nasıl yani anlamadım canım,eşimle mi???
evet canim esinle?
yok canım ayırmıyoruz,para bende toplanıyor.
Terlik fırlat suratınatam onikiden vur ama ıskalama
planlar kuruyorum kuzu,eşekten düşmüşe döndürcem onu
Neyin hırsı bu? Daha önce bu kadar yardım ediyor muydu ki ailesine? Evlenince kıymete mi bindi?[/B]
planlar kuruyorum kuzu,eşekten düşmüşe döndürcem onu
ben karsiyim ya vermesine onun hirsi...
evet evlenince kiymete bindi....o benim esim kötülügünü tabiki istemem ama affedersiniz bi kazik yemesi lazim sanirim akillanmasi icin....
uzun zamandir ne esine nede babasina para göndermiyor...bu sene türkiyeye gittigimizde kardesinin ne kadar gamsiz bi baltaya sap olmayacagini anladi biraz olsun...
buradaki abisine de sürekli borc olarak veriyordu iki yildir 10000 € birikti vere vere izine gitmeden önce verdiler...
Yuh diyorum
Millet kendi eleğinde ne kadar varsa o kadar harcasın, kime ne ya.
işte benim kadınlarım :d beyzanın kadınları gibi oldu :d
evet özellikle bize ne?
icimden bi ses bi kac ay dene diyor bi yandanda korkuyorum yine aynisi olacak diye...ama persembeyi mutlaka bekleyecegim....
@csi
merkez-csi
merkez-csi
nerdesin csi?
yuvana dön csi..
Aya vurursak 500*3 ay 1500 € dan olursun. Ama sunu deme hakkın olur; bak ben sana yine veriyorum parayı ama sen koşa koşa gidip başkalarına veriyorsun? yazık değil mi bize.evet özellikle bize ne?
icimden bi ses bi kac ay dene diyor bi yandanda korkuyorum yine aynisi olacak diye...ama persembeyi mutlaka bekleyecegim....
yerim seni de kadınlarını da
Minik kuş,sevgi pıtırcığı,topicimizin muhtarı,herbişeyi
yerim seni de kadınlarını da
Minik kuş,sevgi pıtırcığı,topicimizin muhtarı,herbişeyi
bir yandan uyumaya devam ediyorum.
bir yandan da salonuma-yatak odama ve kızın odasına yeni boya rengi bakıyorum.
şimdilik kızın odası ve salonu sanırım buldum:
kızın odası : bebek pembe+mor
salon : güllü lokum + kızılcık şerbeti
veya
gülpembe + amber
ilgi manyağı yapalım bu kızıııiyileşmesi için buna ihtiyacı var, topiğimizin biricik sahibesi
bir yandan uyumaya devam ediyorum.
bir yandan da salonuma-yatak odama ve kızın odasına yeni boya rengi bakıyorum.
şimdilik kızın odası ve salonu sanırım buldum:
kızın odası : bebek pembe+mor
salon : güllü lokum + kızılcık şerbeti
veya
gülpembe + amber
veya
fuşya çiçeği+vanilya çiçeği
en güzeli perşembeyi bekleyip bu konuları danışman eşliğinde derinlemesine incelemek
Aya vurursak 500*3 ay 1500 € dan olursun. Ama sunu deme hakkın olur; bak ben sana yine veriyorum parayı ama sen koşa koşa gidip başkalarına veriyorsun? yazık değil mi bize.
bi karar icin persembeyi tabiki bekleyecegim sadece o güne kadar cözüm olabilecek seyler düsünmeye calisiyorum canim...
bende senin gibi düsünüyorum...sonrasinda danisman esliginde bu para dagitma hástaligi belki daha kolay tedavi edilir...mi dersiniz?
aya vurursak 500*3 ay 1500 € dan olursun. Ama sunu deme hakkın olur; bak ben sana yine veriyorum parayı ama sen koşa koşa gidip başkalarına veriyorsun? Yazık değil mi bize.
Uuuuuuu işte bu yaa :d ilgi moduna yeniden döndüm
ilgi manyağı yapalım bu kızıııIyileşmesi için buna ihtiyacı var, topiğimizin biricik sahibesi
bi karar icin persembeyi tabiki bekleyecegim sadece o güne kadar cözüm olabilecek seyler düsünmeye calisiyorum canim...
Önce danışmana gidin ondan sonra kararını verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?