Dert yok, Sohbet var.... :)

e belki konusmak icin bahane bulmaya calisiyordur... kizgin misin hala?

tabi ki kızgınım,daha doğrusu kırgınım...konuşmasın benimle mümkünse..

ama akşam şöyle gelişecek;eve gireceğiz yemek falan filan...ben konuşmayacağım ve o konuşmaya çalışacak..sonra da hadi uzatma vs vs...

de-ja-vuuuu

özleyen insan özlediğini böyle karşılamaz

buzeller, akillilar, hos sohbetler toplulugu... minnaklar, ablalar :))

ben kacar. suan kendimi pek iyi hissetmiyorum, bu yuzden eve gidecegim. dinlenirim...ama bunun disinda da sanirsam, uzunca bir sure girmem foruma..

sizleri tanidigima, sohbet ettigime, birseyler ogrendigime cok cok memnunum..

hepiniss kendinize dikkat edin. koccaman opuyorum sizleri..

Ben de öpüyorum canım kendine iyi bak

gizemcim neden girmiyosun foruma???

dün canımın içi, hayatımın aşkı, ömrümün baharı, kara gözlüm, selvi boylum, potuk yaradılışlım bana çok romantik bir teklifte bulundu:

"asude senlen derbiyi izleyek"

normalinde maç izlemeye gitmek yerine evde umutsuz ev kadınları izlerken ütü yapmayı tercih ederdim; amma lakinki cumartesi tüm gün eğitime, ctsi akşamı misafirliğe, pazar gündüz anneciğime gittiğim için evde yemek yoktu..

dedim ki yemeğimi yerim, potukun tel.inden sözlüğe neyin takılırım (nickimi deşifre etmesin diye foruma giremiyorum) potuk da maçını izler.. "nasssıı olsa amirimi de 22'ye koymuşlar, nema problema" dedim ve gittik..

potuk maça daldı, ben yemeğe.. tek işe odaklanmayan über zekam, hemen yan masayı dinlemeye başladı.. (potuk bu huyumdan tiskinir -tiksinmek diye yazılır; tiskinmek diye okunur-)

yan masada bir genç erkek oturuyor.. karşısında da diğer bir genç erkek.. maksimum 20 yaşındalar..

mevzunun ana karakteri benim karşımdaki çocuk olduğu için, onun tipini sadece tarif edeceğim..

aslında yakışıklı bir çocuk değil.. amma lakin ki saçları kazıtmış, küpe, sakal, kıyafet vs derken, kendince hoş olmayı başarmış..

karşısındakine anlattığına göre dansçı.. bilmem kimle dans edecekmiş.. çocuk "wooohooo" dediğine göre, ünlü biri küpelinin dans edeceği kadın..

maç başlıyor.. bizim küpeli küfür etmeye başlıyor.. potukcuğum "rahatsız olduysan kalkalım" diyor, ben "hıı ne dedin? neyden rahatsız olmuşum??" gibi safa yatarak küfrü hiç duymadığımı hissettiren cümleler kurunca, potuk rahatlıyor.. bu çocuk bana malzeme sunacak.. her cümlesi ayrı bir komik (küfürler çirkin olsa da) durup dinlemek istiyorum..

neyse çocuk küfrede küfrede maçta 20. dakikaya falan geliniyor.. masaya bir kız geliyor.. boy 1.50 civarı, göğüs dekoltesi dibine kadar, koca totosuna ve boyuna aldırmadan tayt giyme özgüveni vs.. değişik bir tip.. küpelinin karşısına, benim yanıma oturuyor..

kız gelince, diğer çocuk (yan rol) kalkıp gidiyor..

ben seviniyorum.. oh diyorum küpeli artık küfür etmeyecek, sadece salak saçma konuşacak, o da güzel.. umarım kız da aynı gerzekliktedir diyorum..

öncelikle yanılıyorum.. küpeli, kız gelince küfrün dozunu iyice arttırıyor..

ama bir konuda haklıyım.. kız da aynı mallıkta.. maç izlerken onca insanın arasında küfredecek kadar seviyesiz, ceza sahası içinde olmayan faule "yaaaeee penaltı vermiyo şeref...z hakeaamm" diyecek kadar futboldan uzak, garip bir ergen..

neyse devre arası veriliyor..

küpeli, kıza eğiliyor, muhteşem bir diyalog başlıyor:

(not: kız sürekli kahkahalar attığı için ahahahahalar iğrenç bir kahkaya karşılık geliyor)

küpeli: merve seninle çok ama çok ciddi birşey konuşucam
merve: hadi ya, abi burayı mı buldun ciddi konuşmak için.. ahahahah.. neyse dökül bakalım
küpeli: 2 haftadır napıyorum biliyo musun?
merve: ne biliim abi müneccim falan mıyım ben? ahahahaha
küpeli: 2 haftadır face'te sadece senin fotolarına bakıyorum
merve: ii napiim abi, bak da bana söyleme
küpeli: sana söylemek istediğim bişey var ama
merve: bi bira söyle o zaman, ahahahaha
kpüeli: dalga geçme merve, ben çok ciddiyim
merve: ne konuda yaaaee
küpeli: sana aşığım
merve: ama sen burcuyla birliktesin?
küpeli: olur mu, ayrıldık biz
merve: ne zamandan beri ayrısınız?
küpeli: 2 haftadır
merve: ya bilmiyorum, biraz düşünmem lazım.. bana aşkını ispat etmelisin
küpeli: ne yapabilirim mesela
merve: mesela sigarmı yakarak başlayabilirsin.. bir de bira söyle.. ben böyle şeyleri çok severim. ahahahahah

neticede ikinci yarı başladı, merve ile küpeli bu sefer yanyana oturdu, birbirlerine kah vurarak, kah sarılarak, maçı daha samimi bir şekilde, ama yine küfürlerle bezeli bir halde izlemeye başladılar..

ben potukuma baktım, halimize şükrettim..

Kızım sen sosyolog musun niye toplumun bu kesimini inceleme altına aldın ki Ben artık yeni nesil ergen küfürbaz kızlarını gözlemlemiyorum. İyi ki potuk farkedip senin ağzını burnunu kırmamış

canım tabisi dee, ben de hastayım zaten. betimiz de yok şu anda.
haftaya da dranas için önemli bi gün var. onun ardından toplanalım isterseniz. kutlarız yeni hayatını.

Anlaştık. Akşam mı buluşcaz haftasonu mu?

Son düzenleme:

Canım ya çok güldüm bence de kocanın kıymetini bil
Kocan evinin direği geminin küreği

neremi kırıyor ya, sosyolojik ve psikolojik gözlem yaptım sadece kızım

Asude sen bana komiksin diyorsun da sen benden daha komiksin canım

dranasım seninkiler daha eğlenceli yaa inan ki

Anlaştık. Akşam mı buluşcaz haftasonu mu?

canım akşam benim için geç olur. koca evde yok, babamın sorumluluğundaki moddayım şu an, evde anasının gözünde.
haftasonu da olur yine öğlen de olur.

@gizeem neden gelmiyorsun anlamadım, noldu kuzum?

@aasudee yan masa dinleme hastalığında ortak olduğumuzu bilmiyodum valla bravo, gençlik süper. n. doğan+çiçek açan doğuş gençliği işte

hayırdır gizemcim neden girmiyorsun foruma?
hay allah, çıkmışın bile!
dur ben en iyisi sana mail ataym!

ne kadar uygun bir çift olmuşlar.
tencere kapak!!

tiskindim,muhabbete bak

ağzı bozuk olan cinsimi sevmiyorum

üni.de ilk tanıştığım kızın iki lafından biri sinkaflı küfürdü.. bi şekilde merhaba merhabaya çevirip sonra da iletişimim kestim kızla..
sonradan öğrendim ki kız lezbiyenmiş..

ergenlikte kızlar erkeklerle erkek gibi konuşmayı küfretmeyi, futbolla ilgilenmeyi çok iyi bilardo vs oynamayı çok sağlam içmeyi fondip yapmayı filan marifet olarak değerlendiriyor.. (burada bilardo için ayrıca belirtmek isterim spor olsa da, bilardo salonlarının hali malum)

kızkardeşimde de çok kısa bir süre böyle bir şey gözlemledim.. aldım karşıma konuştum.. neyse kurtardım onu o ruh halinden..

ben ne kadar kızsam da pek çok konuda şükrederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…