deme öyle tatlım...hiç maaş alamadı mı yani????
Başka bir işe girse madem görüşme için çağırıyorlarmış
avm lerde gittiğin zaman yorgun argın geliyon eve kalabalık filan bunaltıyor insanı tabi..
Güle güle giy canım
Hep yapıyoruz canım yaönce kızıp sonrada gülüyoz işte
1 ay haftaya dolacak
bilmiyorum abla ya :sa
Alışveriş kurtarıyor bizi stres atıyozzzzeeee borcu ödemekte kocaya kalıyor tabiiii
Musluğun suçu ne
beni alışveriş ancak pazara gidersem mutlu ediyor..alışveriş merkezlerine gıcık oluyorum,mecburi gittiğim zamanlarda başım ağrıyo...
geçen h.sonu bizim ordaki pazara gittik 30 tlye trençkot aldım ama çoookkk güzel
ee canım o zaman maaş vermediklerini nerden biliyorsunuz,iş arkadaşları mı demiş???
1 ay haftaya dolacak
bilmiyorum abla ya :Sa
teşekkür derim abla...
Bir de kapalı ortam yaa
ee canım o zaman maaş vermediklerini nerden biliyorsunuz,iş arkadaşları mı demiş???
pek sayilmaz...sonra kivraniyorum firca yememek icin....
pazara gitmeyi bende severim...ama o da burada yokki...mecbur avm pakliyor...ben cok severim...
yemeğimi yedim geldim kızlar,
elmayram beklemede kal bakalım, alamazsa da işinden vazgeçmesin sakın. ilk aylarda deneme süresi falan diyebiliyorlar.
pek sayilmaz...sonra kivraniyorum firca yememek icin....
pazara gitmeyi bende severim...ama o da burada yokki...mecbur avm pakliyor...ben cok severim...
Evet cnm ordakiler söylemiş. Primleri kesiyolar fln demişler ama haftaya belli olacak. ben suanda nötr davranıyorum
ben de buralardayım kızlar.
yemek yemedim. kafein depoluyorum vücuda.
sabır, şükür nidalarıyla....
Beklesin biraz daha olmazsa başka işe baksın hayırlısı olsun canım ya..
Havasız kalıyor tabi dün gittim bende gerçi çok kalabalık değildi bide servisi var gidip gelmek sorun olmuyor
Sen çalışıyorsun gerçi bende oda yok ben alıyom eşim ödüyor allahtan hiç karışmaz öylew şeylere gerçi limitimi geçmem hiç
SENİN ÇAREN YOK GÜZELİM NAPCAN,MARŞ MARŞ AVM
hımmm...inşallah öyle değildir...beklemekten başka çare yok şimdilik canım benim
Ali Taran'In eski eşi vefat etmiş bugün.
Evinde, tek başına.
Ne evladı varmış yanında, be de hayat yoldaşı.
Hatta o adam ki son günlerinde ilaç parasını bile karşılamamış, kısa süre önce okumuştum bu konudaki röpörtajını.
Aşk biter, sevgi biter de insanlıkta mı biter be insan evladı????
Evet cnm ordakiler söylemiş. Primleri kesiyolar fln demişler ama haftaya belli olacak. ben suanda nötr davranıyorum
nerelere kayboldun bakim
hayırdır beybi, neyin var?
Ali Taran'In eski eşi vefat etmiş bugün.
Evinde, tek başına.
Ne evladı varmış yanında, be de hayat yoldaşı.
Hatta o adam ki son günlerinde ilaç parasını bile karşılamamış, kısa süre önce okumuştum bu konudaki röpörtajını.
Aşk biter, sevgi biter de insanlıkta mı biter be insan evladı????
Öyleymiş demek ki, azgın teke sendromu insanlığını da almış götürmüş
canım biz işyerinde de maaşlar düzenli ödenmiyor...yani idari kısımın (benim olduğum bölüm) ödeniyor da,eşimin olduğu bölümün
maaşları çok düzensiz...eşim çalışıyor ama bir yandan da iş bakıyor...eşin de öyle yapsa :26: (akıl vermek gibi olmasın da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?