kime olabilir gamsiz kocaya....basvuru icin sigortadan bi evrak gerekliymis....aradim göndersinler diye....sistemde bi hata varmis önce o düzeltilmesi gerekiyormus ancak o zaman o evraki verebilirlermis....
ya cok fena alisveris yapasim var.. öyle ki gecen hediye gelen müsli nin web sayfasinda dolanip duruyorum.. yarim kiloluk paketleri 8 euro.. kazik resmen ama, cok güzel duruyor yaaaa...
dünden beri amazonda, ebay de dolanip duruyorum...
ya cok fena alisveris yapasim var.. öyle ki gecen hediye gelen müsli nin web sayfasinda dolanip duruyorum.. yarim kiloluk paketleri 8 euro.. kazik resmen ama, cok güzel duruyor yaaaa...
dünden beri amazonda, ebay de dolanip duruyorum...
Amaan takılma bunlara, halledilir. ben de yine para mevzusu falan oldu sandımdı. Danışman işe yaradı mı biraz?
NoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDelirtme insanı Hani bazı topiklerde sidikle kıl köklerini kurutan kadınlar var ya Onlara benziycen yakında .D
Dolunayda sidiği bacağımıza sürüyoruzzz ve bekliyoruz kıllarımız azalsın diye
Ben senin kafan dağılsın diye şaka yapıyorum küsme sakın tmm mı? Ama bel fıtığın varken bunu yaptırmak Allah korusun daha tehlikeli olabilir. Sen henüz caresiz değilsin cünkü tüm seceneklerini tüketmedin ki. Böcük olacak tıp düşmanı tüp e izin verse belki çözülecek? Belki d kendiliğinden olacak ve biz senin minnak odununa isim bulucaaz
canim, lütfen yaptirma cok tehlikeli...
gecen biri demisti ya, isteyerek kocam benimle olmuyor, bundan cocugumuz olmuyor diye... bel fitigi ile cocugun tek alakasi, hamile kaldiktan sonraki zorluklar olur...
tibbi tedavi süreci ve dua...
hosgeldin canim....
biraz kizginim....sükunetimi korumaya calisiyorum....
insallah o günlerde gelecek canim...biraz daha sabir....
İnanma ya sen yinede tıptan vazgeçme sakat bunlar ters bişey filan olur allah saklasın
o ne yaaa işe yarıyormuymuş cidden
yok küsmem kuzu..beni de düşündürten bel fıtığımın zortlamaası zaten
ivit hep böcükün yüzünden pis haintamam kapadım bu konuyu
peki
sabır sabır yaaaa sabır belki de akıllanııırr
tamam ablacım sizi dinlicem
sabır sabır yaaaa sabır belki de akıllanııırr
Asu nerede yahu
asudem neredesin?
sabir tasina dönücem böyle giderse....bende bunu acisini alisveristen cikarmazsam....
Tabi ya öyle şeyler yaptırmak tehlikeli allah saklasın sakata gelirsin yani
Asu nerede yahu
Kızlar ben kaçtım kahvaltı beni beklerrrr
@elmayra cadısı bugün tohtora gitmiyomuydun sen???
kocişi bile bu kadar takip etmiyorum hee
aklım hep sizde
hepimiz birşeyler için sabrediyoruz işte...Allah sabredeni severmiş ....
biri benim kulağımı mı çınlatıyoooo
bak ben sana ne dedim, akşam seni süpriz bekliyor dedim, al sana kurtlar vadisi, bak ne güzel sürpriz yapmış kocişkon
asudem neredesin yaaa ya yamacina al yada yamacima gel kuzum....
oy canımın içi,
seni yamacıma alırsam, dayarım önüne raporu, al yaz derim (pazartesi sunulacak bir rapor dayadılar da ona bakıyorum)
sen de evraktı şuydu buydu herşeyi kafana takma be bebişim, benim gibisin, ufak şeyleri bile dert ediniyosun
ahahaha yerim seniiiiiiiiiiiiii, yarına randevum öğlen gidicem.
sen sallıyon sanki,pazartesiydi cuma oldu,şimdi yarın diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?