Eskiden dediğin, topiğin doğumu şunun şurasında maksimum 2 hafta önceydi. Ama adaptasyon konusunda da son derece başarılıyız. Elmayra yakında reklam da alır, köşe de olur bu gidişle. Sonra çok araba kullanmaktan sıkılan kalender abiler misali şoför tutar gibi admin alır işe. Oh valla karlı iş
Bu arada senin +18'ler çok eğlenceli. Gülümsetiyor muzip muzip. Baş ağrıların hep geceye denk gelir umarım. Gündüz ayrı olunuyor ya genelde, ecza dolabıyla işin olmaz
2 yıl...ben ameliyatlıyım ve kistim var...onlardan kurtulabilirsem,belki olur
Hı hım reklam gelirleri iyi olursa bir iki moderatör almayı planlıyorum, gerginlik anlarında serhat ulueren olurversinler ben yoruldum
hoşgeldin bu arada
Hı hım reklam gelirleri iyi olursa bir iki moderatör almayı planlıyorum, gerginlik anlarında serhat ulueren olurversinler ben yoruldum
hoşgeldin bu arada
Günaydın Lal...
Bugün Csi'nin Kuruinciri benden
yavrum sen asude'yi markaja al yeter.. başka kim arıza çıkarıyor ki..
dan dan asude.. ya da donk donk asude
Gunaydinnnn
Çok gerginim ben yaaaa çünkü rejim yapiyorum ne kötü bisi rejim yapmak ama çok hirsliyim ....
Sen de hoşgeldin kraliçe arı. Biz işçi arılar da paso çalışıyoruz işte sen yokken bile. (İşçi arı ayar olsun da, gelir akışı olursa hak talep edebileyim)
Gunaydinnnn
Çok gerginim ben yaaaa çünkü rejim yapiyorum ne kötü bisi rejim yapmak ama çok hirsliyim ....
kuru incire gerek yok
1) zira şu anda kızgınım kendisine.
2) kuru incir dopingine gerek yok
3) kocişim / aşkitom / bebeğim geldiğinde sadece kuru incirlik action yapmıyoruz. 5 gün ayrı kalmanın acısını bol çene, bol dedikodu, bol gezme-tozma ile çıkarıyoruz.
4) biz artık çok genç değiliz, hayatın ve evliliğin kuru incirin getirdiği actionlarlar üzerine kurulmadığını biliyoruz.
5) hepsini geçtim sağlık durumum zaten çok da el vermiyor..
Gunaydinnnn
selam banu, yeşil çay kullanıyor musun?
çok işime yaramıştı benim. tavsiye ederim.
@suule_61,
sınavın varsa ders çalışmalısın,
bizim dualarımızla nereye kadar gider bilmem,
topikte vakit kaybetme bence, şurda bi iki saatin kalmış.
tembellik out,
bol şans
aranız 3 saat değil miydi sizin?
niye bu kadar uzattınız?
eşim okurken 3 saat uzaklıkta kursa gitmişti, her haftasonu geliyordu.
azıcık süründürsene gizemo, bak kendini yoruyosun böyle, özlemişsiniz işte.
Gunaydinnnn
olur canım, daha zamanı gelmemiştir onun, siz karı koca biraz başbaşa kalın diye bekliyodur süpriz yımırta
Daha çok yeni bir evlilik. Biraz tadını çıkarın. Bir yolu mutlaka bulunur. O ağlayan smiley'ini de hiç beğenmedim. Kistleri sakın sana ait şeyler gibi düşünme. Biraz takılır giderler. Neredeyse zaman makinesi icat edilecek, insan kopyalanacak, kist ne ki?
canim yok 3 saat degil. ucakla 1.15, arabayla 6-7 saat. farkli ülkelerdeyiz.
ooo 3 saat olsa, hele bi gelmesin kirardim kafasini :) o simdi icin inat etti. gecenlerde cani cok sikkindi benim gitmemi istedi ama izin hakkim yoktu gidemezdim. o da burada sikildigi icin gelmedi.
ben sabah 8 de evden cikip aksam 7-8 de ancak gidiyorum. h.sonu tamam da h.ici o büütün gün tek kaliyor.
nese artik, araliga kadar dövüse barisa idare etcez. o zaman 2 hafta orada olcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?