asude nerede kızlar
ben pazar gezmeyi çok severim
beylikdüzü yada bahçeşehir pazarları muhteşem
kadıköy mü? hasanpaşaya taşındıktan sonra eski tadı kalmadı sanki.. bir de cuma günleri sebze meyve daha çok oluyor.. asıl salı günü gitmek lazım.
:44:cuma günü salı pazarı mı var?
Ben de burada perşembe günleri sosyete pazarına gidiyorum güzel şeyler oluyor
tesekkür ederim Handan ablacim.
günaydin csi.cim..
pazar gezmeyi coookkk severim. hele de annemle. her ürünü indirip kaldirip evirip cevirip, bi de pazarlik yapip sonra geri vazgecer :))
her bayram öncesi alisverislerimiz fix sali'dandi. cogunu hala giyiyorum.
adi öyle kalmis canim :))
asude nerede kızlar
pataaaaa
görüyorum seniii
ordasınnnnnnnnnn
Keyifli oluyor gezmek hele salı günleri acayip kalabalık oluyor..
Oraları hiç bilmiyorum ya kesin güzeldir
bildiğin sosyete pazarı abla...mağazalardan daha güzel şeyler var...zaten ben mağaza gezmeyi hiç sevmem,satışçılar peşime takılınca birşey beğensemde almıyorum
gizemcim sen sevgülünü naptın, dün kızdırmıştı seni
Ayyyh yakalandım :18:
Günaydın herkes. Ancak bitirdim sayfaları. Çene kemiklerinizin hakkını veriyorsunuz. Galiba adamlar boş yere isyan etmiyor kadın dırdırından
o olaydan 5-10 dk sonra aradi, özür diledi ama benim kizginligim gecmemisti, o yüzden bi dünya laf sokusturdum. sonra aksama kadar hic aramadim, o da kursta olacagim icin aramadi. bense kursu ekip, arkadasimla bulusup geyik yapip kafami dagittim.
sonra gece canimli cicimli konustuk ama hala kizginim. aslinda kizginliktan ziyade endiseliyim.
bu aralar dersi sinavi yok ama fazla alisti rahatliga, sinavlari basladiginda adapte olamamasindan korkuyorum. biran önce bitirmeli su masteri.
ikimizde 26yiz. ben cok kontrolcü biriyim bir de. sürekli planim programim hatta A,B,C yollarim falan olmali. onu rahat görünce cabuk parliyorum.
bir de malum zamanim yaklasiyordu dün ki gece patlak verdi :))
bakalim, onun benim doktorayi bitirene kadar süresi var. o zamana kadar, o da herseyini bitirip, hayatini heryönüyle yola sokmali. bunlar saglanmazsa evlenebilecegimizi düsünemiyorum.
bilmiyorum, hayirlisi...
kesinlikle patafix...eskiden akşam konuşmuyorlardı şimdi akşamda muhabbete devam,sabah oku okuyabilirsen
erkekler bu konularda daha rahat, sen istediğin kadar kendini planla programla,
masterını bi şekilde bitirir o ama sen sanki bi master daha yapmış gibi olursun bu arada.
o yüzden fazla hırpalama kendini ve ilişkini.
zaten uzaktasınız.
ne zaman yüzyüze görüşeceksiniz?
bence ondan bu sinir biraz da...
o olaydan 5-10 dk sonra aradi, özür diledi ama benim kizginligim gecmemisti, o yüzden bi dünya laf sokusturdum. sonra aksama kadar hic aramadim, o da kursta olacagim icin aramadi. bense kursu ekip, arkadasimla bulusup geyik yapip kafami dagittim.
sonra gece canimli cicimli konustuk ama hala kizginim. aslinda kizginliktan ziyade endiseliyim.
bu aralar dersi sinavi yok ama fazla alisti rahatliga, sinavlari basladiginda adapte olamamasindan korkuyorum. biran önce bitirmeli su masteri.
ikimizde 26yiz. ben cok kontrolcü biriyim bir de. sürekli planim programim hatta A,B,C yollarim falan olmali. onu rahat görünce cabuk parliyorum.
bir de malum zamanim yaklasiyordu dün ki gece patlak verdi :))
bakalim, onun benim doktorayi bitirene kadar süresi var. o zamana kadar, o da herseyini bitirip, hayatini heryönüyle yola sokmali. bunlar saglanmazsa evlenebilecegimizi düsünemiyorum.
bilmiyorum, hayirlisi...
akşamları farkettiyseniz genelde perhizde olanlar geliyor,
napalım çenemize vuruyor işte
normal de yapmam, ama regl olacagim zamanlarda inanilmaz sabirsiz olurum.
en son eylülün ilk haftasi o gelmisti. simdi aralikta ben gidecegim.
kesinlikle patafix...eskiden akşam konuşmuyorlardı şimdi akşamda muhabbete devam,sabah oku okuyabilirsen
Eskiden dediğin, topiğin doğumu şunun şurasında maksimum 2 hafta önceydi. Ama adaptasyon konusunda da son derece başarılıyız. Elmayra yakında reklam da alır, köşe de olur bu gidişle. Sonra çok araba kullanmaktan sıkılan kalender abiler misali şoför tutar gibi admin alır işe. Oh valla karlı iş
Bu arada senin +18'ler çok eğlenceli. Gülümsetiyor muzip muzip. Baş ağrıların hep geceye denk gelir umarım. Gündüz ayrı olunuyor ya genelde, ecza dolabıyla işin olmaz
Keyifli oluyor gezmek hele salı günleri acayip kalabalık oluyor..
Oraları hiç bilmiyorum ya kesin güzeldir
bildiğin sosyete pazarı abla...mağazalardan daha güzel şeyler var...zaten ben mağaza gezmeyi hiç sevmem,satışçılar peşime takılınca birşey beğensemde almıyorum
Evet ya çok güzel şeyler oluyor artık pazarlarda bazen giyinme imkanı olmuyor ama gidip değiştirme şansı var en azından..
Ben gidiyorum şekerlerrrrr havada güzel bugün dolaşıp geleyim birazcık
patacığım
senin için özel dip not
eşi ile aynı iş yerindeler
patacığım
senin için özel dip not
eşi ile aynı iş yerindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?