Dert yok, Sohbet var.... :)

Bu iyi. Hobilerinin olması durumu yani. Umarım en kısa zamanda küçük bir canavar girer dünyana. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...

Anladım canımın ici ama biz seni cok özlicez

valla yalan yok,ben de istisnasız hepinizi özlicem,ama yine de ençok köyümün muhtarını

yalaka topic kadını mode on

Bu iyi. Hobilerinin olması durumu yani. Umarım en kısa zamanda küçük bir canavar girer dünyana. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...

amin amin allah isteyen herkese nasip etsin...tekrar teşekkürler...

bende ayni fikrideyim özleyecegiz bu fistigi...

bende sizi canım,ama ara ara cee eeeeeee yaparım size

Senn yakışıklı nasıl?

Hasta biraz teyzesi. Önemsiz hastalıklar ama işte huzursuz ediyor yine de. Daha kötüsü olmasın...
Ben biraz tembelimdir üzerine afiyet. Araştırmadan sormak daha kolay geldiği için sorayım, senin ufaklık kaç yaşında, kız erkek?

Oyy yerim ben onu, gribal enfeksiyon falansa önemsiz ama uykusuz gecelerin, anneanne cinnetinin habercidir gecmiş olsun.

Benim yakışıklı kistim yerinde Patafix teyzesi Menin bebeğim yok henüz Kocam yeni yeni büyüyo bir iki seneye kadar ancak

Of yine çam devirdim!!!

Eğer kocayı büyütmeden çocuk yaparsan çoook pişman olursun ben sana söyliyeyim. Tecrübeyle sabit. Sonra ne oluyor, birinden ayrılıyorsun. Tercihi de elbet kocayı şutlamaktan yana yapıyorsun. Aman yani!

Olsun şeker bir çam bu

Yok canım, onun büyüdüğünü okula gidip mezun olduğunu görmem lazım, iki cocuğu birden cekebilecek kapatisem yok ve ben de muhtemelen cocuktan yana kullanırım tercihimi

Online Forum Takip e girdiğimde kendimi röntgencilik:82: yapıyormuş gibi hissediyorum

Olsun şeker bir çam bu

Yok canım, onun büyüdüğünü okula gidip mezun olduğunu görmem lazım, iki cocuğu birden cekebilecek kapatisem yok ve ben de muhtemelen cocuktan yana kullanırım tercihimi

Muhtemelen mi? He yani bir ihtimal.
Bak şu ikisine? Muhtemelen kelimesi oldu mu şimdi?

Kibar olacağım, nazik olacağım, karakter atacağım diye kendini paralayan tiplerden nefret ediyorum...
dalacam saracam paralayacam az kaldı...

Dürbün alim mi sana

Muhtemelen mi? He yani bir ihtimal.
Bak şu ikisine? Muhtemelen kelimesi oldu mu şimdi?

Yanlış bir kelime kullanmışıM! Offff! Kesinlikle yazmam lazımdı

oyyy tosbaa merak etme seni burda çok seven topic üyeleri varken,ilgiden yoksun kalmazsın...

dediğim gibi arada ceeee eeee yapcam size

bu rada nasılsın şimdi,biraz daha iyi misin??

İvet kalmam ama senin gibi gözüme gözüme sokmazlar kiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yap tabisi, özleriz seni.

Kafam hala dumanlı Dün akşam sarhoş gibi yürüyordum eve giderken Denge problemi yaşıyorum

Kibar olacağım, nazik olacağım, karakter atacağım diye kendini paralayan tiplerden nefret ediyorum...
dalacam saracam paralayacam az kaldı...

Kİbar ol, konularda alıntı yaptığın zaman boyama

Ben kaba bi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…