Dert yok, Sohbet var.... :)

Normalde dokunmaz ama bağışıklık sistemim zayıf ve 350+500 mg. Ağır geldi galiba. Salak gibiyim, hatta dayak yemiş gibiyim acaba paşazade beni caktırmadan dövdü mü gece

dövmüştür.. dövmüştür.

sen uyurken sessizce dövmüştürrr (+18)

Normalde dokunmaz ama bağışıklık sistemim zayıf ve 350+500 mg. Ağır geldi galiba. Salak gibiyim, hatta dayak yemiş gibiyim acaba paşazade beni caktırmadan dövdü mü gece

perhiz kaç gün oldu???betty doğru söylüyor senin durum perhizden kaynaklanabilir yavru,ben de zorunlu perhizlerde salak gibi oluyorum

elmayram.
imuneks almadın mı hayatım???

Son düzenleme:
ya ayıp olcak belki kızlar ama hani kadınların başım ağrıyo,olmaz replikleri varya o bende tam tersi..

bende olmayınca başım ağrıyo,olunca baş ağrısı falan kalmıyo +18

IMUNEKS

Tıbbi Özellikleri

Beta glukan ekmek mayasından (Saccharomyces cerevisiae) elde edilen bağışıklık sistemini güçlendiren doğal bir maddedir. infeksiyonlara karşı savunmadan sorumlu makrofaj, granülosit ve monosit gibi beyaz kan hücrelerini aktive eder ve vücutta hasarlı dokuların iyileşmesine destek olur. Antioksidan özelliği vardır.

Yan Etkiler

Beta- glukanın bildirilen herhangi bir yan etki veya toksik etkisi yoktur.
Beta glukan detaylı toksisite çalışmaları yapılmış doğal bir maddedir.
ABD'de Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından 'genel olarak emniyetli tanımlanan' (Generally Recognized as Safe - GRAS) bir beslenme desteğidir. Bildirilmiş herhangi bir toksisitesi yoktur.

Önerilen kullanım yerleri

Kişinin kendini sağlıklı hissetmesini sağlayan ve bağışıklık sistemini güçlendiren bir beslenme desteği olarak kullanılır.

dövmüştür.. dövmüştür.

sen uyurken sessizce dövmüştürrr (+18)

Ahahhaha yazık ya, niyetlendi de dükkan kapalıydı

perhiz kaç gün oldu???betty doğru söylüyor senin durum perhizden kaynaklanabilir yavru,ben de zorunlu perhizlerde salak gibi oluyorum

1 ay oldu

elmayram.
imuneks almadın mı hayatım???

Almadım kuşum, öğlen alayım ama komple salak gibi olmam dimi

oy oy üşenmemiş deeeee .D

Öğlen cıktığımda alıcam :13:

ya ayıp olcak belki kızlar ama hani kadınların başım ağrıyo,olmaz replikleri varya o bende tam tersi..

ben de böyle bir kadın olamadım gitti...zavallı kocişim...

ahahahah itiraf.com

azgın karı mode on

dranas çok iyi niyetli,hani yüzyüze görmedim ama yaptıkları aşikar...

tabi bu kadarı da fazla,kaynana yüzsüzlüğün sınırlarını zorluyor

ben bu kadınceezi gördüm ya bukaa sert yazamıyorum alınır filan diye...
ama ayyynen csi gibi düşünüyorum dranas....
ayynennn...yapma...bak yanlış yapıyosun...

ben görmedim ya ondan okaaaa sert yazabiliyorum
ama alınmazki... bizi bilmiyormu? onun için en iyiyi istediğimizi bilmiyormu?:26:
biliyor, biliyor....
zeki kadındır dranasım.. bilir ooooooooooo

Ablam istemiyor ben hallederim dedi kayınvalidem pideyi ve pastayı ben yaptırır getiririm demiş
Biz sadece salata yapacağız aslında ama kızlar bana çok kızdınız

Ablam istemiyor ben hallederim dedi kayınvalidem pideyi ve pastayı ben yaptırır getiririm demiş

Dranas ım minnak odunum, artık sınırlarını cizmelisin.

Bunlara gerek yok, ben bir şekilde organize olurum diyebilmelisin.

hayatım...
1) kızmak ne demek? haddimiz değil...
2) bence yemek/meze/masa kurmak sorun değil, zaten zor olan da o hiç değil....
3) ben sadece mahkemenize bu kadar yakın bir zaman varken, kantar efendi kendini aşmış hakaretler yağdırıken, psikolojik olarak seni gererken, senin onu ve sülalesini evde AĞIRLAMANI doğru bulmadım o kadar. Sonuçta güleryüz göstereceksin, herkesle ister istemez daha fazla ilgileneceksin vs vs vs... Çünkü ev sahibisin.... Hatırlarsan kayınvalidende kutlanacağı zaman da gitme demiştim. Yani ben hani bundan sonraki her tür buluşma/kutlama/yeme-içme olayınn tarafsız tampon bölgede olması taraftarıyım, o sebepten...

Son düzenleme:

Dranasım bu aşamada bu insanlara artık mesafe koyman gerekmiyormu,tamam torunları sonuçta ama dışarda kutlama yapmanız daha mantıklı...

benim migrenim varmış ben hala kabullenmedim migren filan değilim diyorum ama tuttu mu 3 gün mahvolurum..

bir +18 de benden olsun..normal başağrısına iyi geliyor da migren tuttu mu sadece geçici bir süre ağrı gidiyo sonra geri geliyor:))

+1

dip not: migren ataklarını minimuma indirmek için
çikolata, peynir ve kırmızı şarapla aranıza uzunnnn bir mesafe koy canım...

günaydın kızlar, okumaktan yazamıyorum.
sabah sabah +18 moduna girmişsiniz yine

@dranas, çook iyi niyetlisin. ben de öyleyimdir aslında ama şu aşamada olamazdım sanırım.
sana en ufak bir manevi desteği olmayan bi sülaleyi mi ağırlıcaksın?
üstelik hakaretlerine devam eden bi ex in sülalesine...
tamam kızın için değer herşeye tabi ki, ama dışarda da yaparsan çok güzel patlar kantara, en afilli yeri seçelim.
azıcık intikam yahuu
sen bana dün pastane önermiştin hem, unuttun mu?

Evraklarımı göndereyim dönücem size

kızmıyoruz tatlım sana...sadece daha profesyonel davran istiyoruz...
dava geldi çattı bak...artık onlar eski...
kasıntı gibi bir adama değmez sülalesine de...
evet kızının babası ve hep öyle kalacak...ama sen bukadar iyi niyetle kaybetmeye devam edeceksin...
sana yazık ondan tepkimiz...gereksiz iyi niyet gösteriyorsun...
artık kuralların olsun her konuda...lütfen yap bunu artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…