Dert yok, Sohbet var.... :)

ben istanbulda yaşıyorum ama hiç hissetmedim hoş kolay kolay hisetmem ben depremi

birkeresinde akşam deprem olmuş 4 şiddetiydi galiba
bütün bina dışarı çıkmış ertesi gün komşular diyo siz neden dışarı çıkmadınız diye
dedim valla hissetmedim hissetsem kaçardım bende
sanırım giriş katta oturduğum için anlamıyorum birde binanın zemini kayalık ondan olabilir

ben eskiden çok korkuyordum depremden, artık korkmuyorum.
sonucu kabullendim.

helikopterler ve kireç:4:

izmir, çanakkale ve tüm yakın illere geçmiş olsun

95 dinar depremini hatırlıyorum beni çok etkilemişti anneme babama eşyaları sabitlemeleri için çok ısrar etmiştim.. daha 12 yaşındayken..

99 depreminde korkularım daha da arttı.. uzun bir süre sağlıklı uyuyamadım..
ama artık kanıksadık.. ölmekten değil de sakat kalmaktan korkuyorum.. bir de kimsesiz kalmaktan.. aileme bir şey olmasından..

95 dinar depremini hatırlıyorum beni çok etkilemişti anneme babama eşyaları sabitlemeleri için çok ısrar etmiştim.. daha 12 yaşındayken..

ama artık kanıksadık.. ölmekten değil de sakat kalmaktan korkuyorum.. bir de kimsesiz kalmaktan.. aileme bir şey olmasından..

benim de tek korktuğum o.
geride tek kalmak ya da geride birilerinin kalması.
toplu olarak gidersek sorun yok...

evet sakat kalmak...ama daha da kötüsü annem ve kardeşlerime birşey olması...

offf bu aralar manyaklaştım zaten,hep bir kaybetme korkusu var içimde bu halimden nefret ediyorum ama benim onlardan başka kimsem yok ki :43:

offf bu aralar manyaklaştım zaten,hep bir kaybetme korkusu var içimde bu halimden nefret ediyorum ama benim onlardan başka kimsem yok ki :43:

…derki ;Kimi benden çok seversen onu senden alırım… ve ekler, Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım… ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur… Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya… Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın… En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın…!!!

lütfen toparlamaya calis canim kendini...

Kantarın aramaması gerçekten iyi oldu zaten şu sıralar görüşmemek en iyisi
Bir de hocamla görüştüm gelecek kişi çalışmak istemezse beytepe'de bir yer ayarlayacak başka bir ile gitmekten iyidir hem evime daha yakın
Bilkentliye gelirsek gerçekten onu çok zor durumda bıraktım ama o da beni sinir etti:26:

korkunun ecele faydası yok ama dua ve sadakanın eceli bile değiştireceği ayetle sabittir
elimizden geldiğince dua edelim ve isteyelim
vede bol bol sdaka verelim paramız olmasa bile müslümanın müslümana gülümsemesi bile sadakadır :)

…derki ;Kimi benden çok seversen onu senden alırım… ve ekler, Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım… ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur… Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya… Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın… En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın…!!!

Hayatın özeti bu işte.

evet aynen öyle...

insan yaşayamam sanıyor ama yaşanıyor...eksik ama yaşanıyor...

Kantarın aramaması gerçekten iyi oldu zaten şu sıralar görüşmemek en iyisi
Bir de hocamla görüştüm gelecek kişi çalışmak istemezse beytepe'de bir yer ayarlayacak başka bir ile gitmekten iyidir hem evime daha yakın
Bilkentliye gelirsek gerçekten onu çok zor durumda bıraktım ama o da beni sinir etti:26:

neden, nasil uyuz ettin??

3. ziyaretci de ex-kv :PP

ben kilo almaya başladım.. şimdiye kadar hiç diyet yapmadım.. biraz boğazımdan kısmam lazım..

k.validem de bi aşure yapmış sağolsun eşime de kazanla vermiş.. kase kase yemek istiyorum..

canım sürekli hamurişi yemek istiyor.. dikkat etmem gerek.. ya da en iyisi spora başlamalıyım..

yüzmeye mi gitsem ne yapsam? hiç bana göre değil öyle koşu bandı filan.. pfff

Back
X