- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Yoksa ben başka yerlere yelken acıcam
Maximum ilgi istiyorum bugün sizdeeeeeeeeeen
Günaydın cnm. Nbrsin bakalım.
kuzuum ben haftasonu da okudum ama yazamadım fırsat bulup, 3 film+dizi birden yaptımacayip yoğundum anlatamam yani
kızım paşa seni yeterince ilgiye boğdu dün zaten
adamceğize bir yemee de çiğne ağzıma koy demediğin kaldı
(böğk, benzetmemden tiksindim)
idare ediyorum kuzucum...hafta sonu esimle konustuk....kafam hala karisik...
yaa elmayraa dün behzatın son sahnesini izleyemedim noldu, reklamlarda uyumuşum kalmışım
teşekkür ederim canlarım, havalar soğuk. totoyu iyi korumak lazım
@noree, kızmakta haklısın ama bence abartmışsın, kendini o kadar hırpalamaya değecek bişey gibi görünmedi bana.
hassassın anlıyorum ama, erkeklerin özlediklerini ifade etme yolları farklı olabiliyor. (benim babam da anneme küser özlediği zaman, ilgi bekler. )
@saraycım, senin gayet güzel bi mesleğin var zaten, kamuda da kendi işini yapabilen bu fırsatı elde edebilen ender insanlardansın.
mühendis/öğretmen olup düz memurluk yapmak zorunda kalan çok fazla insan var. eşin seni eski haline kıyaslıyor olabilir ama şu andaki şartların bence daha iyi olacak ikiniz için de. stresi az, izin imkanı fazla. özellikle doğum izni-ücretsiz konusu bile kamuyu seçmek için bir neden. bu da ev hanımlığı değil, aynı anda hem mükemmel eş-mükemmel anne ve mükemmel iş kadını olmak için yer açmak o kadar.
Töbe rabbimesamara gibiydi şule yaa
Salıncakta sallanırken gördü amirim onu, abisini aradı, "abi bana yardım et" dedi. Şevket de doktoru otele atmıştı bu aradaTamam sana yardım edicem dedi. Bitti orda.
Ben hic sevmedim dünkü bölümü yaSarmadı beni, akmadı konu.
teşekkür ederim canlarım, havalar soğuk. totoyu iyi korumak lazım
@noree, kızmakta haklısın ama bence abartmışsın, kendini o kadar hırpalamaya değecek bişey gibi görünmedi bana.
hassassın anlıyorum ama, erkeklerin özlediklerini ifade etme yolları farklı olabiliyor. (benim babam da anneme küser özlediği zaman, ilgi bekler. )
@saraycım, senin gayet güzel bi mesleğin var zaten, kamuda da kendi işini yapabilen bu fırsatı elde edebilen ender insanlardansın.
mühendis/öğretmen olup düz memurluk yapmak zorunda kalan çok fazla insan var. eşin seni eski haline kıyaslıyor olabilir ama şu andaki şartların bence daha iyi olacak ikiniz için de. stresi az, izin imkanı fazla. özellikle doğum izni-ücretsiz konusu bile kamuyu seçmek için bir neden. bu da ev hanımlığı değil, aynı anda hem mükemmel eş-mükemmel anne ve mükemmel iş kadını olmak için yer açmak o kadar.
ben de sevmedim, düşünsene uyumuşum. salıncağı gördüm
şevket de az değil hani, gül gibi karısı vardı onun be ya, doktoru hiç beğenmedim
topic hatunları bugün aşkitolarımız kocişlerimiz ve hastalıklarımız sebebiyle gergin
@elmayra
kadrolu hasta.. kendisine muhtelif zamanlarda çeşitli türden hastalıklar bulur, hasta olmasının karşılığında ilgi bekliyor, gördüğü ilgiden asla datmin olmuyor..
canım, zaten benim kamuyu tercih etmemdeki neden buydu.. yani evlenicez, çocuk yapıcam hem mesleğimden uzaklaşmamış olurum hem de aileme zaman ayırabilirim diye düşündüm.. bu fikre eşim de bayılıyordu başlarda..
eşim, kapasitemin çok altında çalıştığımı düşünüyor.. kazandığın para önemli değil daha nezih düzeyin daha yüksek olduğu bir ortamda çalışmalısın diyor.. elbette haklı olduğu noktalar var.. ama bunu en başta coşkuyla karşılayan bundan çok memnun olan da oydu..
zaten itiraf etti.. seni çok engelledim, çevreni kısıtladım dedi.
ben büro açmayı düşünüyorum yeniden ama çocuk yaptıktan sonra.. zaten benim mesleğimde yaş dezavantaj değil..
ha anladım ki, evde temizlik yapan, yemek yapan kadın olunca bana saygısı azalmaya başladı.. boşa uğraşıyormuşum demek ki..
benim anneme gittiğim zamanların çetelesini tutmuş sweet,ben ki başka hiçbir yere gitmiyorum yaptığım tek şey bu...onun dışında iş-ev....
abartan ben değilim,o...
haftaiçi tvye bakmaktan gözünü alamazken anneme gidince mi özleyesi tutuyor
Ne karıştırdı o güzel kafanı, anlat çözelim
benim anneme gittiğim zamanların çetelesini tutmuş sweet,ben ki başka hiçbir yere gitmiyorum yaptığım tek şey bu...onun dışında iş-ev....
abartan ben değilim,o...
haftaiçi tvye bakmaktan gözünü alamazken anneme gidince mi özleyesi tutuyor
Biraz trip atmanın vakti gelmiş
Azcık suratsız oturmanın zararı olmaz
cumartesi günü konustuk iste biraz...ben bu durumu kabul etmiyorum dedi...diretiyor sadece...derdim para degil diyor ayirman diyor...bende aile olmak istiyorsan her yönüyle olalim dedim...abinler para istediginde ne olacak yine dedim...onlar durumumuzdan anlamiyor ben sana git kavga cikar zaten demiyorum dedim uygun bi dille anlat dedim...sen bizde yokken sürekli vermeye kalkiyorsun borc olarak dahi olsa dedim...ben sana parayi vermedigimde senin borcun varken ben vermiyor olarak gözüküyorum dedim ama etrafa vermeye gelince borcunu unutuyorsun dedim...sen ne saniyorsun dedim ben ev sahibi olmayi anne olmayi istemiyormuyum saniyorsun dedim...benim böyle hayallerim yokmu saniyorsun dedim...kapatalim borcunu dedim alalim bi ev dedim ama artik biz olalim dedim...kardesin gidip calisabilir dedim calismiyorsada beni irdelemez dedim...sen onlarin babasi degilsin dedim....biz olmaya varsan ben varim dedim yok eger ayni devam ederim diyorsan sen bilirsin dedim...vs vs
haaa abin tekrar para istediginde ne olacak dedim...ben vermeyi istemeyecegim örnegin dedim....seni güzel bi dille ikna etmeye calisirim dedi...bak iste dedim yine aynisini yapiyorsun X ikna olmayacagim dedim...
biraz karisik yazdim kusura bakmayin...ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum....
öyle yapıcam zaten...gece de gelmiş sarılıyo bana uyuz,gıcık şey
cumartesi günü konustuk iste biraz...ben bu durumu kabul etmiyorum dedi...diretiyor sadece...derdim para degil diyor ayirman diyor...bende aile olmak istiyorsan her yönüyle olalim dedim...abinler para istediginde ne olacak yine dedim...onlar durumumuzdan anlamiyor ben sana git kavga cikar zaten demiyorum dedim uygun bi dille anlat dedim...sen bizde yokken sürekli vermeye kalkiyorsun borc olarak dahi olsa dedim...ben sana parayi vermedigimde senin borcun varken ben vermiyor olarak gözüküyorum dedim ama etrafa vermeye gelince borcunu unutuyorsun dedim...sen ne saniyorsun dedim ben ev sahibi olmayi anne olmayi istemiyormuyum saniyorsun dedim...benim böyle hayallerim yokmu saniyorsun dedim...kapatalim borcunu dedim alalim bi ev dedim ama artik biz olalim dedim...kardesin gidip calisabilir dedim calismiyorsada beni irdelemez dedim...sen onlarin babasi degilsin dedim....biz olmaya varsan ben varim dedim yok eger ayni devam ederim diyorsan sen bilirsin dedim...vs vs
haaa abin tekrar para istediginde ne olacak dedim...ben vermeyi istemeyecegim örnegin dedim....seni güzel bi dille ikna etmeye calisirim dedi...bak iste dedim yine aynisini yapiyorsun X ikna olmayacagim dedim...
biraz karisik yazdim kusura bakmayin...ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum....
Hayret bişey ya, vermeyeceğim demiyor da seni ikna ederim diyor.
İşin zor lal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?