Dert yok, Sohbet var.... :)

Bende aradı bir silkiyorum ama çok zor oluyor ağır baya

ben tüm evde (bir oda ve mutfak hariç) shaggy kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını görmedim, çok memnunum..

yalnız bir arkadaşım var, onun da aynı halılardan vardı, kendisi pek temiz titiz biri değildir, birgün evinde halının üzerine kül tablasını devirdi, lan bi baktım ortada en ufak bir pislik görüntüsü yok.. varı yoğu içine çekiyo meret.. yani görüntüde temiz olduğuna aldanmamak lazım :)

Bende aradı bir silkiyorum ama çok zor oluyor ağır baya

mümkünatı yok benimkilerin (salondakilerin) silkelenmesinin)
büyük halı min 3 kişi gerek.
zaten silkelemek de yasak.
ben de operasyon yapıyorum işte

ama temizlenmesi çok rahat.
hem kir tutmuyor hem de sil geç...

bu arada kızlar koslanın tozu çıkmış halılar için gördünüz mü?
ben denedim geçen gün...
tam reklamlardaki gibi manyak bişey...

halının üstüne serpiyorsun (biraz nemli bişey zaten)
sonra fırça gibi bişeyle yediriyorsun bastırmadan (ben lif kullandım)
sonra 15 dak bekliyorsun, süpürüyorsun.
reklamlarda olur ya hani yarısı siyah yarısı beyaz aynen öyle oldu yemin ederim.

bizim de yasak da ara koridora çıkarıyorum ama eşşek ölüsü gibi

ben de senin gibi süpürüyorum tertemiz zannediyordum tesadüf bir silktim içinde bir ben yoktum

Artık korkuyorum yaaa elini verince kolunu kaptırıyorsun :S

Kist küçülmediyse ya da büyümediyse ne olacak peki? Nasıl bir tedavi uygulayacak. DK hapı mı?

sen şuana kadar d.kontrol hapı kullanmadın mı??

valla benim dr büyüyünce hap veriyo,maalesef başka çaresi yok

kosla halı mı???uuuuu bu çok iyi,benim evde yaramaz bir çocuk varda her zaman işim düşer bunlara..

geçen gün çay içiyoruz ağzı yandı diye bütün çayı yeni yıkamadan gelmiş halının üstüne püskürttü,ben de kızdım halılar yeni yıkandı diye.

ben yandım sen halıları düşünüyosun dedi

kuzu koltukta da kullanılır mı o?

çocuklu eve uygun değil o halde...

csi canım ürün, marka yerleştirme yapmayalım lütfen

topiğin manifestosuna uymayan bazı muhabbetler içerisindeyiz..
sonra biri gelecek hedee höddöööö diye kovmaktan beter etcez o da bize gösterecek daaan daaaan shaggyden temizlikten bahsettiniz diye..

bu arada csi, senin tarife göre kek yaptım kocam parmaklarını yedi.. süper oldu.. çok tenk yu

sen şuana kadar d.kontrol hapı kullanmadın mı??

valla benim dr büyüyünce hap veriyo,maalesef başka çaresi yok

Ben 2010 hazirandan 2011 nisana kadar kullandım hap. Doktor kontrolü süresinde de kullanmadım.

@elmayra bir de bana doktorum şunu uyguladı bir ara (kistim 4cm olmuştu) ;2 kutu yani 28x2=56 adet d.k hapını aralıksız kullandım...yani iki ay regl görmedim...

bi yandan iyi oluyordu ama sürekli ilaç ilaç ilaç

o halde anlasınlar onlarda yahu

bunu kocan mı yaptı?????

ben olsam ağzının ortasına iki tane geçirirdim

Ben sırf o yüzden bıraktım zaten DK yı. Nefret ediyorum ilaç kullanmaktan. Aylık iğne mi denesem dedim sonra cıks o da olmadı. takvim yönetmiyle ve eş tarafından korunduk. Sonra da sapıttı benim günler zaten.

Ben 2010 hazirandan 2011 nisana kadar kullandım hap. Doktor kontrolü süresinde de kullanmadım.

demek ki senin fazla oynama olmuyor kistte..yani büyüme/küçülme açısından...

benimkiler çok oynak ve laparoskopi geçmişim olduğundan kullanmak zorunda kalıyorum..

bu arada seninki basit kist miydi,çikolata mı???

tavsiyeni dikkate alacagim....

evet içinde kırıntı cart curt tutuyor,zaten aksini düşünmek saflık olur...

ama silkeleyince gidiyor o da

ben seviyorum yaa..

aksilik su ki benim silkeleyecek yerim yok....bi caresine bakacagim artik....

ben 1,60X2,30 aldim cok agir degil gibi ama tek basima bende yapamam galiba....

ooo ben daha ilk günden basladim kizmaya....halinin ortasi beyaz....biraz da ayak ucuna serdim...ordan gecme, oraya basma,o terligi giyme ben sana kalin corap alirim....vs vs.

ne keki, ben de tarifi istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…