Dert yok, Sohbet var.... :)

Neyin hırsı bu? Daha önce bu kadar yardım ediyor muydu ki ailesine? Evlenince kıymete mi bindi?[/B]

ben karsiyim ya vermesine onun hirsi...

evet evlenince kiymete bindi....o benim esim kötülügünü tabiki istemem ama affedersiniz bi kazik yemesi lazim sanirim akillanmasi icin....

uzun zamandir ne esine nede babasina para göndermiyor...bu sene türkiyeye gittigimizde kardesinin ne kadar gamsiz bi baltaya sap olmayacagini anladi biraz olsun...

buradaki abisine de sürekli borc olarak veriyordu iki yildir 10000 € birikti vere vere izine gitmeden önce verdiler...

Yuh diyorum

Millet kendi eleğinde ne kadar varsa o kadar harcasın, kime ne ya.

@csi

merkez-csi

merkez-csi

nerdesin csi?

yuvana dön csi..

bir yandan uyumaya devam ediyorum.

bir yandan da salonuma-yatak odama ve kızın odasına yeni boya rengi bakıyorum.

şimdilik kızın odası ve salonu sanırım buldum:
kızın odası : bebek pembe+mor

salon : güllü lokum + kızılcık şerbeti
veya
gülpembe + amber
veya
fuşya çiçeği+vanilya çiçeği

Son düzenleme:
evet özellikle bize ne?

icimden bi ses bi kac ay dene diyor bi yandanda korkuyorum yine aynisi olacak diye...ama persembeyi mutlaka bekleyecegim....
Aya vurursak 500*3 ay 1500 € dan olursun. Ama sunu deme hakkın olur; bak ben sana yine veriyorum parayı ama sen koşa koşa gidip başkalarına veriyorsun? yazık değil mi bize.

yerim seni de kadınlarını da

Minik kuş,sevgi pıtırcığı,topicimizin muhtarı,herbişeyi

Uuuuuuu işte bu yaa ilgi moduna yeniden döndüm

Osmanlı renkleri mi bunlar lati lokum falan

ilgi manyağı yapalım bu kızııı iyileşmesi için buna ihtiyacı var, topiğimizin biricik sahibesi

İvet bugün bana yarın sana

Burnumun akıyor olmasına bu kadar sevinebileceğimi tahmin etmiyordum 2 gün mahfetti beni akmadı meret

aman hiç de keyfisi yok birinin

en güzeli perşembeyi bekleyip bu konuları danışman eşliğinde derinlemesine incelemek

bi karar icin persembeyi tabiki bekleyecegim sadece o güne kadar cözüm olabilecek seyler düsünmeye calisiyorum canim...

Aya vurursak 500*3 ay 1500 € dan olursun. Ama sunu deme hakkın olur; bak ben sana yine veriyorum parayı ama sen koşa koşa gidip başkalarına veriyorsun? yazık değil mi bize.

bende senin gibi düsünüyorum...sonrasinda danisman esliginde bu para dagitma hástaligi belki daha kolay tedavi edilir...mi dersiniz?

Önce danışmana gidin ondan sonra kararını verirsin

sen ilgi iste yaa

ilgi manyağı yapalım bu kızııı Iyileşmesi için buna ihtiyacı var, topiğimizin biricik sahibesi

dimi dimiiii iyileştiriverelim enfeksiyonunu ciğerlerini kistlerini...hepiciği toptan kaybolsun

bi karar icin persembeyi tabiki bekleyecegim sadece o güne kadar cözüm olabilecek seyler düsünmeye calisiyorum canim...

hayatı kendine zorlaştırmana gerek yok canım, eşin şu an elinden parayı çekip almıyor, para bankada..

perşembeye kadar genel sıkıntıları listelemek dışında spesifik olaylara çok takılma

sadece genel sıkıntılarını belirle danışmana soracağın vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…