kızlar bel çektirmeyi düşünüyorum kayınvalideme,acaba birşey olur mu yani kötü birşey???
bende bel fıtığı da var :26:
$ok?? temizlikci olayiysa, bosver.. olan oldu... adam iyi niyetli biriyse unutur gider, yok degilse....
isle ilgili bir gelisme oldu mu??
Ay kızlar var ya allaha şükür dün bir sakarlık yapmadım dedim ama nazar değdi rezil oldum gene
Burada bir kaç arkadaşla çay içip sohbet ediyorduk kimse yok zannediyoruz burada odalar böyle iç içe
yeni doğum yapmış bir arkadaş vardı cinsellik hakkında bir şeyler soruyordu
Ablamızda ders veriyordu şöyle böyle yap ben dinliyordum sonra aman en rahatınız benim benim ex koca her akşam beni bunaltırdı dedim
Tabi biz kahkahalarla gülüyoruz
İçerden hocanın odasını temizleyen temizlik işlerine bakan adam elinde toz beziyle çıktı
Biz şok adam hafif gülümsüyordu
sarıl ablacım
günaydin... nasilsiniz??
kızlar bel çektirmeyi düşünüyorum kayınvalideme,acaba birşey olur mu yani kötü birşey???
Olmasın!Olmamalı
canim cok riskli ya.. bosver... Allah korusun ters bisey olsa, kalici sakatliga bile sebep olabilir..
hem de kayinvalide
Kızlar dün akşam gittim ama çok güzel geçti
Allaha şükür bir sakarlık yapmadım
Kuzen ben bilkentli yemek yedik
Bilkentliyle benim kuzen baya bir kanki olmuşlar
Bana boşanmayla ilgili tek bir şey sormadı sadece seni çok merak ettim dedi
Bir de ben arabayla gelmemiştim eve birlikte döndük çok güzel araba kullanıyordu
Yettim :)
İstanbul'a gitti. Haftasonları olacakmış eğitim. Cumadan gidip pazar günleri döneceklermiş.
Olumlu bir hava hakimdi konuşmada. O konuştu ben dinledim. İş değişikliği yaptığını, sorumluluklarının ve bana verdiği sözlerin hala gecerli olduğunu ama onu anlamamı istedi. Beni hayal kırıklığına uğrattığının farkında olduğunu fakat orda mutlu olmadığını falan anlattı. Öyle işte. Ben pek birşey söylemedim. Karışmıyorum artık dedim. Bir ilişki bitecekse çabalasan da çabalamasan da biter nasılsa ben artık yorum yapmıyorum dedim. Madem evin erkeği sensin ben karışmıyorum artık hicbirşeye dedim.
Öyle
Ne zamandır bitecek diye korkup kullanmadığım Bvlgarı Jasmin Noir Setini almış yine.
geldim,sarıl bana..sarılın bana
Ay kızlar var ya allaha şükür dün bir sakarlık yapmadım dedim ama nazar değdi rezil oldum gene
Burada bir kaç arkadaşla çay içip sohbet ediyorduk kimse yok zannediyoruz burada odalar böyle iç içe
yeni doğum yapmış bir arkadaş vardı cinsellik hakkında bir şeyler soruyordu
Ablamızda ders veriyordu şöyle böyle yap ben dinliyordum sonra aman en rahatınız benim benim ex koca her akşam beni bunaltırdı dedim
Tabi biz kahkahalarla gülüyoruz
İçerden hocanın odasını temizleyen temizlik işlerine bakan adam elinde toz beziyle çıktı
Biz şok adam hafif gülümsüyordu
öyle deme adam beni her dk görüyor
iş pazartesinden sonra belli olacak canım
Anaaaaa adamın fantazi dünyası genişlemiştir kesin
Günaydınnn gizemcimmm
Ayyyyy sakın yaptırma tehlikeli helede bel fıtığın varsa
Yanlış bir hareket yaparsa neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum :S
Fizik tedaviye gitsene kuzu madem
yaa kayınvalidem öldürmez beni,yoksa böcüküm çöker üstüne
ne bilim ya faydasını görenler varmış,biraz kocakarı işlerine merak saldım bu aralar
bundan sonra umarim herseyin hayirlisi olur canim....ona sans vermelisin....
ya ben çocuk için iyi geldiğini duydum,kayınvalidemin de olmuyormuş o işlemden sonra olmuş :26:
Hayıt tohumuyla aştın kendini kuzu
Yaptırma öyle seyler, sonra kendini göbeğine yazı yazmaya calısan hocaların önünde bulursun
Saol cnm inş.
Sen napıyosun bakalım
ben ki tamamen bilme inanmış insan....artık herşeyi dinler oldum...rabbim kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın aminnnnnn
kuzu onu da yapıcam,bunu da yapıcam herşeyi yapıcamistiyorum
sizinle bebekime isim bulmak istiyorum
ya ben çocuk için iyi geldiğini duydum,kayınvalidemin de olmuyormuş o işlemden sonra olmuş :26:
günaydin... nasilsiniz??
Hayıt tohumuyla aştın kendini kuzu
Yaptırma öyle seyler, sonra kendini göbeğine yazı yazmaya calısan hocaların önünde bulursun
Saol cnm inş.
Sen napıyosun bakalım
ben ki tamamen bilme inanmış insan....artık herşeyi dinler oldum...rabbim kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın aminnnnnn
kuzu onu da yapıcam,bunu da yapıcam herşeyi yapıcamistiyorum
sizinle bebekime isim bulmak istiyorum
biraz kizginim....sükunetimi korumaya calisiyorum....
hosgeldin canim....
biraz kizginim....sükunetimi korumaya calisiyorum....
insallah o günlerde gelecek canim...biraz daha sabir....
Neye kızdın sen bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?