Dert yok, Sohbet var.... :)

kocasını tokatlayıp kaynanasına laflar saydıran ve bunun karşılığında kocası tarafından ödüllendirilerek gezmeye götürülen hatun kişisini saymazsak yok

Sen kaçırmışsın, o munis koca kızın kafasını kalorifer peteklerine sürterek kıvılcım cıkarmış da daha önce o yüzden tokata ses cıkarmamış D:

yani bebeğim tamam sevmem sakar insanı da, senin için istisna kabilinden bir kontenjan ayarlarım, yeter ki kavak enişte yerine bana yönlendir o derin sevgini, sevgi her kusuru örter

Sen kaçırmışsın, o munis koca kızın kafasını kalorifer peteklerine sürterek kıvılcım cıkarmış da daha önce o yüzden tokata ses cıkarmamış D:

inanmıyorummmm
dur bakayımmmmmmm

yani bebeğim tamam sevmem sakar insanı da, senin için istisna kabilinden bir kontenjan ayarlarım, yeter ki kavak enişte yerine bana yönlendir o derin sevgini, sevgi her kusuru örter

oleyyyyyyyyyyyyy

böööööööööğğğğğğğğğğkkkk. llllklkl lklklklkl kllklk..

dranas ne yaptın kuzum yaa.. midemi alt üst ettin..

bu kadar detaya girmene gerek yoktu kuzucum....

Daha önce böylesi hiç başıma gelmedi ama genelde soyunup çömelip koltuk arkalarına işediği için şaşırmadım:26:
Gerçekten analı kızlı tuhafız

Daha önce böylesi hiç başıma gelmedi ama genelde soyunup çömelip koltuk arkalarına işediği için şaşırmadım:26:

ahahaha nasıl beee. Cinnet gecirmiyor musun?

Son düzenleme:

nasıl yani ya:44:
dranasım; normal mi sence bunu yapması?
dikkat çekmek için yapıyor olamazmı?
giç görüştün mü pedagogla?:44:

ahahaha nasıl beee. Cinnet gecirmiyor musun? Ben öyle bişey yapsaydım annem beni şişle dağlardı artık neremi dağlayacağına siz karar verin

Banyo yaptırırken soyuyorum elimden fırlıyor koşa koşa koltuğun arkasına gidip çömelip işiyor valla kaç kere başıma geldi yerler laminat olduğu için siliyorum geçiyor ama kaka tam bir dehşetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…