Dert yok, Sohbet var.... :)

evet yaa bende izliyorum onu evde olursam...

adamın yorumları çok komik,kendi giydiklerini ne sanıyor acep anlamadım...yoksa ben mi modadan anlamıyorum

bence çok doğru bir seçim olmuş.. nur yerlitaşın baygın bayık gözlerinden sonra iyi olmuş.. hakan gölgede kaldı barbarosun yanında di mi kızzzz.. ben de eğleniyorum ne yalan söyliyim..

erkek ailesine bağlı ise çok ama çok önemlidir.

erkek ailesine çok bağlı değilse, az önemlidir.

ama neticede önemlidir..

böyle bi başlık var da ona istinaden sormuştum sen de ciddi ciddi bi yorum yapmışsın..

hastayım bu tarz başlıklara ben..

"ben batılıyım eşim doğulu kültür farkı var napiciiiimmmm"

böyle bi başlık var da ona istinaden sormuştum sen de ciddi ciddi bi yorum yapmışsın..

hastayım bu tarz başlıklara ben..

"ben batılıyım eşim doğulu kültür farkı var napiciiiimmmm"

ay kendimi çok idiot hissettim

kız ne bileyim hani eşin nişanlıyken anne-baba muhabbetine falan girmiş ya, onu konuşunca, aklına bişi takıldı sandımdı

valla öldürüyosun beni asude.. erkek olsam bu muhabbetinle sana aşık olurdum..

bu sohbetimiz bana çok iyi geliyor.. iyi ki varsınız..

muhabbetime aşık olan erkeklerin hemen hepsi benimle ilişkiye başladıktan sonra pişman oldular (potuk da dahil), çünkü bir erkek için fazla gevezeyim :26:

Asudecim eşin seni hiçbir zaman bırakamaz adam senin yanında yaşlanmaz

herkes öyle sanıyor tatlım ama tam tersi potuk gevezeliğimden çok şikayetçi olmaya başladı evlendikten sonra..

onunla muhabbet etmiyorum artık, şu an hayatından daha memnun :44:

estağfirullah..

çok konuşan kadın sevmiyor olabilirler ama donuk kadından da hiç hoşlanmıyorlar.. benim eşim kızkardeşine tavsiye veriyordu valla..

azcık güleryüzlü ol konuşkan ol çok donuksun adamı soğuttun kendinden diye..

herkes öyle sanıyor tatlım ama tam tersi potuk gevezeliğimden çok şikayetçi olmaya başladı evlendikten sonra..

onunla muhabbet etmiyorum artık, şu an hayatından daha memnun :44:

Bana herkes ay eşin çok şanslı sen çok komiksin der ama evde tam tersi sus pus otururduk

Bu erkeklere nasıl yaranır anlayamadım:44:

dranas kuzu bilmiyorum valla

ama çok da umursamıyorum

erkek milleti nankör

kedişin mesleğini biliyosun, baksana kocasının yaptığı muhabbete..

bu adamları anlamak, çözmek için kasmak yerine, kendi habitatlarına bırakmak lazım..

biz burda gelip kendi kendimize çene çalalım, daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…