- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Yok vallahi sallamıyorum. Dün ve bugün nöbetciyim e malum bi de cuma namazı var oraya gidecek amirler onların ağzı kokusunu cekeceğime yarın öğlen gidicem. Ama sonucları ptesi alırım haralda
Yok vallahi sallamıyorum. Dün ve bugün nöbetciyim e malum bi de cuma namazı var oraya gidecek amirler onların ağzı kokusunu cekeceğime yarın öğlen gidicem. Ama sonucları ptesi alırım haralda
zaten hafta sonu enişte yok, bişi olmaz haraldaysa
zaten hafta sonu enişte yok, bişi olmaz haraldaysa
biraz işim var onalrı yapayım geliyorum.
peki öyle olsun....
sana da geçen gün sordum ama cevap vermedin,ilgilenmicem seninle daha
sonra da yok sen elmayra'yı sev vs vs
ahahah evet yok annemin evine atıcam kendimi bekar hayatı yaşıycam, annem bana kendimi prensesler gibi hissetirecek
ihmal etme bizi yavruuuuu....
ben sevi nore beni sev sende....
ben 1 haftadir isten sonra anneme gittim....pek güzel oluyor....
ahahah evet yok annemin evine atıcam kendimi bekar hayatı yaşıycam, annem bana kendimi prensesler gibi hissetirecek
ihmal etme bizi yavruuuuu....
ben sevi nore beni sev sende....
ben 1 haftadir isten sonra anneme gittim....pek güzel oluyor....
evet seni sevicemcanım benimmmmm
yaaaaaaaaaaa böyle demeyin kiskanirim ben....
sana da geçen gün sordum ama cevap vermedin,ilgilenmicem seninle daha
sonra da yok sen elmayra'yı sev vs vs
@kediş
seni çok öslüyoruz
@beti
hadi kediş şehir dışında, ok, sen neden bu kadan ihmal ediyosun bizi hıh
Ben çoğu yorumları kaçırıyorum :26:
Her dk takip edemiyorum
farkındayız romantik komedi
bilkentliyle aranız nasıl? sakarlık yapmadım demişsin; ama detay da vermemişsin..
Dün iş yerinde gazetecinin biri hocayı arıyor kafam pek yerinde değildi ya kadının cep numarasını almamışım hürriyet gazetesi diye not aldım o kadar
hoca geldi notu ilettim konuşmak istedi kadını hürriyetten bulamadım öyle biri yok çıldıracağım hoca soruyor niye bağlamıyorsun diye
Kadını bulamadım ya hocaya diyorum ki "hocam sanırım biri bizi işletti çünkü böyle bir gazeteci yok"
Hoca "saçmalama dranas böyle işletmem mi olur kadının niye cep numarasını almadın"
Sonra kadını buldum kadın meğer hürriyet daily news gazetesi diye bir bölümdeymiş
Kızlar ya dün doğru dürüst bir şey yiyememiştim bilkentlinin yanında da az yedim beni obur olarak görmesin diye
Kendime üç porsiyon ıspanaklı krep söyledim
ben de yapıyorum bazen ama telefonda arayan numaralar görünmüyor mu? Onlara baksaydın
Elmayra işin garip yanı telefonda arayan numaradan arıyorum yok kadın hürrriyet binası çıkıyor böyle biri yok
Yoksa arayan numaralar gözüküyor
ben de yapıyorum bazen ama telefonda arayan numaralar görünmüyor mu? Onlara baksaydın
Elmayra işin garip yanı telefonda arayan numaradan arıyorum yok kadın hürrriyet binası çıkıyor böyle biri yok
Yoksa arayan numaralar gözüküyor
Nasıl olmuş o yaaa. Zaten nefret ediyorum üst düzey telefon bağlamaktan S: Adam rektör müsteşar bilmm ne, yok beraber gecelim, yok benim genel müdürüm senin başkanını döveryok ben başbakanlığa bağlıyım k.ç.ımın kenar falan
Bazen telefonun kablosuylan intihar edesim geliyo yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?