girip çıkarken sorarlar, araban nerde diye...6 ayda bir girip çıkarsa zaten dikkatten kaçmaz. bir de trafikte plakada sorun olur. kendisi kullanmak zorunda.
araba konusu hassas kızlar, aman diyim bulaşmayın
geeeeeellll buraya öpcem seni....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girip çıkarken sorarlar, araban nerde diye...6 ayda bir girip çıkarsa zaten dikkatten kaçmaz. bir de trafikte plakada sorun olur. kendisi kullanmak zorunda.
bir sene durabiliyormus ondan sonra giris cikis yapmasi gerekiyormus...kaynim öyle demisti...
ramboya hummer alalımyadırgamasın garibim
![]()
geeeeeellll buraya öpcem seni....![]()
kuzum kaynın sizi yolmak için her yolu denemiş galiba,
depolarda ne porşeler ve ne mercedesler var, yıllarca beklemekten çürüyo.
herkes çok uyanık maşallahama hoppp gümmm
![]()
kızlar, kocişinizi(!) kadın masajcıya gönderir misiniz?![]()
bu sorunun cevabını biliyor olmalısın!!!!!
gerçi benimki taylan'da tai masajı yaptırmış....
az kıyamet koparmadım ama tai zararsızmış, gene de olmaz, olmamalı, bir daha da olmayacak!!!
canım sen bana haber ver öyle bi durumda direk operasyon düzenliyim, kaynından ebediyen kurtul
böyle bi anket ve konu açılmış, gönderirim diyen bi azınlık var. çok komik. üstelik anadan doğma falan oluyomuş. töbe yarebbimmmm
Kendini Gassal (ölü yıkayıcı) ın önünde bulmak istemediği müddetçe rahatız![]()
valla iyi olur öyle bisey olacak olursa müracaat ederim sana...anlastik....
benimkinin öyle bi talebi olmamisti henüz ama ben o talepte bulunmadan kökten bi cözüm buldum masaj koltugu aldim eve....
ben göndermezdim...neden sordun...yoksa senin rambomu gitmek istiyor?
hadi ya, görmedim ben...
tai msj ında anadan doğma değilmişsin.
çok araştırmıştım ben sinir krizi geçirirkene....
mesela benimkinin bugüne kadar gittiği her yerde çekilmiş boy boy resimleri vardır.
küba hariç
orası tam bir muamma
hadi ya, görmedim ben...
tai msj ında anadan doğma değilmişsin.
çok araştırmıştım ben sinir krizi geçirirkene....
mesela benimkinin bugüne kadar gittiği her yerde çekilmiş boy boy resimleri vardır.
küba hariç
orası tam bir muamma
iyi affetmişsin, düşüncesi bile çıldırtıcı. benden başka bi kadının ona dokanması, mıncırması![]()
Valla bizimkide çine çok gidip geliyor. Bilemiyorum orada ne haltlar karıştırıyor...Canı cehenneme![]()
Valla bizimkide çine çok gidip geliyor. Bilemiyorum orada ne haltlar karıştırıyor...Canı cehenneme![]()
Mimli olduğu icin değil masaj yaptırmak hayalini bile kuramaz, kurdurtmam. Yerim onu. Parça parçaKör desdereynen doğrarım
![]()
yollarız hamamönüne iki kese atarlar zeballah gibi amcalar bak bakalım masaj hevesi kalıyo mu?
bizim balayı otelimiz uzakdoğu felsefesi ağırlıklı bi yerdi, her yer masajdı.
ee adamlara anlatamıyoruz ki bana kadın masaj yapsın, kocama erkek masaj yapsın diye.mantığını anlamıyolar.
çekik çekik bakıyolar.
yaptıramadık tabisi. kendi işimizi kendimiz hallettik![]()