- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
izletin anacım banane, ben de dalgamı geçerim kekeme hayranı küçük asudeyle
şaka bi yana susam sokağı çok iyiydi ben de çok şey öğrendim ordan.
keşke öyle programlar olsa hep.
ben küçükken çok fazla haber programı,açık oturum izledim. olacağı buydu. anarşik oldum. kusura bakmayın.
ya yerim seni yaa bu soruyu sorarken seni gözümde canlandırdım,küçük bir çocuk gibi sormuşun
ya yerim seni yaa bu soruyu sorarken seni gözümde canlandırdım,küçük bir çocuk gibi sormuşun
:
ne kadar iyi niyetlisiniz sevgili noree
bence elmayra o soruyu sorarken, aklından türlü fanteziler geçiyodu
ivit aynen öyle
canım sen muhtemelen duymuşsun bi programda bişeler, ezbere konuşuyosun, durup bir mantığınla düşün istersen?
bu işin ortası yok
ya alayına karşı olursun, ya hepsine kucak açarsın
susam sokağı candy şirinler tsubasa iyiydi, şimdikiler kötü diye birşey olabilir mi ya?
minik kuş, kırpık falan.. tsubasanın kaleye koşmasını hatırla kızım.. bunlar mı iyiydi?
bu dönemki çizgi filmler çok da öğretici içerikli, benim boy boy yeğenlerim var, zaman zaman izlemek durumunda kalıyorum..
çocuk eğitiminde tv ve internet yoğun olmamalı, herşeyin aşırısı zarar.. ama yok saymak? hiç akıllıca değil..
canım dalga geçiyorum ya, alayına niye karşı olayım?
hiçbiri hakkında hiç bişey de duymadım, bilmem etmem.çocuklara ne yaptığını da bilemem.
sadece kk da anneleri üzerindeki etkisini gördüm, çişcikler kakacıklar falan filan,
komik yahu
canım sen muhtemelen duymuşsun bi programda bişeler, ezbere konuşuyosun, durup bir mantığınla düşün istersen?
bu işin ortası yok
ya alayına karşı olursun, ya hepsine kucak açarsın
susam sokağı candy şirinler tsubasa iyiydi, şimdikiler kötü diye birşey olabilir mi ya?
minik kuş, kırpık falan.. tsubasanın kaleye koşmasını hatırla kızım.. bunlar mı iyiydi?
bu dönemki çizgi filmler çok da öğretici içerikli, benim boy boy yeğenlerim var, zaman zaman izlemek durumunda kalıyorum..
çocuk eğitiminde tv ve internet yoğun olmamalı, herşeyin aşırısı zarar.. ama yok saymak? hiç akıllıca değil..
ben size katılmıyorum sevgili bağyan...
eski çizgi filmler belk eğitici-öğretici değildi ama şiddet de içermiyordu
tom ve jerry de bile tom jerry nin kafasına tava indiriyor, 3-5 yıldızdan sonra jerry ayağa kalkıyordu.
gargamel şirinleri balta girmemiş ormanda kovalıyor, ama filmin sonunda hepsi mutlu mesut şarkılarını söylüyordu.
şimdikiler öyle mi?
seni seçtim pikaçuuuuuuuuuuuuu diye birbirlerinin üstlerine zıplıyor çocuklar.
pepe ve calliou için çok yorum yapmıcam çünkü benim kızın ilgisini çekmemişti onlar.
ancak yine de her iki zamanın çizgi filmlerini aynı kefeye koymak, bence elma ve armutu aynı kefede tartmak gibi
ne kadar iyi niyetlisiniz sevgili noree
bence elmayra o soruyu sorarken, aklından türlü fanteziler geçiyodu
Fesat şey seni
Kıskanıo kuzu bu ilgiyi
fesat nolcak
kıskanıo ama ona ilgi gösterince de anlamıo
bezimizi atıyoruzkakamızı lazımlığıaa yapıyoruzzzz
canım dalga geçiyorum ya, alayına niye karşı olayım?
hiçbiri hakkında hiç bişey de duymadım, bilmem etmem.çocuklara ne yaptığını da bilemem.
sadece kk da anneleri üzerindeki etkisini gördüm, çişcikler kakacıklar falan filan,
komik yahu
Ağsude cadısı beni paranoyak yaptıBoyadığım yeri elmayra ile armut diye okudum
Yavaş yavaş ehilleşecekkayuuu şarkıları öğretelim ona da sevimli olsun
Ağsude cadısı beni paranoyak yaptıBoyadığım yeri elmayra ile armut diye okudum
yemin ederim ben de elmayra ile armut diye okudum, senin mesajını görünce koptum
yemin ederim ben de elmayra ile armut diye okudum, senin mesajını görünce koptum
deli yaa
ama ehlileşirse olmaz ki,boşver asude'yi böyle kabul edelim
asudecim
ön yargılısınız işte.
yargılarınınız mantığınızın önüne geçmiş.
pesssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?