Dert yok, Sohbet var.... :)

işin enteresan tarafı bu konuda yazanların hepsi çalışıyor

ama sayfalar sayfalar akıyor....

işverenlerimizin vay haline :)

Son düzenleme:
yaa işte ankarada bi tane dizi bi tane film çekildiği için meşhur olma ihtimalimiz de artıyor böylece:82::82:

işin enteresan tarafı bu konuda yazanların hepsi çalışıyor

ama sayfalar sayfalar akıyor....

işverenlerimizin vay haline :)

Aldığımız parayı haketmiyoruz!

Ama hepsini birden yapıyoruz kate im

yaa işte ankarada bi tane dizi bi tane film çekildiği için meşhur olma ihtimalimiz de artıyor böylece:82::82:

Fox tv deki Deniz Yıldızı mallarını düzenli olarak evimin önünde görüyorum, ama ben onlardan daha ünlüyüm

behzat C de Ilgın vardı ya gazeteci, onun apartmandan cıkarılma sahnesindeki daire bizim üst kattı ama ben evde diiildim

Görgüsüz Angaralı mode on

@katekatekatekate (dünürüm olman sebeb ile uzatılmış nik)
sevgili dünürcüğüm; bence tam tersi işverenlerimiz çok şanslı insanlar bu kadar zeki ve çalışkan eleman(ay nasıl bir tabir bu)lara sahip oldukları için. İşler aksıyor mu? hayır.... topik yürüyor mu? evet.... demin minik bir kalp krizi geçiriyordum. derdim varda evcilik oyunu yazan konuya gireyim dedim... çattt firewall a takıldı. enem dedim gitti kk.... meğersem OYUN geçiyor diye girememişim. o konudan mahrumum yani. buna da şükür...

@elmayram
bir imzalı resim lütfen...

Son düzenleme:
geçen yıl annem ve bu dizi yüzünden ana haber bültenlerini kaçırdık.

korkunç bir dizi...

Adımmı geçti yakalarım siziiiiii
sobe sobeeeee
selam herkese kızlarrrrrrr
yemek yedim bir ağırlık çöktü...Şuanda bir kömür sobasının arkasında kıvrılıp uyumak isterdim yahu bidahada uyanmamak

beni sen zannetti elmayra
kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…