Dert yok, Sohbet var.... :)

kime olabilir gamsiz kocaya....basvuru icin sigortadan bi evrak gerekliymis....aradim göndersinler diye....sistemde bi hata varmis önce o düzeltilmesi gerekiyormus ancak o zaman o evraki verebilirlermis....

Amaan takılma bunlara, halledilir. ben de yine para mevzusu falan oldu sandımdı. Danışman işe yaradı mı biraz?

uzak dur oralardan Öğrenci bütçeni sarsma

ya cok fena alisveris yapasim var.. öyle ki gecen hediye gelen müsli nin web sayfasinda dolanip duruyorum.. yarim kiloluk paketleri 8 euro.. kazik resmen ama, cok güzel duruyor yaaaa...

dünden beri amazonda, ebay de dolanip duruyorum...

alacak baska bisey bulamadinmi kuzu yaaaa....ben dün carsiya gittim...biraz bisey aldim....yapacakssan öyle alsiveris yap.....

Amaan takılma bunlara, halledilir. ben de yine para mevzusu falan oldu sandımdı. Danışman işe yaradı mı biraz?

bilemiyorum eger bu yasadan yararlanmazsa 10000 euro da ben alicam ondan....

danisman ise yaradi veya yaramadi diyemiyorum henüz...ama imalarindan anliyorumki onun fikri degismedi ama daha farkli yaklasmaya calisiyor.....haaa birde abisi/yengesi para istemedi....istediklerinde anlasilir yarayip yaramadigi....

o ne yaaa işe yarıyormuymuş cidden

yok küsmem kuzu..beni de düşündürten bel fıtığımın zortlamaası zaten

ivit hep böcükün yüzünden pis hain tamam kapadım bu konuyu

peki

hosgeldin canim....

biraz kizginim....sükunetimi korumaya calisiyorum....

insallah o günlerde gelecek canim...biraz daha sabir....

sabır sabır yaaaa sabır belki de akıllanııırr

İnanma ya sen yinede tıptan vazgeçme sakat bunlar ters bişey filan olur allah saklasın

tamam ablacım sizi dinlicem

@elmayra cadısı bugün tohtora gitmiyomuydun sen???

kocişi bile bu kadar takip etmiyorum hee

aklım hep sizde

Tabi ya öyle şeyler yaptırmak tehlikeli allah saklasın sakata gelirsin yani

yok almiyorum zaten... bakip bakip, buna ihtiyacim yok, aman ne pahaliymis, aman ne gereksizmis, aman istanbulda yari fiyatina bulurum diye geciyorum...

kardesim günes gözlügü istemisti, ona sayfalarin linklerini yolladim, secti.. tam alacakken baska bi gözlük gördüm, onun sectigiin 2 kati, ama cok hos. yollaidm kiza bu olsun die, o da begendi.. ama bir de teslim etme parasi istediler iice cikti fiyat.. alamadim simdilik ve dünden beri icim icimi yior.. cok kötü hissediyorum kendimi...

hepimiz birşeyler için sabrediyoruz işte...Allah sabredeni severmiş ....

insallah canim insallah
biri benim kulağımı mı çınlatıyoooo

bak ben sana ne dedim, akşam seni süpriz bekliyor dedim, al sana kurtlar vadisi, bak ne güzel sürpriz yapmış kocişkon

asudem neredesin yaaa ya yamacina al yada yamacima gel kuzum....

asudem neredesin yaaa ya yamacina al yada yamacima gel kuzum....

oy canımın içi,

seni yamacıma alırsam, dayarım önüne raporu, al yaz derim (pazartesi sunulacak bir rapor dayadılar da ona bakıyorum)

sen de evraktı şuydu buydu herşeyi kafana takma be bebişim, benim gibisin, ufak şeyleri bile dert ediniyosun

Nihat dogan in aciklamalarina, israilli bi yetkili komik demis...

adam, bana cevap verdiler diye ne gaza gelir simdi...

bu nasil bir özgüvendir.

ya sizlerden biri ya da baska bir üye kullanmisti bir kere

'özsüz özgüven'

cuk oturuyor sanki...

tamam o zaman isini haalet gel aramiza...ben yamacimi acip bekleyecegim seni.....

ay ne yapayim ya bir gün gec kalmakla bu firsati kacirmak istemiyorum kuzu....

sen sallıyon sanki,pazartesiydi cuma oldu,şimdi yarın diyosun

Yok vallahi sallamıyorum. Dün ve bugün nöbetciyim e malum bi de cuma namazı var oraya gidecek amirler onların ağzı kokusunu cekeceğime yarın öğlen gidicem. Ama sonucları ptesi alırım haralda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…