Dert yok, Sohbet var.... :)

sen haftasonu annendeydin dimi? Oraya gittin diye mi sorun cıkardı, yoksa kaygananla ilgili mi? Dökül bakalım :d

evet anneme gitmiştim ama dönüşümde gördüğüm muamele sonrası ayaklarım kırılsaydı da gitmeseydim dedim inan...

Kaynanamlar mı doldurdu (ki o hayır diyor) bilmiyorum ama dün akşam döndüm saat 6 da...neden anneme gidince dönmek için akşamı bekliyormuşum???

Haftasonu beraber yemek yermişizmiş erken dönsem,gidince son dakikaya kadar kalıyormuşum falan filan..

Ama surat 5 karış...2 yılda ilk kez böyle bir tavrını gördüm dehşete düştüm resmen,bütün gece ağladım hala da ağlıyorum..

Onu boğmak istiyorum!!!!!!

ben gayet dışadönük, kendine güvenli şen şakrak bi hatundum.. gayet iyi bir çevrem vardı..
ama benim dünyam biraz erkek dünyası.. kadın avukat birçok da arkadaşım var tabi..

ama tecrübeli hakim savcılar, iş güç sahibi adamlar vs.. erkek dünyası işte..

eşimle tanıştıktan çok kısa bir süre sonra kamuya girdim.. öncesinde büro vardı ve büro varken çok daha sosyal, girişken ve daha saygındım..

25 yaşında büro açıp, o büroyu döndürmeyi başarmak kirasını ödemek sekretere maaş vermek, bunun yanında büroyu büyütüp geliştirmek ve cebimize para kalmasını sağlamak.. gerçekten çok keyifliydi.. ortağımla devam etmem doğru olmayacaktı mecburen büroyu ona devrettim o dönem..

sonra kuruma girdim, haliyle o sosyal çevremden yavaş yavaş koptum.. bunda eşimin de etkisi oldu.. o kadar kıskanç ve sahiplenici ki..

kurumdan bir arkadaşımın nikahı vardı h.sonu..
eşimle gittim..

eşim çok mütevazi olduğumu, kendisi yerimde olsa 1 saniye düşünmeyip istifa edeceğini söyledi, nikaha gelenlerle tanıştırdığımda..

seviye çok düşükmüş..

diyorum ya, bu kibirli halleri hırsı beni yoruyor..

sonrasında laf lafı açtı.. konu benim hırslı olmadığıma, bu sakin hayatı tercih ettiğime, hatta bir adım ötesi ev kadınlığından memnun olacağıma kadar geldi.. beni bu hale o getirdi, kurumda çalışıp giriş çıkış saatimin belli olmasından gayet memnundu başlarda..

hissettiğim şu: bana saygısı azalıyor.. çünkü tanıştığımızda bürosu olan havalı, daha çok para kazanan bi hatun vardı..

haklı olduğu bi konu var ki ben burada mutlu değilim.. harcıyorum kendimi harbiden..

off depresyondayım..

Acaba seni özledi de özlemini salak salak davranarak mı gösteriyor nore? Normalde bu şekilde davranmıyor da noldu 2 günde bu adama? Kırkyılda bi annene gitmissin son dakikaya kadar kalıcan elbette?

@noree

bu tür bir tartışma için sabaha kadar ağlamana anlam veremedim.. belli ki eşin seni özlemiş, birlikte vakit geçirmek istemiş, bence cici bir şey..

@kediş

yavrum senin durum ciddi.. ben de olsam, ciddi sıkıntı yapardım.. bunun üzerine bol bol düşünmelisin.. bizimle de paylaşmalısın..

Acaba seni özledi de özlemini salak salak davranarak mı gösteriyor nore? Normalde bu şekilde davranmıyor da noldu 2 günde bu adama? Kırkyılda bi annene gitmissin son dakikaya kadar kalıcan elbette?

inan bilmiyorum ve hiçbirşey anlamadım ne yapmak istiyor???

o hiçbir zaman böyle birşey yapmadı ve çok şaşkınım...

çok geçmiş olsun cancağzım, nazlan anne babaya, yanındalar ki nazlanıyosun, oh :)

Geçmiş olsun cnm. Salgın falan mı var acaba? Sen nerden kaptın şifayı

sweetim çok geçmiş olsun bebeğim...

teşekkürler kızlar, fena üşüttüm sanırım, eve gidiş geliş yolunda servis aşırı sıcak, inip binerken de aşırı bi soğuk olunca çarptı beni.
bi de eşim de hastaymış, birimiz ne zaman hasta olsak diğeri de oluyor. uzaktan bile bulaşıyor. halbuki grip aşısı oldum:44:

ahahha kusura bakma ama koptum kedi ya

cevrendeki seviyesiz insanlardan yola cıkıp evhanımı kıyaslamasına nasıl varmış yahu? ne içirdin kuzu kocana haftasonu

Sen hukuk müşaviri olsana, ünvanı daha havalı Kocanın hoşuna gider belki

Bu erkekler beni deli edecek

Swetcimmm çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme kendini sakın bolcana vitamin filan al,annelerimize ne güzel naz yapıyorduk demi yaa

Bahanaye bak haaa,kendi anası alt katında sen gidince soru n yapıyor kesin dolduruşamı geldi acaba

Kedicimmm erkekler böyle işte ya,ne kadar didinsende illa bişeyler bulacaklar işte..

Hiç canını sıkma çalışıyorsun ne güzel paranı kazanıyorsun eşinede muhtaç değilsin sonuçta...

Kendi büronu açma gibi düşüncen yokmu bu arada onuda yapabilirsin belki kurumdan ayrılıp..

ben senin gibi düşünmüyorum maalesef asude...kendi annesi yanıbaşında ve ben bazen 2 ayda bir gidebiliyorum anneme...

ve her zaman aynı vakitlerde dönerim hiç de sorun olmamıştı..

özlemek ise neden bunu çok farklı bir şekilde anlatabilirdi...kavgaya girişmesi için bir neden yok!!

ağlamak ise benim kendimi deşarj etme yolum...

inan bilmiyorum ve hiçbirşey anlamadım ne yapmak istiyor???

o hiçbir zaman böyle birşey yapmadı ve çok şaşkınım...

Birilerinin onu doldurmasından ziyade senin kazma kendi kendini gaza getirmiş gibi görünüyor

insanlar her zaman tepkilerini olgun ve mantıklı veremeyebilirler.

eşinin normalde bu konuda bir sorun çıkarmaması, ve sadece dün bunu yaşamanız, iyi bir şey.. bu demektir ki haftasonu canı sıkılmış, özlemiş vs bu şekilde yansıtmış sana..

ağlayarak kendini deşarj etmen olası; ama böyle bişe için sabaha kadar ağlamak abartı geldi bana :26:

Son düzenleme:
Sweetseptember
Geçmiş olsun

Swetcimmm çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme kendini sakın bolcana vitamin filan al,annelerimize ne güzel naz yapıyorduk demi yaa

teşekkür ederim canlarım, havalar soğuk. totoyu iyi korumak lazım

@noree, kızmakta haklısın ama bence abartmışsın, kendini o kadar hırpalamaya değecek bişey gibi görünmedi bana.
hassassın anlıyorum ama, erkeklerin özlediklerini ifade etme yolları farklı olabiliyor. (benim babam da anneme küser özlediği zaman, ilgi bekler. )

@saraycım, senin gayet güzel bi mesleğin var zaten, kamuda da kendi işini yapabilen bu fırsatı elde edebilen ender insanlardansın.
mühendis/öğretmen olup düz memurluk yapmak zorunda kalan çok fazla insan var. eşin seni eski haline kıyaslıyor olabilir ama şu andaki şartların bence daha iyi olacak ikiniz için de. stresi az, izin imkanı fazla. özellikle doğum izni-ücretsiz konusu bile kamuyu seçmek için bir neden. bu da ev hanımlığı değil, aynı anda hem mükemmel eş-mükemmel anne ve mükemmel iş kadını olmak için yer açmak o kadar.

Topiğimizi sevmedim bugün

Herkes hasta akmıyor konular

Oysa haftasonu özlemle sizi beklemiştim

herkese iyi, güzel, mutlu, huzrlu bir hafta diliyorum....hepinizin günü aydin olsun....

Birilerinin onu doldurmasından ziyade senin kazma kendi kendini gaza getirmiş gibi görünüyor

olabilir canım...

haklı olabilirsin ama böyle özleyecekse özlemesin

Topiğimizi sevmedim bugün

Herkes hasta akmıyor konular

Oysa haftasonu özlemle sizi beklemiştim

senin biraz pohpohlanmaya mı ihtiyacın var yoksa kuzumm

herkese iyi, güzel, mutlu, huzrlu bir hafta diliyorum....hepinizin günü aydin olsun....

Günaydın cnm. Nbrsin bakalım.

olabilir canım...

haklı olabilirsin ama böyle özleyecekse özlemesin

senin biraz pohpohlanmaya mı ihtiyacın var yoksa kuzumm

İvet kocan seni dağıttı diye beni ihmal edemezsin Buna izin vermem

pazartesi sendromu bebişim, birazdan açılıcaz

Yoksa ben başka yerlere yelken acıcam

Maximum ilgi istiyorum bugün sizdeeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…