yahu kızlar napıyorsunuz bu çocuklara ne izletiyosunuz kusucam valla, yapmayın allahaşkına,anlıyorum size çok sevimli geliyo da, ben bi tuhaf oluyorum.
heidi nin şeker kız candy nin suyu mu çıktı?erkekler için de tsubasa vardı ne bileyim jetgiller vardı.
trt nin falandır kesin bunlar
in kuzum in, annelikten soğucam yeminle. çocuğu başka ülkede mi büyütsek evdeki televizyonu mu yok etsek onu düşünmekteyim
Yazacan tabiki bak koca kız oldu benimki hala yazıyom onun için,oturup çizgifilm bile izliyorsun yani
sen bana ilk kez ilgi gösterdin, hep elmayra cadısına ilgi gösteriyosun
kızım o zamanlar onlar vardı, şimdi de bu çizgi filmler var
bizim izlediklerimizden çok daha öğretici
tek derdi aşk-meşk olan candyi, heidiyi izledin de ne oldun, bak yemeğe bile "romantik menü" gözüyle bakıon sapık
tek derdi aşk-meşk olan candyi, heidiyi izledin de ne oldun, bak yemeğe bile "romantik menü" gözüyle bakıon sapık
yahu kızlar napıyorsunuz bu çocuklara ne izletiyosunuz kusucam valla, yapmayın allahaşkına,anlıyorum size çok sevimli geliyo da, ben bi tuhaf oluyorum.
heidi nin şeker kız candy nin suyu mu çıktı?erkekler için de tsubasa vardı ne bileyim jetgiller vardı.
trt nin falandır kesin bunlar
in kuzum in, annelikten soğucam yeminle. çocuğu başka ülkede mi büyütsek evdeki televizyonu mu yok etsek onu düşünmekteyim
Heidi nin köpeğinin adı neydi? Bi de salak kuzeni mi ablası mı ne vardı kötü kalpli
muhhabbetinizi böldümm
slmmmm
slm canım benim kızımda 2,5 yaşında sayılırr
bizimkide pepeyi çok seviyor
çişimiz tuvalletteyi sölüyorr
allahım bitiyorum yaaa
çişimiz tulette kakamız tulette atık kimse yapmicak poposundaki bezeee
ayy kuzumu özledim yawwwww
akşamda bana diyoki 2 ekmek aldım söleee
şirinler, uçan kaz, heidi, şeker kız candy...
uykudan önce...
en şiddet yanlısı he-man idi hesap edin.
şimdikiler feciiiii feciiiii feciiiii
Heidi nin köpeğinin adı neydi? Bi de salak kuzeni mi ablası mı ne vardı kötü kalpli
ben peterden başkasını hatırlamıyorum anacım
doldurlar bilinçaltımızı aşkla meşkle
şimdiki çizgi filmler daha öğretici valla
pepee hariç
pepeenin şarkıları çok damar
köpeği hatırlamıyorum da Peter ve Clara vardı onu hatırlıyorum...
köpek de hep alkollü idi onu hatırlıyorummm
ya izledim de tek başıma izledim kızım, annemi bu hallere getirmedim.
mutlu romantik aşık bi kadınım,
ne bileyim buz devri var, barbie serisi var.
bulsam ben çocuğuma susam sokağını izletirdim, hahaha kendini 90larda sansın zavallım.
teknoloji ile olabildiğince geç tanıştırmak lazım
ben peterden başkasını hatırlamıyorum anacım
doldurlar bilinçaltımızı aşkla meşkle
şimdiki çizgi filmler daha öğretici valla
pepee hariç
pepeenin şarkıları çok damar
bebeğim o zaman da çocuk toplumdan uzaklaşır
ben de bayılırım susam sokağına, ama bizim dönemimizde o olduğu için onu sevdik, şimdikiler de ilerde kendi nesillerinin programlarını yad edecek..
izletsem çocuğa susam sokağını, kayu mayu bilmese, millet kreşte pepee diyecek, kayu diyecek (nası yazılıo bu beaa) bizim çocuk pel pel bakacak, hocası da bunu mal sanacak
Sweet 'cim
Evet TRT'nin nefret geldi bana artık ama değiştirebilmem mümkün değil kanalı kıyametler kopuyor evde. ama yararlı olduğu zamanlarda yok sayılmaz bazen işi oluyor insanın bi dalıyor ohhh bütün iş bitmiş oluyor.
SWEETTT evt asudenin dediği gibi bizim zamanlardaydı o çizgi filmler
şimdi bunlar var
ve öğreticide en azındann
kayu izletmemeye çalışıyom bennn
sen bana ilk kez ilgi gösterdin, hep elmayra cadısına ilgi gösteriyosun
Hele bi tanesi var ne zaman dinlesem istem dışı ağlıyorum..
Annemmmmm güzellll annnemmmm
annnemm canım annnemm
sen benimmm bi tanemmm
sen benimmmm bitanemmm
canım annnemmmsin
güzell annemsinnn
Geçen gün bi ecbeni kanalında vardı cizgi film anne baba sevişirken cocuk odaya dalıyo falan, bunlar toparlanıyor baba don kilot cocugu yatgına yatırıyoOha dedim yaa
bebeğim o zaman da çocuk toplumdan uzaklaşır
ben de bayılırım susam sokağına, ama bizim dönemimizde o olduğu için onu sevdik, şimdikiler de ilerde kendi nesillerinin programlarını yad edecek..
izletsem çocuğa susam sokağını, kayu mayu bilmese, millet kreşte pepee diyecek, kayu diyecek (nası yazılıo bu beaa) bizim çocuk pel pel bakacak, hocası da bunu mal sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?