Dert yok, Sohbet var.... :)

avm lerde gittiğin zaman yorgun argın geliyon eve kalabalık filan bunaltıyor insanı tabi..

Güle güle giy canım

Hep yapıyoruz canım ya önce kızıp sonrada gülüyoz işte

teşekkür derim abla...

Bir de kapalı ortam yaa

1 ay haftaya dolacak

bilmiyorum abla ya :sa

ee canım o zaman maaş vermediklerini nerden biliyorsunuz,iş arkadaşları mı demiş???

Alışveriş kurtarıyor bizi stres atıyozzzz eeee borcu ödemekte kocaya kalıyor tabiiii

Musluğun suçu ne

pek sayilmaz...sonra kivraniyorum firca yememek icin....

pazara gitmeyi bende severim...ama o da burada yokki...mecbur avm pakliyor...ben cok severim...

ee canım o zaman maaş vermediklerini nerden biliyorsunuz,iş arkadaşları mı demiş???

Evet cnm ordakiler söylemiş. Primleri kesiyolar fln demişler ama haftaya belli olacak. ben suanda nötr davranıyorum

1 ay haftaya dolacak

bilmiyorum abla ya :Sa

Beklesin biraz daha olmazsa başka işe baksın hayırlısı olsun canım ya..

teşekkür derim abla...

Bir de kapalı ortam yaa

Havasız kalıyor tabi dün gittim bende gerçi çok kalabalık değildi bide servisi var gidip gelmek sorun olmuyor

pazara gitmeyi bende severim...ama o da burada yokki...mecbur avm pakliyor...ben cok severim...

Sen çalışıyorsun gerçi bende oda yok ben alıyom eşim ödüyor allahtan hiç karışmaz öylew şeylere gerçi limitimi geçmem hiç

yemeğimi yedim geldim kızlar,

elmayram beklemede kal bakalım, alamazsa da işinden vazgeçmesin sakın. ilk aylarda deneme süresi falan diyebiliyorlar.

yemeğimi yedim geldim kızlar,

elmayram beklemede kal bakalım, alamazsa da işinden vazgeçmesin sakın. ilk aylarda deneme süresi falan diyebiliyorlar.

Beklemedeyim tatlım. Sessiz, yorumsuz oturuyorum bakalım hayat benim basıma ne coraplar örecek

SENİN ÇAREN YOK GÜZELİM NAPCAN,MARŞ MARŞ AVM

Evet cnm ordakiler söylemiş. Primleri kesiyolar fln demişler ama haftaya belli olacak. ben suanda nötr davranıyorum

hımmm...inşallah öyle değildir...beklemekten başka çare yok şimdilik canım benim

ben de buralardayım kızlar.
yemek yemedim. kafein depoluyorum vücuda.
sabır, şükür nidalarıyla....

Ali Taran'In eski eşi vefat etmiş bugün.
Evinde, tek başına.
Ne evladı varmış yanında, be de hayat yoldaşı.

Hatta o adam ki son günlerinde ilaç parasını bile karşılamamış, kısa süre önce okumuştum bu konudaki röpörtajını.
Aşk biter, sevgi biter de insanlıkta mı biter be insan evladı????

aksine daha cok karisiyor cünkü aslina bakarsan ihtiyacim yok dolap dolu...problem o....
SENİN ÇAREN YOK GÜZELİM NAPCAN,MARŞ MARŞ AVM

hımmm...inşallah öyle değildir...beklemekten başka çare yok şimdilik canım benim

mecbur canim ama türkiyeye gelince pazardan cikmam kolay kolay....

Öyleymiş demek ki, azgın teke sendromu insanlığını da almış götürmüş

canım biz işyerinde de maaşlar düzenli ödenmiyor...yani idari kısımın (benim olduğum bölüm) ödeniyor da,eşimin olduğu bölümün

maaşları çok düzensiz...eşim çalışıyor ama bir yandan da iş bakıyor...eşin de öyle yapsa :26: (akıl vermek gibi olmasın da)

nerelere kayboldun bakim

hayırdır beybi, neyin var?

of saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
eşim sabah minik bir maddi hasarlı kaza geçirdi.
yemek moto kuryelerinden biri çarpmış arkadan.
şükür her iki tarafta da yok bişey.
ancak kasko firmasının gerizekalılığıyla uğraşıyoruz.

bir de birkaç anım depreşti.
en son ali taran'ın eşinin vefat haberi beni çok acayip yerlere götürdü.
şu anda çevrimdışıyım anlayacağınız.

bi kaç dk önce ben de onu okudum, çok üzüldüm kadına. bu şekilde gitmesine. bu kadar vefasızlığı hakedicek ne yapmış olabilir bi kadın? röportajını okumuştum, şimdi bu yaşta vefat etmesi...adamın pişkin pişkin ölüm ilanı vermesi, oraya iki satır eski karım, hayat arkadaşım bile yazdıramamış...

Öyleymiş demek ki, azgın teke sendromu insanlığını da almış götürmüş

Beyni yeriyle üreme organıyla düşünen yaratıklardan nefret ediyorum.
Ve aynı şekilde düşüncesiz hemcinslerimden de!!!

estf. cnaım benim olur mu öyle şey. Bakıyo bir taraftan da ben de fobi oldu, bir ay orda bir ay burda calısması. Sinirim ona. Yoksa kendi de iş bulmadan cıkmam diyor. Ayyy ruhumu sıkıyor bu cocuk benm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…