Dert yok, Sohbet var.... :)

ne vakit gitcen kadına????

bir de dün yatarken aklıma geldi senin kocişin işle arası nasıl???

Sabahtan gideyim diyorum :S hic gitmek de istemiyorum :S

Beni mi düşünüyosun capkın Ya nore onun işle arası iyi de sanki bu sefer de şirketin onunla arası iyi değil. Sanki maaş vermiyorlar primlerin üstüne yatıyorlarmış gibi bir hava var ama bilemiyorum :S haftaya belli olacak. tarafsızım, yorumsuzum istifa ederse başına gelecekleri biliyor, dünya kadar yerden arıyorlar ikinci görüşme icin kafası karışıyor.

beni dinlediginiz icin hepinize tesekkür ederim....

Ne demek canım ya hiç bişi dülğnme sen şimdi relax ol sadece

Duvarlara konuşuyom,evin içinde turluyom resmen

ahahah yarın kutlama var havayi fişek

Perhiz bitiyor haaaa

ivit aklıma düştün birden hahahaha
git git ihmal etme...benim regl bitsin bende soluğu doktorda alıcam kistlerim büyüdü sanırım..
bu çocuğun şansı mı yok yoksa tatlım yaa???peki hem çalışıp hem diğer görüşmelere gitse ???

Allah sağlık derdi vermesin gerisi boşbeleş işler

kedi gec gelicem dedi dün, csi da yemeğe gitmiştir.

evet en önemlisi sağlık...
aydınlattığın için sağol şekerim

Ne demek canım ya hiç bişi dülğnme sen şimdi relax ol sadece

Duvarlara konuşuyom,evin içinde turluyom resmen

Perhiz bitiyor haaaa

abla bende evdeysem eşyalarla konuşuyorum,kafayı yiyorum sanırım...yani konuşuyorum derken ne bilim koltuk biraz yerinden kaydıysa koltuğa kızıyorum falan

Dün sazanın biri jinekolojide konu açmış hemde ilk mesaj tabiki erkek +18 modunda sormuş bide hemen içerik edip bildirdim şutlanmış hemen

Şansı yok da benim de sabrım kalmadı artık. Cok sıkıldım :S

Bendede oluyor çoğu zaman herşeye kızıyorum en güzelide gidip alışveriş filan yapıyorum

esime kizidigim zamanlarda hep kendimi alisverise vururum...bi keresinde daha bekardik...tartismisdik gidip 40-50 € bakim ürünleri almistim....iyii geliyor....

Alışveriş kurtarıyor bizi stres atıyozzzz eeee borcu ödemekte kocaya kalıyor tabiiii

deme öyle tatlım...hiç maaş alamadı mı yani????

bazen mutfakta musluk açıyorum ya mesela pöskürürse başlıyorum musluğa bağırmaya,yok anam yok ben normal değilim

Musluğun suçu ne

esime kizidigim zamanlarda hep kendimi alisverise vururum...bi keresinde daha bekardik...tartismisdik gidip 40-50 € bakim ürünleri almistim....iyii geliyor....

beni alışveriş ancak pazara gidersem mutlu ediyor..alışveriş merkezlerine gıcık oluyorum,mecburi gittiğim zamanlarda başım ağrıyo...

geçen h.sonu bizim ordaki pazara gittik 30 tlye trençkot aldım ama çoookkk güzel

Avm lerde gittiğin zaman yorgun argın geliyon eve kalabalık filan bunaltıyor insanı tabi..

Güle güle giy canım

yok tabi onun suçu ama sinirleniyorum işte bağırıyorum sonra da kendime gülüyorum

Hep yapıyoruz canım ya önce kızıp sonrada gülüyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…