklara sarıp sarmalayacağım

İp ucu veriyorum; benm konum D: editler

yaaa şımarıklık yapıcam izninizle....
biliyordum abicim, biliyordum....
zeki kadınsın sen, çözersinn..
hadi bebeğim hadi yavrum, accuk çalıştır saksıyı.
beyin bedava ne de olsa!

İnşallah mı? Yolları mı açayım? E pes yani. Atıyorsun beni etoburların sofrasına yani. "Etim" dedim, "ödün" dedim "kendimi feda edeyim" dedim. Kabul yani, amma hırslıymışsın bee. Çok Makyavelist gördüm seni. Anaaaam gaçayımmm!

O ziyartçi erkekse ben de onu kk ya alabilmek icin bazı işlemlerden gecirmeyi planlıyorum

yaaa şımarıklık yapıcam izninizle....
biliyordum abicim, biliyordum....
zeki kadınsın sen, çözersinn..
hadi bebeğim hadi yavrum, accuk çalıştır saksıyı.
beyin bedava ne de olsa!

Çalışıyorum üstündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…