forum+ekşi+hürriyet+işlerim+dedikodu+itiraf.com+ dace (1 ay öncesine kadar)+msn
6 yıldız bu şekilde çalışıyorum. ah sorry arada(günde 20-25 defa kadar) kocamı taciz ediyorum
ütü yaparken tv izlemeye bi yandan da çay içmeye bayılırımmm
haftasonu gelse de ütü yapsam
kocaman ekran tv karşısında mis bigi demlenmiş çay (yanında neli istersen kek börek de var) eşliğinde seni misafir etmekten büyük mutluluk duyacağım...
anladın sen onu
6 yıldız bu şekilde çalışıyorum. ah sorry arada(günde 20-25 defa kadar) kocamı taciz ediyorum
ben de bayılırım bunu yapmaya..
kimseyi bir türlü inandıramıyorum ütü yapmayı sevdiğime ama..
kocaman ekran tv karşısında mis bigi demlenmiş çay (yanında neli istersen kek börek de var) eşliğinde seni misafir etmekten büyük mutluluk duyacağım...
anladın sen onu
ben de ellerim dolu geleceğim söziki haftalık ütü ile
hurmayı da dalıyla mı getirmiş
çetenin azılı üyeleri csi+elmayra+ağsude sidik yarışında
burun farkıyla kim önde bilin D:
35 senelik ömrümde görmüş olduğum ilk ve tek ütü seven kadının senin ütülerinle gözünün korkup kaçmasına izin vereceğimi mi sanıyorsun hayatım? (benim evdekileri görünce zten yeterince korkacak gözü, iyice korkutup kaçırmayalım yavruyu)
sen haftaya gel... seninle istanbulun altına üstüne getiricez. sözzzz
35 senelik ömrümde görmüş olduğum ilk ve tek ütü seven kadının senin ütülerinle gözünün korkup kaçmasına izin vereceğimi mi sanıyorsun hayatım? (benim evdekileri görünce zten yeterince korkacak gözü, iyice korkutup kaçırmayalım yavruyu)
espri yaptım, bir allahın kulu gülmedi
yazıklar olsun kadrolu topic sakinlerine
ip ucu veriyooooraaauuummm baş harfi c, son harfi i
ben sadece forum ve iş...
ama benim işim gece bile benle...
keke gerek yok bebeğim ben gelirim, kocam yokken ütü de çıkmıyor zaten sıkılıyorum,
temiz evi temizleyip temiz kıyafetleri yıkaıp ütülüyorum
(+18) 4 aydır perhizde olan kadın mode on
csi'den sosyal medyaya bir katkı: dace
(face çakması değildir; gayet özgün bir sosyal ağ olma yolunda hızla ilerleyecektir)
Sweetçim tekmi kalıyorsun sen evde şuanda
hurmayı da dalıyla mı getirmiş
zem zem? o yoksa olmaz
seninki görüp de sorarsa bu incileri nerden aldın, arabistana mı gittin diye nolcek
biraz da zemzem getiremiş hayrına
ay töbe töbe bizi normal biri bulmaz zaten
dranas saa yorum yapmiiciimm...
sabahtan beri azmettim yapmiiciiimm...
zira yaparsam kıziciimmm...
şu dava bitse diciimm...o gün de dedik...offf dranaaasss....
bir önceki mesajımı görme sen. bunu gör...
piki..... akrabalık derecemizi bir daha düşünelim bari
bravo ne diyelim bravooo.
tapınılacak kadınsın vesselam...
müstesna topiğinize katıldığım gün yazdığım mesajımda da belirttiğim üzere 7,5 aylık anasının karnında pırtlayan bir insan evladı olup, sabırsızlığın kitabını yazabilirim. bu 1.
aynı anda 85 iş yapaktan mütevellit, arada harf kaymalarını oluyor, editlerime alışın demiştim... bu 2.
lütfen insanları hataları ile rencide etmeyelim, pm diye bir şey var... bu da 3...
ağsude bağyanımmm...
müstesna topiğinize katıldığım gün yazdığım mesajımda da belirttiğim üzere 7,5 aylık anasının karnında pırtlayan bir insan evladı olup, sabırsızlığın kitabını yazabilirim. bu 1.
aynı anda 85 iş yapaktan mütevellit, arada harf kaymalarını oluyor, editlerime alışın demiştim... bu 2.
lütfen insanları hataları ile rencide etmeyelim, pm diye bir şey var... bu da 3...
ağsude bağyanımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?