- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
Cici bi kız olursan öbür tarafta daha güzellerine binebilirsin belki. Nuri'lere filan. Amaaan dünya malı gelip geçici, kalıcı olan Nuri'ler![]()
ehiehiehiehiehiehi
kahveyi püskürttüm, deliiiiiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cici bi kız olursan öbür tarafta daha güzellerine binebilirsin belki. Nuri'lere filan. Amaaan dünya malı gelip geçici, kalıcı olan Nuri'ler![]()
Şimdi şöle oluyor. Lal in kocası merkelin basdanısmanıymışherkese ordan bmw gönderiyormuş bi tane de ben istedim diğerleri de kıskandı beni
![]()
alırken biliyodur canım getiremeyeceğini, üzülme sen ona.![]()
kıskanıyorum napıyııım, minicik bi meemur arabam var benim
hahaha canım ben senin o konuna da yazmıştım, getiremezsiniz deyüü, kaynına falan. naynn!
bu kayınlar hep mi yiyici yaradılışlı oluyo
sağol canım,ha bir ha 5 dimi![]()
kimse kiskanmasin herkese yetecek kadar var bu gavvur memlekette....
sakat biri üzerinden oleyomus galiba ama simdilik atlattik gibi....ahh ahh o kaynim yokmu...bide baltaya sap olabileydi....
yani diyorum ya farketmez canim....
sweetim bu arada
memur arabası diyorsun ama
söylemesi ayıp sizin oralardaki memurlar
offf diyorum, başka bişey dmeiyorummm
anladın sen:
ithalatta kırmız-sarı ya düşüp bol bol küfür eden yönetici mode on![]()
ehiehiehiehiehiehi
kahveyi püskürttüm, deliiiiiiiiiiiiii
lalcim bu tamamen suç, sakın denemeyin derim. benden uyarması,
hahaaha, biliyorum bebeyim, biz de onların peşindeyiz ama benimki bildiğin reno. herkes memur arabası diye dalga geçii
itinayla kırmızı hatta düşürülür![]()
lalcim bu tamamen suç, sakın denemeyin derim. benden uyarması,
hahaaha, biliyorum bebeyim, biz de onların peşindeyiz ama benimki bildiğin reno. herkes memur arabası diye dalga geçii
itinayla kırmızı hatta düşürülür![]()
Zaten içmek için almıyorsun ki, püskürtme amaçlı alıyorsun kahveyi. Galiba kendini çiçek bahçesinde fıskiye falan sanıyorsun sen? Doktora görün. (Ban yemem umarım. En son doktor önerisinde bulunan zat-ı muhterem şu an halihazırda cezalı da)
sen bi zahmet benimkini uyar deycam ama gecti kapandi o konu insallah..
peki burdan emekli olan biri götürebiliyormu?
Türkiyeye kesin dönüş yapması lazım canım. onda da gelip satamaz 2 yıl boyunca, başkasına da kiralayamaz.
trafikte sorun olur yakalanırsa başkasının kullandığı. direkt kaçağa girer.
ama kırmızıya düşmek bizim suçumuz değil ki?
evrağı adam gibi hazırlamayan şrf yoksunu üreticinin suçu..
işin yoksa ondan sonra tse'ye gönder malzemeyi, test için.
bekle 15-20 gün
vay anam vay
clio ve megane hb leri çok çok beğeniyorum ben
tekrar desem
![]()
Türkiyeye kesin dönüş yapması lazım canım. onda da gelip satamaz 2 yıl boyunca, başkasına da kiralayamaz.
trafikte sorun olur yakalanırsa başkasının kullandığı. direkt kaçağa girer.
canım üreticinin, taşıyıcının ve alıcının risk kriterlerine göre bilgisayar otomatik yönlendiriyor.
mesela kamyon/Tır şoförünün yedi ceddinde bi tane kaçakçı varsa ahanda kırmızı
benim de clio hb canım, çok sevimli geliyo bana seviyorum. asla sattırmam. ramboya büyük bi oyuncak alırız ilerde.
ama bu benim![]()
6 ayda bir gir çık yapsa???:26: