- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
+1
dip not: migren ataklarını minimuma indirmek için
çikolata, peynir ve kırmızı şarapla aranıza uzunnnn bir mesafe koy canım...
sağol canım, bunu hiç bilmiyordum.. beni hiç uyarmadı bu şekilde nörolog.. sadece tutacağını hissettiğinde ilaç iç dedi.. mr.da bir şey çıkmadı o yüzden içim rahat..
bir de bu oks hapları yapıyormuş başağrısı ben ona yordum migren değilim diyorum.. evlendikten sonra çıktı çünkü.. daha önce hiç başağrısı şikayetim olmamıştır..
ahahahah itiraf.com
azgın karı mode on
@dranasım için uzun not
benim sülale ile işkolik kavağın ailesinin yıldızı bir türlü barışamadı. her doğumgünü partimiz bildiğin işkenceye döndü. benimkiler ne kadar iyi niyetli olsalar da kaynanatör mutlaka bir arıza çıkardı, mutlaka. geçen sene zaten hatırlayacağınız olaylar çok yeni olduğu için parti yapmamıştık kıza. 3ümüz dışarda kutlayıp kız ne isterse onu yapmıştık. bu sene ise daha farklı bir çözüm buldum. hafta içi annemlerde kutlayacağım. (eşim yok üstelik haftaiçi biliyorsunuz). hafta sonu da onun sülalesiyle kutlayacağım. belki çift masraf olacak, belki çift yorgunluk olacak ama vereceği huzur paha biçilemez...
ben de çocuk olur da doğumgünü kutlamak nasip olursa ayrı yaparım diye düşünüyorum.. çünkü benim sülale çok kalabalık. ve bu organizasyonlar önemsenir. mevlit için, d.günü için şehirlerarası bile gidilir. hatta eskiden bizim çocukluğumuzda hediye + çeyrek altın formülü vardı.benim kuşağın yani kuzenlerimin çocuklarında sadece ilk d.gününde bunu uyguladık.
kayınpederin de ağzı durmaz her şeye de karışır o yüzden ayrı ayrı yaparım yorulurum hiç önemli değil sinir olmıyım yeter.
sonuç nedir peki? henüz gelmedimi eve
günaydın kızlar canım çok sıkkın kayınvalidemin evinde kaloriferler arızalıymış yanmıyormuş doğum gününe bende kutlayacağız onlar en az 20 kişi gelecek benim tarafımdan sadece iki kişi gelecek o da ablam ve kuzenim
Lal ne yaptı acaba akşam:26:
ablam dışarda olmaz diyor ben hallederim dedi
resimleri koyarım kızlar
kızlar ya lal'a ne oldu:44:
Eşi dün Lal'ın annesini aramış, sizde hiç bana hak vermiyorsunuz vs demiş ama akşam işten geldikten sonra ne konuşuldu bilmiyoruz henüz.
senin kayınpederde benimki gibi dırdırıyla ömür yiyen türden sanırım
ama şu hediye+altın iyiymiş yau
hayatım...
1) kızmak ne demek? haddimiz değil...
2) bence yemek/meze/masa kurmak sorun değil, zaten zor olan da o hiç değil....
3) ben sadece mahkemenize bu kadar yakın bir zaman varken, kantar efendi kendini aşmış hakaretler yağdırıken, psikolojik olarak seni gererken, senin onu ve sülalesini evde AĞIRLAMANI doğru bulmadım o kadar. Sonuçta güleryüz göstereceksin, herkesle ister istemez daha fazla ilgileneceksin vs vs vs... Çünkü ev sahibisin.... Hatırlarsan kayınvalidende kutlanacağı zaman da gitme demiştim. Yani ben hani bundan sonraki her tür buluşma/kutlama/yeme-içme olayınn tarafsız tampon bölgede olması taraftarıyım, o sebepten...
Dranas ım minnak odunum, artık sınırlarını cizmelisin.
Bunlara gerek yok, ben bir şekilde organize olurum diyebilmelisin.
Dranasım bu aşamada bu insanlara artık mesafe koyman gerekmiyormu,tamam torunları sonuçta ama dışarda kutlama yapmanız daha mantıklı...
günaydın kızlar, okumaktan yazamıyorum.
sabah sabah +18 moduna girmişsiniz yine
@dranas, çook iyi niyetlisin. ben de öyleyimdir aslında ama şu aşamada olamazdım sanırım.
sana en ufak bir manevi desteği olmayan bi sülaleyi mi ağırlıcaksın?
üstelik hakaretlerine devam eden bi ex in sülalesine...
tamam kızın için değer herşeye tabi ki, ama dışarda da yaparsan çok güzel patlar kantara, en afilli yeri seçelim.
azıcık intikam yahuu
sen bana dün pastane önermiştin hem, unuttun mu?
kızmıyoruz tatlım sana...sadece daha profesyonel davran istiyoruz...
dava geldi çattı bak...artık onlar eski...
kasıntı gibi bir adama değmez sülalesine de...
evet kızının babası ve hep öyle kalacak...ama sen bukadar iyi niyetle kaybetmeye devam edeceksin...
sana yazık ondan tepkimiz...gereksiz iyi niyet gösteriyorsun...
artık kuralların olsun her konuda...lütfen yap bunu artık...
ovv hem de nasıl.. bay mükemmel.. kayınvalideme üzülüyorum ömrünü yemiş adam kadının.
valla zengin filan da değildik ama anneannem çok akıllı kadındır. herkesi yönetmeyi bilir. bu kuralı o koymuş zamanında.
Allah uzun ömürler versin ona bir şey olursa bizim aile dağılır.
Salı pazarına gideyim bugün diyorum havada güzel üşenmezsem gidecem artık epeydir gitmedim de...
Salı pazarına gideyim bugün diyorum havada güzel üşenmezsem gidecem artık epeydir gitmedim de...
:44:cuma günü salı pazarı mı var?
Sanada günaydın gizemcim kolay gelsin sana
günaydın kızlar.
@kedicik
mesai saatlerini bildirmen iyi oldu. yoklamayı ona göre alırız artık
@dranasım
ilk günden beri dışarda kutlansın sen gitme dedik, dinletemedik. şimdi dışarda kutlansın sana gelmesinler diyoruz, gene dinletemiyoruz. bu kadar iyi niyet fazla değil mi sence kantar ve kontese? hem de 20 kişi ile gelirlerken? sizin yakın dönemde mahkemeniz yok mu? neden herkes herşey olağan -süregelen çizgisinde devam ediyormuş gibi davranıyor? kantar efendi sana tam gaz hakaretlerini sürdürürken, sen hala "yok ayıp olur, yok yetiştiremem" modundasın. Kibarlık, modernlikte bir yere kadar değil mi sence???? Seninkiler 20 kişi onlar ana-oğul gelseler anlıcam da, yok bunu kafam basmadı.
@çirkinim
dön sahalara. hazır asude de yok
Günaydın :119::119:
:44:cuma günü salı pazarı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?