Dert yok, Sohbet var.... :)

Ne güzel konuşuyon burda bende rakamları sevmem çok fazla

:)) hem konusuyom hem yaziyom di mi

sizlerin etkisi.. normalde pek konusmam.. yazma konusunda da bol bol uyuz sevgilime mektup yazarim :) genel gecer seylerdir ama eglenceli oluyor..

rakamlari, hesabi kitabi daha cok severim.. mesela isimleri ve yüzleri aklimda tutamam, ama bircok kisinin numarasini ezbere bilirim :)

benim, kardesimin, annemin, erkek arkadasimin tc kimlik numaralarimizi bile ezberlediydim bi ara :)) o da 1-2 kere kullanmam gerektiginden.. sonra manyaklasmiyim die unutmaya zorladim kendimi

yaaa yazdigim güme gitti okuyun....

he en küçük sensin

he çok çıtırsın

allaam ya, genç anneyim diye bağrınan 27 yaşındaki sevodan sonra, en çıtırım diyen 24 yaşında..

kızlar gerçekler acıdır ama,

27 yaş, annelik için hiç genç değildir (oğlu 2 yaşında olduğuna göre sevo 25 yaşında anne olmuş, benim anam ne yapsın 17sinde almış bebeyi eline) 24 yaşında da kimse çıtır olmaz.. çıtırlık 20 yaşla birlikte biter..

Resim eklemeyi başarabildim. Dilerseniz bakabilirsiniz. İlk resim şu anda ki halim bugün çekildi yani.

sevo,

çok pozitif bir enerjin var canım, maşallah, allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, oğlun da çok tatlı, çok bilmiş bişeye benziyo, foto çekilirken bile muzırlık peşinde kereta

ne oliiiii yahuuuu iki dakika uzaklaştım hemen iktidar savaşları,propagandalar başlamış

eeee kim kimin tarafında :26:koalisyon mu kurulacak yoksa tek parti mi

Koalisyon yok ben ddevam ediyorum sen de benimle ilgilenmeye devam ediyorsun

nore sen ve kediş bizlesiniz, itiraz edersen, önce ip.ni bulur, ordan çalıştığın kurumu, ordan seni, ordan kocanı bulup, kocana buraya takıldığını ispitlerim

Bak her türlü imkan mevcut elimizde. Dedektiflik şirketi kurup paraya dönüştürebiliriz bu durumu :)

kocam biliiiiikiiiii,ama nickimi bilmiyo ama anlayabilir

Ama herşeyi bizim ağzımızdan duyması farklı olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben rusum ama esmer ruslardan

Genc annelik ile ben seni doğurduğumda 45 kg dım klişesi başabaş yarışır

ben hic bir zaman seni doğurduğumda 45 kiloydum diyemeyeceğim

ben arkadaslik talebi yollamistim, kabul edersen görebilirim canim...

bende bende

Öyle vallla gayette güzel yazıoyrsun fıstık bende çok konuşkan değilimdir bazen yetişemiyorum burayada sen yine biliyorsun tc numaralarını benmkini ben bile ezberlemedim daha

Yok canım ya niye bitsin 20 li yaşlarda her yaşın kendine göre havası çıtırlığı var tabi zaman çok şeyler alıp götürüyorda

Resim eklemeyi başarabildim. Dilerseniz bakabilirsiniz. İlk resim şu anda ki halim bugün çekildi yani.

Ben göremiyorum ama

ayyyy aglamak istiyorum asude ilk defa beni öpücek...öp beni asude sev beni asude....bu benim icin bi kisir döngü

oy canımın içi, bileydim bu kadan sevineceğini csi ajanına verdiğim tüm sevgiyi sana verirdim..

hatta en iyisi bugünden kelli öyle yapayım

elmayraya şimdilik sevgi gösteriyorum ama sweet sahalara dönünce, ondan alıp sweete vericem

csi kadar taş düşe başına, altında kalasın emi

Son düzenleme:

@elmayra ve asude cadıları...

daha önce ne kadan kötü olduğunuzu söylemişmiydim acaba

nasil sevindirik oldum bilemezsin....sana alamanya cuklatasi gönderemmi bebem yaninda iphone da istermisin kuzum?

sen yeterki iste....

csi kadar taş düşe başına, altında kalasın emi

asude laf yok...kirarim kemiklerinizi

önce şu temizleme işine gideyim..sonrada davet göndereceğim...

bende göreceğim resimleri ona göre!

nasil sevindirik oldum bilemezsin....sana alamanya cuklatasi gönderemmi bebem yaninda iphone da istermisin kuzum?

sen yeterki iste....

asude laf yok...kirarim kemiklerinizi

bebeyim çikolataları diğer kızlara gönder, i-phonu bana, ben hiç birini sevmem, bi tek seni severim gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…