- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Niteliğiyle ilgili bişi demedi. Ama her iki tarafta da var ve rahme yakın dedi biri. Gecen sefer küçülmedi belki bu ay atarım :S
BDV.de hiç ekşın yok mu?
BDV.de hiç ekşın yok mu?
inşallah atmışsındır..
benimki atılmıyor reg ile
kocasını tokatlayıp kaynanasına laflar saydıran ve bunun karşılığında kocası tarafından ödüllendirilerek gezmeye götürülen hatun kişisini saymazsak yok
aaahhh ağsudem ahhh
bütün hayallerimi yıktın.
oysa ki ben kocaları boşayıp beraber yaşamayı teklif edecektim sana
ancak an itibariyle anladım ki seninle aynı evde yaşamamız halinde benim can güvenliğim yok (hiç bişey kırmam kendi kafam kolum ayağım dışımda. benim sakarlığım kendime)
bu durumda
SENİ UZAKTAN SEVMEK AŞKLARIN EN GÜZELİİİİ
BDV.de hiç ekşın yok mu?
Sen kaçırmışsın, o munis koca kızın kafasını kalorifer peteklerine sürterek kıvılcım cıkarmış da daha önce o yüzden tokata ses cıkarmamış D:
yani bebeğim tamam sevmem sakar insanı da, senin için istisna kabilinden bir kontenjan ayarlarım, yeter ki kavak enişte yerine bana yönlendir o derin sevgini, sevgi her kusuru örter
inanmıyorummmm
dur bakayımmmmmmm
oleyyyyyyyyyyyyy
Kızlar patlamak üzereyim ve birine anlatmazsam patlayacak durumdayım. Lütfen bana bir akıl verin
böööööööööğğğğğğğğğğkkkk. llllklkl lklklklkl kllklk..
dranas ne yaptın kuzum yaa.. midemi alt üst ettin..
bu kadar detaya girmene gerek yoktu kuzucum....
ay dranas ya film gibi bir hayat seninki yeminle
kızın da anasının yolunda belli
udumlu ne kuzum? bilemedim
sakar insanı hiç sevmem.. arkadaşımsa eğlenir, çok dalga geçerim.. ama aynı evde yaşamak istemem.. sakar bir ev arkadaşım vardı, boğmak istiyodum
allahıma çoık şükür, nazarlardan ırak, potukumun hiç bir sakarlığını görmedim, çok şükür maşallah maşallah tüt tütü aman aman
en acilinden sizi 1.sayfaya alıyorum.
üyelik sözleşmesini okuyup hatmedip imzalayıp geri dönüyorsunuz,
kediciğe az önce atarlanmıştım biz kurucu üyeyiz falan diye ama konu çok hoş yerlere gitmiyor anlaşıldı
acilinden toparlanıp kendimize gelelim kızlar...
Kızlar patlamak üzereyim ve birine anlatmazsam patlayacak durumdayım. Lütfen bana bir akıl verin
Daha önce böylesi hiç başıma gelmedi ama genelde soyunup çömelip koltuk arkalarına işediği için şaşırmadım:26:
Gerçekten analı kızlı tuhafız
Daha önce böylesi hiç başıma gelmedi ama genelde soyunup çömelip koltuk arkalarına işediği için şaşırmadım:26:
Gerçekten analı kızlı tuhafız
kızım sabah senin için bir a4 boyutunda özet yazdım, sen hala bdv lerdesin
teeey teeeyy
kızım bi de muhtar olacan ya çirkin çirkin konuşma basıcam şimdi kızgın şişi ağzının ortasına
ahahaha nasıl beee. Cinnet gecirmiyor musun? Ben öyle bişey yapsaydım annem beni şişle dağlardıartık neremi dağlayacağına siz karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?