Dert yok, Sohbet var.... :)

forum+ekşi+hürriyet+işlerim+dedikodu+itiraf.com+ dace (1 ay öncesine kadar)+msn

6 yıldız bu şekilde çalışıyorum. ah sorry arada(günde 20-25 defa kadar) kocamı taciz ediyorum

çetenin azılı üyeleri csi+elmayra+ağsude sidik yarışında

burun farkıyla kim önde bilin D:

ütü yaparken tv izlemeye bi yandan da çay içmeye bayılırımmm
haftasonu gelse de ütü yapsam

kocaman ekran tv karşısında mis bigi demlenmiş çay (yanında neli istersen kek börek de var) eşliğinde seni misafir etmekten büyük mutluluk duyacağım...

anladın sen onu

Son düzenleme:
kocaman ekran tv karşısında mis bigi demlenmiş çay (yanında neli istersen kek börek de var) eşliğinde seni misafir etmekten büyük mutluluk duyacağım...

anladın sen onu

ben de ellerim dolu geleceğim söz iki haftalık ütü ile

dranas saa yorum yapmiiciimm...
sabahtan beri azmettim yapmiiciiimm...
zira yaparsam kıziciimmm...
şu dava bitse diciimm...o gün de dedik...offf dranaaasss....

6 yıldız bu şekilde çalışıyorum. ah sorry arada(günde 20-25 defa kadar) kocamı taciz ediyorum

csi'den sosyal medyaya bir katkı: dace

(face çakması değildir; gayet özgün bir sosyal ağ olma yolunda hızla ilerleyecektir)

anladın sen onu

keke gerek yok bebeğim ben gelirim, kocam yokken ütü de çıkmıyor zaten sıkılıyorum,
temiz evi temizleyip temiz kıyafetleri yıkaıp ütülüyorum

(+18) 4 aydır perhizde olan kadın mode on

ben sadece forum ve iş...

ama benim işim gece bile benle...

ben de ellerim dolu geleceğim söz iki haftalık ütü ile

35 senelik ömrümde görmüş olduğum ilk ve tek ütü seven kadının senin ütülerinle gözünün korkup kaçmasına izin vereceğimi mi sanıyorsun hayatım? (benim evdekileri görünce zten yeterince korkacak gözü, iyice korkutup kaçırmayalım yavruyu)

sen haftaya gel... seninle istanbulun altına üstüne getiricez. sözzzz

piki

uysal bi insanım ben sonuçta ağsudeye benzemem

ütüden nefret ederim ama csi ve elmayra, sizinkinleri seve seve yapabilirim, yeter ki beni çok sevin

ben sadece forum ve iş...

ama benim işim gece bile benle...

bir önceki mesajımı görme sen. bunu gör...
piki..... akrabalık derecemizi bir daha düşünelim bari

keke gerek yok bebeğim ben gelirim, kocam yokken ütü de çıkmıyor zaten sıkılıyorum,
temiz evi temizleyip temiz kıyafetleri yıkaıp ütülüyorum

(+18) 4 aydır perhizde olan kadın mode on

bravo ne diyelim bravooo.
tapınılacak kadınsın vesselam...

csi'den sosyal medyaya bir katkı: dace

(face çakması değildir; gayet özgün bir sosyal ağ olma yolunda hızla ilerleyecektir)

müstesna topiğinize katıldığım gün yazdığım mesajımda da belirttiğim üzere 7,5 aylık anasının karnında pırtlayan bir insan evladı olup, sabırsızlığın kitabını yazabilirim. bu 1.
aynı anda 85 iş yapaktan mütevellit, arada harf kaymalarını oluyor, editlerime alışın demiştim... bu 2.
lütfen insanları hataları ile rencide etmeyelim, pm diye bir şey var... bu da 3...
ağsude bağyanımmm...

hurmayı da dalıyla mı getirmiş

zem zem? o yoksa olmaz

seninki görüp de sorarsa bu incileri nerden aldın, arabistana mı gittin diye nolcek

biraz da zemzem getiremiş hayrına
ay töbe töbe bizi normal biri bulmaz zaten

dranas saa yorum yapmiiciimm...
sabahtan beri azmettim yapmiiciiimm...
zira yaparsam kıziciimmm...
şu dava bitse diciimm...o gün de dedik...offf dranaaasss....

Allahtan zemzem getirmemiş
Zaten bende normal biri değilim beni de normal biri bulmaz

niye yahu ben de bayılırım ütüye...

en sevdiğim ev işidir.

sevmediğim şey ise süpürge açmak...öğğğ

hemencicik bakayım...

ya sen bizim topicimizin muhtarının hatasını kamuya mal edersin de, ben senin hatanı bulduğumda fırsantçılık (fırsat diye yazılır; fırsant diye okunur) yapmaz mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…