canım lal'in durumu gibi birşey bende de mevcut...eşimin ailesinin sömürüleri yani...işyerinden de memnun değilim...
aslında sorun yani asıl sorun eşimin ailesi ile ilgili..ama işyerimden de memnun olduğum söylenemez...
tedavi süresince meşgul olabilirim,kendi kendime de yetebilecek kendimi oyalayabilecek hobilerim var,ayrıca kursa falan gitmeyi düşünüyorum..
zaten çalışarak hastaneye gidip gelmem çok zor,epey bir mesafe var gideceğim hastane ile evim arasında...
izin almaktada güçlük çekiyorum...
bana vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim
canım lal'in durumu gibi birşey bende de mevcut...eşimin ailesinin sömürüleri yani...işyerinden de memnun değilim...
Anladım canımın ici ama biz seni cok özlicez
Bu iyi. Hobilerinin olması durumu yani. Umarım en kısa zamanda küçük bir canavar girer dünyana. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...
Anladım canımın ici ama biz seni cok özlicez
Bu iyi. Hobilerinin olması durumu yani. Umarım en kısa zamanda küçük bir canavar girer dünyana. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...
bende ayni fikrideyim özleyecegiz bu fistigi...
valla yalan yok,ben de istisnasız hepinizi özlicem,ama yine de ençok köyümün muhtarını
yalaka topic kadını mode on
Senn yakışıklı nasıl?
Hasta biraz teyzesi. Önemsiz hastalıklar ama işte huzursuz ediyor yine de. Daha kötüsü olmasın...
Ben biraz tembelimdir üzerine afiyet. Araştırmadan sormak daha kolay geldiği için sorayım, senin ufaklık kaç yaşında, kız erkek?
Oyy yerim ben onu, gribal enfeksiyon falansa önemsiz ama uykusuz gecelerin, anneanne cinnetinin habercidirgecmiş olsun.
Benim yakışıklı kistim yerinde Patafix teyzesiMenin bebeğim yok henüz Kocam yeni yeni büyüyo bir iki seneye kadar ancak
Of yine çam devirdim!!!
Eğer kocayı büyütmeden çocuk yaparsan çoook pişman olursun ben sana söyliyeyim. Tecrübeyle sabit. Sonra ne oluyor, birinden ayrılıyorsun. Tercihi de elbet kocayı şutlamaktan yana yapıyorsun. Aman yani!
Online Forum Takip e girdiğimde kendimi röntgencilik:82: yapıyormuş gibi hissediyorum
Olsun şeker bir çam bu
Yok canım, onun büyüdüğünü okula gidip mezun olduğunu görmem lazım, iki cocuğu birden cekebilecek kapatisem yok ve ben de muhtemelen cocuktan yana kullanırım tercihimi
Ahh ahhh beni kimse ilgi manyağı yapmıcak
ben deeee
Muhtemelen mi? He yani bir ihtimal.
Bak şu ikisine? Muhtemelen kelimesi oldu mu şimdi?
oyyy tosbaa merak etme seni burda çok seven topic üyeleri varken,ilgiden yoksun kalmazsın...
dediğim gibi arada ceeee eeee yapcam size
bu rada nasılsın şimdi,biraz daha iyi misin??
Kibar olacağım, nazik olacağım, karakter atacağım diye kendini paralayan tiplerden nefret ediyorum...
dalacam saracam paralayacam az kaldı...
Kİbar ol, konularda alıntı yaptığın zaman boyama
Ben kaba bi kızım
Kibar olacağım, nazik olacağım, karakter atacağım diye kendini paralayan tiplerden nefret ediyorum...
dalacam saracam paralayacam az kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?