önce şu temizleme işine gideyim..sonrada davet göndereceğim...
bende göreceğim resimleri ona göre!
oy canımın içi, bileydim bu kadan sevineceğini csi ajanına verdiğim tüm sevgiyi sana verirdim..
hatta en iyisi bugünden kelli öyle yapayım
elmayraya şimdilik sevgi gösteriyorum ama sweet sahalara dönünce, ondan alıp sweete vericem
@elmayra ve asude cadıları...
daha önce ne kadan kötü olduğunuzu söylemişmiydim acaba
bebeyim çikolataları diğer kızlara gönder, i-phonu bana, ben hiç birini sevmem, bi tek seni severim gerekirse
kati meyve sikacagi kullananiz var mi? nasil, iyi mi? ise yarar mi? almaya deger mi?
Eğer ben severim ve kullanırım diyorsan al ama alan bütün arkadaşlarım, enkaz mutfak robotu mezarlığına kaldırdıklarını söylüyorlar
Eğer ben severim ve kullanırım diyorsan al ama alan bütün arkadaşlarım, enkaz mutfak robotu mezarlığına kaldırdıklarını söylüyorlar
koydum arkadaşlar resim...
bebeyim çikolataları diğer kızlara gönder, i-phonu bana, ben hiç birini sevmem, bi tek seni severim gerekirse
vaayyyyy sevgiyi benden almak haaayazdım bunu
Kötü kedi
Dranassss
Sana karşı kötü emeller peşindeyimm
Bilkentli haklı valla peşini bırakmamakta.
kate albüm olusturmussun ama icinde resim yok..
ekledikten sonra degisiklikleri kaydet demelisin..
var şu an yeni ekledim
koydum arkadaşlar resim...
Yoksa bana birini mi buldun
oy cok güzelsin çok tatlısın kuzum, zaten dudak üstü ben de (halk arasında buna güzellik beni derler biliyosunn) herşeyi açıklıyor..
ama maşallah suphanallah oğlun da çooookkk yakışıklı çok tatlı
csi cadısının kızını alma, o koskoca kız, naapsın oğlun onu, ben kendi doğurduğum kızımı veririm sana gelin olaraktan
Yok yok sen kendi talibini kendin bul.. Ya suratına baktım bebek gibi dedim bu kadın katil ruhunu nerden almış
( Kuş öldürmüştün ya )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?