Dert yok, Sohbet var.... :)

biraz işim var onalrı yapayım geliyorum.

Yok vallahi sallamıyorum. Dün ve bugün nöbetciyim e malum bi de cuma namazı var oraya gidecek amirler onların ağzı kokusunu cekeceğime yarın öğlen gidicem. Ama sonucları ptesi alırım haralda

peki öyle olsun....

zaten hafta sonu enişte yok, bişi olmaz haraldaysa

sana da geçen gün sordum ama cevap vermedin,ilgilenmicem seninle daha

sonra da yok sen elmayra'yı sev vs vs

biraz işim var onalrı yapayım geliyorum.

ihmal etme bizi yavruuuuu....

peki öyle olsun....

ben sevi nore beni sev sende....

ahahah evet yok annemin evine atıcam kendimi bekar hayatı yaşıycam, annem bana kendimi prensesler gibi hissetirecek

ben 1 haftadir isten sonra anneme gittim....pek güzel oluyor....

bebeyimmm (evet y yi bilerek yazdım)

bazen kaçırıyorum bazı yorumları..

2 gün yönetici izin vermedi doktora gitmeme, bugün izinliydim öğleden sonra, bugün de regl oldum, gidemicem

@kediş

seni çok öslüyoruz

@beti

hadi kediş şehir dışında, ok, sen neden bu kadan ihmal ediyosun bizi hıh

farkındayız romantik komedi

bilkentliyle aranız nasıl? sakarlık yapmadım demişsin; ama detay da vermemişsin..

Valla gayet normaldim canım ama benim salak kuzen kuş öldürme maceramdan tut iş yerinde yaptığım tüm aptallıkları anlattı
Salak bilkentli de saatlerce güldü bir de inan senin kadar komik biriyle tanışmamıştım hiç diyor
Yanlız bilkentli çok esprili biri esprili erkeklere bayılırım

Son düzenleme:
Dün iş yerinde gazetecinin biri hocayı arıyor kafam pek yerinde değildi ya kadının cep numarasını almamışım hürriyet gazetesi diye not aldım o kadar
hoca geldi notu ilettim konuşmak istedi kadını hürriyetten bulamadım öyle biri yok çıldıracağım hoca soruyor niye bağlamıyorsun diye
Kadını bulamadım ya hocaya diyorum ki "hocam sanırım biri bizi işletti çünkü böyle bir gazeteci yok"
Hoca "saçmalama dranas böyle işletmem mi olur kadının niye cep numarasını almadın"
Sonra kadını buldum kadın meğer hürriyet daily news gazetesi diye bir bölümdeymiş

Son düzenleme:
Kızlar ya dün doğru dürüst bir şey yiyememiştim bilkentlinin yanında da az yedim beni obur olarak görmesin diye
Kendime üç porsiyon ıspanaklı krep söyledim

ben de yapıyorum bazen ama telefonda arayan numaralar görünmüyor mu? Onlara baksaydın

Kızlar ya dün doğru dürüst bir şey yiyememiştim bilkentlinin yanında da az yedim beni obur olarak görmesin diye
Kendime üç porsiyon ıspanaklı krep söyledim

Üç porsiyon löp löp yağ olacak ama afiyet olsun

Nasıl olmuş o yaaa. Zaten nefret ediyorum üst düzey telefon bağlamaktan S: Adam rektör müsteşar bilmm ne, yok beraber gecelim, yok benim genel müdürüm senin başkanını döver yok ben başbakanlığa bağlıyım k.ç.ımın kenar falan

Bazen telefonun kablosuylan intihar edesim geliyo yeminle

Son düzenleme:

Ben de milletvekilleriyle ve aptal sekreterleriyle muhattap olmayı sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…