Dert yok, Sohbet var.... :)

evet demiyor...nasil egitecegim ben bu adami...lanet olsun o arsizlara da...cok düsüncesiler cok...artik istemeyecekler diyor bakalim ama cok dayanmaz....

Onların istemesi önemli değil ki, önemli olan senin kocanın tavrı...

Ce eee yapıp susabilirim. Zira çok yoğun bir gün...
Hepimize aydınlık bir gün diliyorum...

Benim de annemle aramda 15 dk falan var. her gittiğimde küsüyor. Niye gidiyosun, ben sensiz nasıl yemek yicem, ac kalıcam sen orda doyur karnını ohhh :)

Cocuk gibiler gerçekten.

Ce eee yapıp susabilirim. Zira çok yoğun bir gün...
Hepimize aydınlık bir gün diliyorum...

Günaydın cnm. Kolay gelsin sana.

yakın olmak güzel olsa gerek...

ben uzak olduğumdan son ana kadar yanlarında geçirmek istiyorum ve bir de babamdan sonra çok fazla da yalnız bırakmak istemiyorum onları ama tabi fırsat oldukça işte

Onların istemesi önemli değil ki, önemli olan senin kocanın tavrı...

adam hayir diyemiyor sanki babalari....

onlarda alışkanlık yapmış sanırım,sırtını sağlam yere dayamışlar valla oh ne ala valla

inan canim hic düsünmüyorlar bütün bu olaylar oldugunda...düsün ben babamin evine para tartismasi yüzünden gitmisim...eve geri dönüyorum ertesi gün yine para istiyorlar....

birde merak ediyorum siz paranizi ayiriyormusunuz?

yakın olmak güzel olsa gerek...

ben uzak olduğumdan son ana kadar yanlarında geçirmek istiyorum ve bir de babamdan sonra çok fazla da yalnız bırakmak istemiyorum onları ama tabi fırsat oldukça işte

tabi ki annenle de vakit gecireceksin. Niye bu kadar anlayışsız davranıyor. Ya da önceden sesini cıkarmazken şimdi ne oldu?

babası da olsa yardım edemez, herkes ayağını yorganına göre uzatsın.

lalcim eşinin vermesini engelleyemecekmişsin gibi duruyor. vermem diyemiyor adam.
ailesiyle hiç konuştun mu bizi rahat bırakın tarzında. zor tabi ama söz konusu olan da senin yuvan.

ben ayırmıyorum canım, biriktirebildiğimi de eşime yolluyorum, o biriktiriyor. benim kredi kartım hariç tüm borçları eşim ödüyor.

nasıl yani anlamadım canım,eşimle mi???

babası da olsa yardım edemez, herkes ayağını yorganına göre uzatsın.

ya ac olurlar acikta olurlar ondan önce ben düsünürüm vermeyi ama öyle bi durum söz konusu degil...gözünü hirs bürümüs...

o tarzda konusursam benimkini daha cok karsima alirim....baska bir yolu olmali...

ya inan bende ayirmaya karsiydim taki bu olay olana kadar...elalem benden daha mi iyi harcayacak....

lal, seni böyle bişey yapmaya mecbur bırakmışlar.
sen de harcamıyorsun ki zaten birikim yapıyorsun. onu da ikinizin geleceği için yapıyorsun.
eşine versen biriktirecek mi, sanmıyorum...

benimki biriktirir birşeyleri,toplar toplar sonra böyle patlar...o'na hep diyorum biriktirme konuşmamız gereken konuları...zamanında söyle..

ama anlamıyor işte

Terlik fırlat suratına tam onikiden vur ama ıskalama

ya ac olurlar acikta olurlar ondan önce ben düsünürüm vermeyi ama öyle bi durum söz konusu degil...gözünü hirs bürümüs...

Neyin hırsı bu? Daha önce bu kadar yardım ediyor muydu ki ailesine? Evlenince kıymete mi bindi?

lal, seni böyle bişey yapmaya mecbur bırakmışlar.
sen de harcamıyorsun ki zaten birikim yapıyorsun. onu da ikinizin geleceği için yapıyorsun.
eşine versen biriktirecek mi, sanmıyorum...

görünürde ben o parayi kendim icin biriktiriyorum o öyle saniyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…