Dert yok, Sohbet var.... :)

nore sen bunu hiç kafaya takmıyorsun, normal hayatına devam ediyorsun.. tamam mı kuzum?

önce haline şükrediyorsun, sonra da dua ediyorsun..

daha 2 yıllık evlisin.. hemen karalar bağlama..

hastanelere gide gele ve benden kötülerini gördükten sonra hep şükrettim zaten,hala da isyan etmiyorum..

@norecim
geçer geçer, karıncaya can veren allah, bunun da çaresini veriri elbet.

@banum hayatım aşkım
hoşgeldin, diyetinde başarılar. ben başaramadım sen başar inş..

sağol canım,çok teşekkür ederim....

Bir derdim var a ayar verme günüm.

Çok saldırgan gördüm kendimi

Kızlar sizler her gelen arkadaş teklifini kabul ediyor musunuz?
Bazen hiç yazışmadığım tanımadığım kişilerden arkadaş teklifi geliyor ilk baktığım şey ne zaman üye olmuş kaç mesajı var

benim selamım arada kaynadı sanırım... hanımlarr benimlede tanışın kaynaşalım

ben sadece daha önce topiklerde yazıştığım kişileri arkadaş olarak ekliyorum canım.

Bir derdim var a ayar verme günüm.

Çok saldırgan gördüm kendimi
bakalım bir ne yapmışın:26:

tabi ki hayır hayatım, her sakallıyı dedemiz yapsaydık ohooo

inşallah canım,inşallah...

evlilik yeni evet,ama ben eskiyorum (yaş 33'e geldi)

işten çıkıcam ve c.paşa'ya falan gidicem kurtulmak için...

Yıpranmadan eskimeyi başarabilirsen hiç sorun olmaz. Hepimiz eskiyoruz, sana has birşey değil yani. Mühim olan yıpranmayı engelleyebilmek...
Bugün mü gideceksin iş çıkışı, yoksa işten ayrılıp bu sorunu halletmeyi mi kasdettin?

Kısa da olsa bir geçmişe sahipsem kabul ediyorum. Özellikle rumuzuna aşina olduklarımı baz alıyorum. Çünkü bu, dikkatimi çektiğini gösteriyor o kişinin.

bana da miras müsade...

sabahki toplantida epey bi beyin firtinasi koptu, onlari bir arastirayim.

öpüyorum....

işten çıktığım zaman,temelli çıkacağım yani...

işten çıktığım zaman,temelli çıkacağım yani...

İş yeri kaynaklı bir sorunun yoksa, sadece tedavi için işi bırakmak çok doğru değil sanki. Aksine tedavi süresince meşgul olman gereken başka başka şeyler olmalı hayatında. Rutin bir süreçte tedavi seni extra yorar ve üzer. Bunu daha iyi düşün olur mu...

benim şu andaki saçmalıkta nirvana favorim kıskançlıktan ölen arkadaş.
o konu kapatılır, bir kaç banla..

O banlardan biri olmak istemediğim için nobel e aday yazar arkadaşa yorum yapmaktan kaçınıyorum

aslında sorun yani asıl sorun eşimin ailesi ile ilgili..ama işyerimden de memnun olduğum söylenemez...

tedavi süresince meşgul olabilirim,kendi kendime de yetebilecek kendimi oyalayabilecek hobilerim var,ayrıca kursa falan gitmeyi düşünüyorum..

zaten çalışarak hastaneye gidip gelmem çok zor,epey bir mesafe var gideceğim hastane ile evim arasında...

izin almaktada güçlük çekiyorum...

bana vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim

Noremu neden işten ayrılıyorsun? Gerçi senin ihbar süresi dolmak üzere ama nedenin ne

canım lal'in durumu gibi birşey bende de mevcut...eşimin ailesinin sömürüleri yani...işyerinden de memnun değilim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…