O kadın benim de midemi bulandırıyo. Cıplaklığın her halinden nefret ediyorum.
Kayınpederi bi arim bakalım. İzmirde onlar.
ben eskiden çok korkuyordum depremden, artık korkmuyorum.
sonucu kabullendim.
helikopterler ve kireç
izmir, çanakkale ve tüm yakın illere geçmiş olsun
şu ziyaretçi olayı nasıl oluyor anlamadım....
ne alaka bu konuya ziyaretçi gelmesi?
kızlar hayranlarınız mı var yoksa?
95 dinar depremini hatırlıyorum beni çok etkilemişti anneme babama eşyaları sabitlemeleri için çok ısrar etmiştim.. daha 12 yaşındayken..
99 depreminde korkularım daha da arttı.. uzun bir süre sağlıklı uyuyamadım..
ama artık kanıksadık.. ölmekten değil de sakat kalmaktan korkuyorum.. bir de kimsesiz kalmaktan.. aileme bir şey olmasından..
95 dinar depremini hatırlıyorum beni çok etkilemişti anneme babama eşyaları sabitlemeleri için çok ısrar etmiştim.. daha 12 yaşındayken..
99 depreminde korkularım daha da arttı.. uzun bir süre sağlıklı uyuyamadım..
ama artık kanıksadık.. ölmekten değil de sakat kalmaktan korkuyorum.. bir de kimsesiz kalmaktan.. aileme bir şey olmasından..
evet sakat kalmak...ama daha da kötüsü annem ve kardeşlerime birşey olması...
offf bu aralar manyaklaştım zaten,hep bir kaybetme korkusu var içimde bu halimden nefret ediyorum ama benim onlardan başka kimsem yok ki
evet sakat kalmak...ama daha da kötüsü annem ve kardeşlerime birşey olması...
offf bu aralar manyaklaştım zaten,hep bir kaybetme korkusu var içimde bu halimden nefret ediyorum ama benim onlardan başka kimsem yok ki
…derki ;Kimi benden çok seversen onu senden alırım… ve ekler, Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım… ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur… Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya… Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın… En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın…!!!
lütfen toparlamaya calis canim kendini...
Bu iki ziyaretçi kim acaba kantar olabilir mi:26:
…derki ;Kimi benden çok seversen onu senden alırım… ve ekler, Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım… ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur… Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya… Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın… En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın…!!!
lütfen toparlamaya calis canim kendini...
Diğeri de bilkentli olmasın
Kantarın aramaması gerçekten iyi oldu zaten şu sıralar görüşmemek en iyisi
Bir de hocamla görüştüm gelecek kişi çalışmak istemezse beytepe'de bir yer ayarlayacak başka bir ile gitmekten iyidir hem evime daha yakın
Bilkentliye gelirsek gerçekten onu çok zor durumda bıraktım ama o da beni sinir etti:26:
Düşüncesi bile kabus gibi
özlüyor musun onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?