Dert yok, Sohbet var.... :)

Hı hım reklam gelirleri iyi olursa bir iki moderatör almayı planlıyorum, gerginlik anlarında serhat ulueren olurversinler ben yoruldum

hoşgeldin bu arada

2 yıl...ben ameliyatlıyım ve kistim var...onlardan kurtulabilirsem,belki olur

Daha çok yeni bir evlilik. Biraz tadını çıkarın. Bir yolu mutlaka bulunur. O ağlayan smiley'ini de hiç beğenmedim. Kistleri sakın sana ait şeyler gibi düşünme. Biraz takılır giderler. Neredeyse zaman makinesi icat edilecek, insan kopyalanacak, kist ne ki?

Hı hım reklam gelirleri iyi olursa bir iki moderatör almayı planlıyorum, gerginlik anlarında serhat ulueren olurversinler ben yoruldum

hoşgeldin bu arada

yavrum sen asude'yi markaja al yeter.. başka kim arıza çıkarıyor ki..

dan dan asude.. ya da donk donk asude

hoşgeldin bu arada

Sen de hoşgeldin kraliçe arı. Biz işçi arılar da paso çalışıyoruz işte sen yokken bile. (İşçi arı ayar olsun da, gelir akışı olursa hak talep edebileyim)

Bugün Csi'nin Kuruinciri benden

kuru incire gerek yok
1) zira şu anda kızgınım kendisine.
2) kuru incir dopingine gerek yok
3) kocişim / aşkitom / bebeğim geldiğinde sadece kuru incirlik action yapmıyoruz. 5 gün ayrı kalmanın acısını bol çene, bol dedikodu, bol gezme-tozma ile çıkarıyoruz.
4) biz artık çok genç değiliz, hayatın ve evliliğin kuru incirin getirdiği actionlarlar üzerine kurulmadığını biliyoruz.
5) hepsini geçtim sağlık durumum zaten çok da el vermiyor..

nore sen bunu hiç kafaya takmıyorsun, normal hayatına devam ediyorsun.. tamam mı kuzum?

önce haline şükrediyorsun, sonra da dua ediyorsun..

daha 2 yıllık evlisin.. hemen karalar bağlama..

@norecim
geçer geçer, karıncaya can veren allah, bunun da çaresini veriri elbet.

@banum hayatım aşkım
hoşgeldin, diyetinde başarılar. ben başaramadım sen başar inş..

yavrum sen asude'yi markaja al yeter.. başka kim arıza çıkarıyor ki..

dan dan asude.. ya da donk donk asude

Ahaha onu kontrol etmem cok zor kuzu sırf onun icin ayrı mod almam lazım

Gunaydinnnn

Çok gerginim ben yaaaa çünkü rejim yapiyorum ne kötü bisi rejim yapmak ama çok hirsliyim ....

Hoşgeldin, cnm. Sakin sakin yapıyoruzzz

Sen de hoşgeldin kraliçe arı. Biz işçi arılar da paso çalışıyoruz işte sen yokken bile. (İşçi arı ayar olsun da, gelir akışı olursa hak talep edebileyim)

Ben de devletimin arısıyım

Bal alıcam size söz :d

Gunaydinnnn

Çok gerginim ben yaaaa çünkü rejim yapiyorum ne kötü bisi rejim yapmak ama çok hirsliyim ....

selam banu, yeşil çay kullanıyor musun?
çok işime yaramıştı benim. tavsiye ederim.

@suule_61,
sınavın varsa ders çalışmalısın,
bizim dualarımızla nereye kadar gider bilmem,
topikte vakit kaybetme bence, şurda bi iki saatin kalmış.
tembellik out,
bol şans

E bende madde madde gidiyim mademmm..
1) Sen görür görmez yelkenleri suya indirirsin bende. (4 günün özlemi var )
2) Başarılarının devamını diliyorum.Darısı başımıza
3) Adamı evden çıkarabiliyomuydun sen yaaa :44: ( Çok araba kullanıyordu ya ordan takıldı aklıma, he şoför sen olursa çıkar tabisiii)
4) Yaşın genç olmasa ruhun gençlere taş çıkarır sıkıntı yok o yüzden. Ama incire laf etme arada iyi gider fantazi baaaaaabında )
5) Bunu yazmaaaaa

çalıştım bunaldıgım ıcın burdayım yoksa ben sorumsuz ögrencılerden deılım

canim yok 3 saat degil. ucakla 1.15, arabayla 6-7 saat. farkli ülkelerdeyiz.

ooo 3 saat olsa, hele bi gelmesin kirardim kafasini :) o simdi icin inat etti. gecenlerde cani cok sikkindi benim gitmemi istedi ama izin hakkim yoktu gidemezdim. o da burada sikildigi icin gelmedi.

ben sabah 8 de evden cikip aksam 7-8 de ancak gidiyorum. h.sonu tamam da h.ici o büütün gün tek kaliyor.

nese artik, araliga kadar dövüse barisa idare etcez. o zaman 2 hafta orada olcam :))

Gunaydinnnn

günaydin canim. ben de rejimdey-d-im. ama dün 8 gibi 2 cikolata kacirdim

olur canım, daha zamanı gelmemiştir onun, siz karı koca biraz başbaşa kalın diye bekliyodur süpriz yımırta

inşallah canım,inşallah...

evlilik yeni evet,ama ben eskiyorum (yaş 33'e geldi)

işten çıkıcam ve c.paşa'ya falan gidicem kurtulmak için...

meri kristmıs olayı yaniii, anlıyoruum, romantik günler sizi bekliyor o halde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…