Dimi ama, kahvaltı yapsam mı yapmasam mı tasası, neyse gazetelerimi okuyayım da sonra yaparım karmaşası, evi öğleden sonra toplarım rahatlığı, makyajsız cildimi gösteren aynalar, üzerimde en sevdiğim eşofmanlar
offf kedimm offyıktın beni
Ben pek huzurla başlamadım, günaydınKK da beni topa tutma günü
cok haklısın norişAllah korusun cok zor yahu, kızkardeşim gecirmişti de ıyy hatırlamak bile istemeyrum
günaydin....
nasilsiniz??
burasi da buz gibi, hatta gece don olmus.. yerler arabalarin üstü beyazimsi buzla kapli... sicacik bir kahve ve tost var menümde sonra buz gibi havada 1 saatlik yolculuk..
hayırdır??
hangi çılgın seni topa tutacakmış şaşarım
günaydin....
nasilsiniz??
burasi da buz gibi, hatta gece don olmus.. yerler arabalarin üstü beyazimsi buzla kapli... sicacik bir kahve ve tost var menümde sonra buz gibi havada 1 saatlik yolculuk..
@elmayra
noriş ne kız??aklıma nuriş kardeşleri getirdi
ahahahha kopardın beni aşkitokazen vurabilir diyorum ban ı yersem zincilenirim
günaydın alamanya gülümetroynan mı trenlen mi milletin Istanbullarda cektiği cileyi düşün bebeyim bişiciin kalmaz
ahahahahha nuriş kardeşlerakşam yemek cok özeldi haralda(herhalde diye yazılır haralda diye okunur asudem modu)
enerjiksin
Eloşşşş hayırdır?? sıkıntı varsa çözerizz (ağır abla mode on )
1-ne yaptın ki banlanıyosun???
2-dün yemek yemedim,enercik de değilim aslında....kocişşşşşşşşşşş 10'da geldi ben sadecenek meyve yedim
Günaydınnn bacılarrrr
@ elmayracım görümceyle takışan vardıya demşn yazdığını gördüm cevap gelmiş bu ve bunun gibiler diye aman dikkat et sakın cevap verme güme gidersin yoksa sende..
1. Üyenin biriynen ağız dalasına girdim
2. hımmmm meyve enerji verirbiliyosun
GÜnaydın ablacım,
Tutamadım gendimiama usturuplu seyler yazdım bu ve bunun gibiler kim ben ve sizler ahahahha cete
Günaydınnn bacılarrrr
@ elmayracım görümceyle takışan vardıya demşn yazdığını gördüm cevap gelmiş bu ve bunun gibiler diye aman dikkat et sakın cevap verme güme gidersin yoksa sende..
günaydin arkadaslar...
topice ancak ögleden sonra dahil olabilicem...
nerde,hanki konuda???ben seni dün uyarmadım mı acaba
günaydin arkadaslar...
topice ancak ögleden sonra dahil olabilicem...
Kendi işimizi kendimiz çözeriz yeğen :)
GÜnaydın ablacım,
Tutamadım gendimiama usturuplu seyler yazdım bu ve bunun gibiler kim ben ve sizler ahahahha cete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?