Dert yok, Sohbet var.... :)

kuzuum ben haftasonu da okudum ama yazamadım fırsat bulup, 3 film+dizi birden yaptım acayip yoğundum anlatamam yani

Offf ben de behzat ç nin ilk 10 bölümünü yeniden izledim cok kocaman yoğundum yattığım yerden

kızım paşa seni yeterince ilgiye boğdu dün zaten

adamceğize bir yemee de çiğne ağzıma koy demediğin kaldı

(böğk, benzetmemden tiksindim )

Bence de böğk İlgilendi de samimi değildi ya! Bi iyileşeyim bunun hesabını sorucam ona. İlgili ilgisizdi

yaa elmayraa dün behzatın son sahnesini izleyemedim noldu, reklamlarda uyumuşum kalmışım

yaa elmayraa dün behzatın son sahnesini izleyemedim noldu, reklamlarda uyumuşum kalmışım

Töbe rabbime samara gibiydi şule yaa

Salıncakta sallanırken gördü amirim onu, abisini aradı, "abi bana yardım et" dedi. Şevket de doktoru otele atmıştı bu arada Tamam sana yardım edicem dedi. Bitti orda.

Ben hic sevmedim dünkü bölümü ya Sarmadı beni, akmadı konu.

canım, zaten benim kamuyu tercih etmemdeki neden buydu.. yani evlenicez, çocuk yapıcam hem mesleğimden uzaklaşmamış olurum hem de aileme zaman ayırabilirim diye düşündüm.. bu fikre eşim de bayılıyordu başlarda..

eşim, kapasitemin çok altında çalıştığımı düşünüyor.. kazandığın para önemli değil daha nezih düzeyin daha yüksek olduğu bir ortamda çalışmalısın diyor.. elbette haklı olduğu noktalar var.. ama bunu en başta coşkuyla karşılayan bundan çok memnun olan da oydu..
zaten itiraf etti.. seni çok engelledim, çevreni kısıtladım dedi.

ben büro açmayı düşünüyorum yeniden ama çocuk yaptıktan sonra.. zaten benim mesleğimde yaş dezavantaj değil..

ha anladım ki, evde temizlik yapan, yemek yapan kadın olunca bana saygısı azalmaya başladı.. boşa uğraşıyormuşum demek ki..

ben de sevmedim, düşünsene uyumuşum. salıncağı gördüm
şevket de az değil hani, gül gibi karısı vardı onun be ya, doktoru hiç beğenmedim

topic hatunları bugün aşkitolarımız kocişlerimiz ve hastalıklarımız sebebiyle gergin

@elmayra

kadrolu hasta.. kendisine muhtelif zamanlarda çeşitli türden hastalıklar bulur, hasta olmasının karşılığında ilgi bekliyor, gördüğü ilgiden asla datmin olmuyor..

@noree

duygusal hatun, dysv topicindeki mesajlarla gün be gün gözünde devleştirdiği, kıymetini idrak ettiği kocasını, anneciğine gittiğinde verdiği tepki hasebiyle koyduğu yerden aşağı attı

@kediş

saygın meslek erbabı kedişin kocasının neyin kafasını yaşadığı ve kedişi eziklediği merak konusu.. sanki kendisi rte mübarek..

@lal32

kocasının annesini arama girişimlerinin akim kalmasının akabinde lalle ne konuştuğu merak konusu..

@dranas

sakar kuzunun haftasonu ne tatlı sakarlıklar yaptığı da ayrı bir merak konusu..

benim anneme gittiğim zamanların çetelesini tutmuş sweet,ben ki başka hiçbir yere gitmiyorum yaptığım tek şey bu...onun dışında iş-ev....

abartan ben değilim,o...

haftaiçi tvye bakmaktan gözünü alamazken anneme gidince mi özleyesi tutuyor

ben de sevmedim, düşünsene uyumuşum. salıncağı gördüm
şevket de az değil hani, gül gibi karısı vardı onun be ya, doktoru hiç beğenmedim

Ben de sevmedim ama sanki eşiyle ayrı yaşıyolarmış havası verdiler :S

İlgi arsızıyım ben, sev beniiiiiiiiiiiiii

aynı senin gibi düşünmüştüm ben de, okul biter bitmez özelden iyi bi teklif almıştım. kpss sonuçlarım bile gelmemişti.
eş durumundan tayin olamam memur olmazsam diye reddettim. hiç düşünmedim.
benimki de tripplere girdi, benim için mi vazgeçtin sanki de bilmem ne de.
tabi sonra noldu, kamudada tayin olamayan bi yere girdim. oturdum totomun üstüne.
çalıştığın kurumdaki kariyer imkanları nasıl? onları değerlendirsen, mesela yurtdışı master imkanı her yerde var artık.
ben gidiyorum hayatım iki yıl abd deyim diye çık karşısına. otursun aşağıya.

iyilik yaramamış seninkine, o kadar fedakarlığın karşılığında böyle düşünüyorsa eğer sen de yemek-ev işi ikilisini savsakla.
ben kariyer kadınıyım yapamam triplerinden etkileniyor demek ki.

Biraz trip atmanın vakti gelmiş

Azcık suratsız oturmanın zararı olmaz

Ne karıştırdı o güzel kafanı, anlat çözelim

cumartesi günü konustuk iste biraz...ben bu durumu kabul etmiyorum dedi...diretiyor sadece...derdim para degil diyor ayirman diyor...bende aile olmak istiyorsan her yönüyle olalim dedim...abinler para istediginde ne olacak yine dedim...onlar durumumuzdan anlamiyor ben sana git kavga cikar zaten demiyorum dedim uygun bi dille anlat dedim...sen bizde yokken sürekli vermeye kalkiyorsun borc olarak dahi olsa dedim...ben sana parayi vermedigimde senin borcun varken ben vermiyor olarak gözüküyorum dedim ama etrafa vermeye gelince borcunu unutuyorsun dedim...sen ne saniyorsun dedim ben ev sahibi olmayi anne olmayi istemiyormuyum saniyorsun dedim...benim böyle hayallerim yokmu saniyorsun dedim...kapatalim borcunu dedim alalim bi ev dedim ama artik biz olalim dedim...kardesin gidip calisabilir dedim calismiyorsada beni irdelemez dedim...sen onlarin babasi degilsin dedim....biz olmaya varsan ben varim dedim yok eger ayni devam ederim diyorsan sen bilirsin dedim...vs vs

haaa abin tekrar para istediginde ne olacak dedim...ben vermeyi istemeyecegim örnegin dedim....seni güzel bi dille ikna etmeye calisirim dedi...bak iste dedim yine aynisini yapiyorsun X ikna olmayacagim dedim...

biraz karisik yazdim kusura bakmayin...ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum....

canım abarttığın şey sabaha kadar ağlamak, kendini hasta edeceksin böyle. dök içindekini o ağlasın sabaha kadar.
deşarj olmanın başka bi yolu.bunları ona da söyledin mi, sad sam modunda ama

Hayret bişey ya, vermeyeceğim demiyor da seni ikna ederim diyor.

İşin zor lal.

Hayret bişi yani ikna edecek bide seni para vermek için,yok vermem demesi gerekirken...

Hayret bişey ya, vermeyeceğim demiyor da seni ikna ederim diyor.

İşin zor lal.

evet demiyor...nasil egitecegim ben bu adami...lanet olsun o arsizlara da...cok düsüncesiler cok...artik istemeyecekler diyor bakalim ama cok dayanmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…