Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar bel çektirmeyi düşünüyorum kayınvalideme,acaba birşey olur mu yani kötü birşey???

bende bel fıtığı da var :26:

canim cok riskli ya.. bosver... Allah korusun ters bisey olsa, kalici sakatliga bile sebep olabilir..

hem de kayinvalide

Anaaaaa adamın fantazi dünyası genişlemiştir kesin

günaydin... nasilsiniz??

Günaydınnn gizemcimmm

kızlar bel çektirmeyi düşünüyorum kayınvalideme,acaba birşey olur mu yani kötü birşey???

Ayyyyy sakın yaptırma tehlikeli helede bel fıtığın varsa

Yanlış bir hareket yaparsa neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum :S

Fizik tedaviye gitsene kuzu madem

biraz rahatlamissin dranasim iyi olmus gittigin ama sen yine de acele etme ve sinirlarini koy....

bundan sonra umarim herseyin hayirlisi olur canim....ona sans vermelisin....

Ne zamandır bitecek diye korkup kullanmadığım Bvlgarı Jasmin Noir Setini almış yine.

güzel günlerde kullan bebegim....

geldim,sarıl bana..sarılın bana

tatli sakarim benim....

asudemmmmmm yamacima gel bebegim....

yaa kayınvalidem öldürmez beni,yoksa böcüküm çöker üstüne

ne bilim ya faydasını görenler varmış,biraz kocakarı işlerine merak saldım bu aralar

Hayıt tohumuyla aştın kendini kuzu

Yaptırma öyle seyler, sonra kendini göbeğine yazı yazmaya calısan hocaların önünde bulursun

bundan sonra umarim herseyin hayirlisi olur canim....ona sans vermelisin....

Saol cnm inş.

Sen napıyosun bakalım

ya ben çocuk için iyi geldiğini duydum,kayınvalidemin de olmuyormuş o işlemden sonra olmuş :26:

Noreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Delirtme insanı Hani bazı topiklerde sidikle kıl köklerini kurutan kadınlar var ya Onlara benziycen yakında .D

Dolunayda sidiği bacağımıza sürüyoruzzz ve bekliyoruz kıllarımız azalsın diye

Yaptırma öyle seyler, sonra kendini göbeğine yazı yazmaya calısan hocaların önünde bulursun

Saol cnm inş.

Sen napıyosun bakalım

ben ki tamamen bilme inanmış insan....artık herşeyi dinler oldum...rabbim kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın aminnnnnn

kuzu onu da yapıcam,bunu da yapıcam herşeyi yapıcam istiyorum

sizinle bebekime isim bulmak istiyorum

Ben senin kafan dağılsın diye şaka yapıyorum küsme sakın tmm mı? Ama bel fıtığın varken bunu yaptırmak Allah korusun daha tehlikeli olabilir. Sen henüz caresiz değilsin cünkü tüm seceneklerini tüketmedin ki. Böcük olacak tıp düşmanı tüp e izin verse belki çözülecek? Belki d kendiliğinden olacak ve biz senin minnak odununa isim bulucaaz

ya ben çocuk için iyi geldiğini duydum,kayınvalidemin de olmuyormuş o işlemden sonra olmuş :26:

canim, lütfen yaptirma cok tehlikeli...

gecen biri demisti ya, isteyerek kocam benimle olmuyor, bundan cocugumuz olmuyor diye... bel fitigi ile cocugun tek alakasi, hamile kaldiktan sonraki zorluklar olur...

tibbi tedavi süreci ve dua...

günaydin... nasilsiniz??

hosgeldin canim....

Saol cnm inş.

Sen napıyosun bakalım

biraz kizginim....sükunetimi korumaya calisiyorum....

insallah o günlerde gelecek canim...biraz daha sabir....

ya cok fena alisveris yapasim var.. öyle ki gecen hediye gelen müsli nin web sayfasinda dolanip duruyorum.. yarim kiloluk paketleri 8 euro.. kazik resmen ama, cok güzel duruyor yaaaa...

dünden beri amazonda, ebay de dolanip duruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…