Dert yok, Sohbet var.... :)

+1

dip not: migren ataklarını minimuma indirmek için
çikolata, peynir ve kırmızı şarapla aranıza uzunnnn bir mesafe koy canım...

sağol canım, bunu hiç bilmiyordum.. beni hiç uyarmadı bu şekilde nörolog.. sadece tutacağını hissettiğinde ilaç iç dedi.. mr.da bir şey çıkmadı o yüzden içim rahat..

bir de bu oks hapları yapıyormuş başağrısı ben ona yordum migren değilim diyorum.. evlendikten sonra çıktı çünkü.. daha önce hiç başağrısı şikayetim olmamıştır..

benim de evlendikten sonra çıktı.
stres en büyük tetikliyicisi zaten...
ilaç olarak ne alıyorsun bilmiyorum ama bir sprey var acayip etkili....
benim migrenim tuttuğu zaman bildiğin sıkıyönetim uygulanıyor evde.
ışıklar kapanıyor, tüm sesler minimuma iniyor...

@dranasım için uzun not

benim sülale ile işkolik kavağın ailesinin yıldızı bir türlü barışamadı. her doğumgünü partimiz bildiğin işkenceye döndü. benimkiler ne kadar iyi niyetli olsalar da kaynanatör mutlaka bir arıza çıkardı, mutlaka. geçen sene zaten hatırlayacağınız olaylar çok yeni olduğu için parti yapmamıştık kıza. 3ümüz dışarda kutlayıp kız ne isterse onu yapmıştık. bu sene ise daha farklı bir çözüm buldum. hafta içi annemlerde kutlayacağım. (eşim yok üstelik haftaiçi biliyorsunuz). hafta sonu da onun sülalesiyle kutlayacağım. belki çift masraf olacak, belki çift yorgunluk olacak ama vereceği huzur paha biçilemez...

ben de çocuk olur da doğumgünü kutlamak nasip olursa ayrı yaparım diye düşünüyorum.. çünkü benim sülale çok kalabalık. ve bu organizasyonlar önemsenir. mevlit için, d.günü için şehirlerarası bile gidilir. hatta eskiden bizim çocukluğumuzda hediye + çeyrek altın formülü vardı.benim kuşağın yani kuzenlerimin çocuklarında sadece ilk d.gününde bunu uyguladık.
kayınpederin de ağzı durmaz her şeye de karışır o yüzden ayrı ayrı yaparım yorulurum hiç önemli değil sinir olmıyım yeter.

senin kayınpederde benimki gibi dırdırıyla ömür yiyen türden sanırım

ama şu hediye+altın iyiymiş yau

sanırım bu işin tek çözümü ayrı şehirlerde yaşamak,
çooocuğumun doğumgünüsünde bi de sülalesini çekmek mi
insanı çocuk yapmaktan soğutuyor yemin ederim

sonuç nedir peki? henüz gelmedimi eve

canim kusura bakma dün bi daha giremedim...yazamadim...23.30 da geldi....kac gündür aynisini yapiyorum uyuyormus gibi yapiyorum o gelmeden yatiyorum....

canim bencede kendi evinde kutlama...bi zamhet hassas kantar üstlensin masraflari...

Lal ne yaptı acaba akşam:26:

bisey yapmadim canim...uyudum uyumaya calistim....ama gece aglayarak uyandim...ben öyle huzursuz yatinca olur bu hep aksam cok agladim icime sinmis sanirim...

ablam dışarda olmaz diyor ben hallederim dedi
resimleri koyarım kızlar

resimleri koy tabi bizde görelim....

kızlar ya lal'a ne oldu:44:

bilemiyorum canim bu isin nereye gittigini....hakkimizda hayirlisi...

Eşi dün Lal'ın annesini aramış, sizde hiç bana hak vermiyorsunuz vs demiş ama akşam işten geldikten sonra ne konuşuldu bilmiyoruz henüz.

birsey konusulmadi...bugün yine arar sanirim annemi...

senin kayınpederde benimki gibi dırdırıyla ömür yiyen türden sanırım

ama şu hediye+altın iyiymiş yau

ovv hem de nasıl.. bay mükemmel.. kayınvalideme üzülüyorum ömrünü yemiş adam kadının.

valla zengin filan da değildik ama anneannem çok akıllı kadındır. herkesi yönetmeyi bilir. bu kuralı o koymuş zamanında.
Allah uzun ömürler versin ona bir şey olursa bizim aile dağılır.

Dranas ım minnak odunum, artık sınırlarını cizmelisin.

Bunlara gerek yok, ben bir şekilde organize olurum diyebilmelisin.

Dranasım bu aşamada bu insanlara artık mesafe koyman gerekmiyormu,tamam torunları sonuçta ama dışarda kutlama yapmanız daha mantıklı...

sizlere gerçekten hak veriyorum canlarım kızabilirsinizde alınmam çünkü doğru söze ne denirki ama ablam dışarda olmaz diyip duruyor
bir de şu var şu doğum günüde bitsin bundan sonra görüşme ortamımız olmaz tabi kantar dışında ondan ömür boyu kurtuluş yok

benim al kayınpederi vur kaynanama,bu kadar mı benzer bir karı koca

önceden eşimin başımın etini yemişler,şimdi her ikimizin...çok bilen cahiller

pataaaaa
görüyorum seniii
ordasınnnnnnnnnn

Sanada günaydın gizemcim kolay gelsin sana

tesekkür ederim Handan ablacim.

günaydin csi.cim..

Günaydın :119::119:

Salı pazarına gideyim bugün diyorum havada güzel üşenmezsem gidecem artık epeydir gitmedim de...

pazar gezmeyi coookkk severim. hele de annemle. her ürünü indirip kaldirip evirip cevirip, bi de pazarlik yapip sonra geri vazgecer :))

her bayram öncesi alisverislerimiz fix sali'dandi. cogunu hala giyiyorum.

:44:cuma günü salı pazarı mı var?

adi öyle kalmis canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…