Dert yok, Sohbet var.... :)

yatak odası oturma odası ve küçük odada shaggy var ince tüylülerden.. çok memnunum çünkü elektrikli süpürgem çok iyi.
salona biraz daha klasik istediğim için almadım ama ben mutfağa da istiyordum..
k.validem çok zor olur temizliği dedi aklımı çeldi.. şimdi mutfakta yün halı var. neme lazım yün halı 6 ayda yağ içinde kaldı.. bu ara yıkamaya vermem lazım. bir de bu yeni mutfaklarda tezgahlar hep dar.. ocaktan yağ sıçrıyor.. evyeden su sıçrıyor.. pff..

mutfakta kullanışlı değil diyenlere katılmıyorum ben.. çocukla zor olabilir tabi..

bende bir ara evde kedi beslemeyi düşündüm ama çok tüy olur etraf diye vazgeçtim..sonra yavru bir golden alayım dedim ama işe devam kararı alınca ondan da vazgeçtim

Bende bir kere kantardan habersiz eve sahipsiz bir köpek aldım
Kantar evde köpeği görünce alıp camdan atacaktı ben götürüp sahibine geri verdim:26:

şimdiki aklım olsa heryere shaggy alırdım,çok da hoş duruyor..

ama değiştirebilirim sonra..

Bende bir kere kantardan habersiz eve sahipsiz bir köpek aldım
Kantar evde köpeği görünce alıp camdan atacaktı ben götürüp sahibine geri verdim:26:

duygusuz işte..

köpekler güzel yaa,gerçi ben korkuyorum ama yavru alsam alışırım diye düşünmüştüm

bir blog yazarinin shaggy hali ile ilgili cok enteresan yorumlari var... siz ne kadardir kullaniyorsunuz??

"Yok yok, hakikaten güzel duruyor, bu kadar güzel durması boşuna değildir. Mutlaka çok da kalitelidir, yoksa fiyatı neden normal halıların iki katı olsun ki..." " şimdi kullanmayacağız da ne zaman kullanacağız, tabi canım gençken kullanmadıktan sonra..." kendi kendini teselli ediyorsun çocuklar halıyı kıvırıp kılıfına sokarken...

Birkaç gün sonra halının serildiği odada halının iplerinin yumuşaklığı çok hoşuna gidiyor. Zaten ondan başka da bir şey kalmıyor özellikleri arasında. Nikah gününden önce şıkır şıkır fıkır fıkır ilgili alakalı hamarat ve kibar olan kızın nikahtan sonra bir köşeye çekilip çemkirip çemkirip somurtup oturması gibi... ve yine teselli makinası çalışır. "Olsun be tüyleri de yumuşacık ya bu da yeter, hem halı bu işte daha ne yapacak , ortalığı ışıtacak hali yok ki"

---

"Tam dört ay sonra odanın ortasında uzunlamasına yatan tüyleri uzamış ölü bir dağ keçisinin yerine gerçek bir halının hangi rengini alabileceğini araştırıyorsun. Aklına bu halıyı alırken satıcının "Abi bu halıyı maddi durumu çok iyi olanlar alıyor pek temizlemiyorlar değiştiriyorlar kirlenince"sözleri geliyor. "bu halıtyı zenginler kullanıyor" anlamı kulaklarında çınlıyor. Geçmişin kazandırdığı tecrübelerin zenginliğiyle renklere dalıyorsun."

bir blog yazarinin shaggy hali ile ilgili cok enteresan yorumlari var... siz ne kadardir kullaniyorsunuz??

ben 2 yıldır kullanıyorum canım...neyniş o enteresan yorumlar??

Ebet test yaptı, tahlil aldı. Öğleden sonra arayıp sorucam bakalım, kistim ne durumda, enfeksiyonum ne durumda?

allah allah yau,benim doktor usgden bakıp kist büyümüş,küçülmüş vs diyor senin ki illa testten sonra mı belli oluyor..

tamam enfeksiyon için gerekli ama kist için????

haberdar et bizi

bizim öle olmadı,aynı halıdan mı bahsediyoruz acaba :26:

Vajinal ultrasona girdim zaten. Ama sonucunu almadım. Yine smear yaptı. Kan testi de yaptı. Normal usg ile bakmadı yani.

bizim öle olmadı,aynı halıdan mı bahsediyoruz acaba :26:

canim, bilmiyorum beh netten shaggy hali diye arattim.. görüntüsünden, renklerinden, parlakligindan, yumusakligindan herkes memnun.. ama ortak sorun, icinde cok fazla sey ututuyormus.. tüylerinden de belli olmuyormus.. ters cevirip silkeleyince, ortaya cikiyormus hersey..

ben sadece merak ettim baktim.. annem eski tip hali lardan kullanir, benim odada da yerde 2 tane polar battaniye vardir..

lalcim benim mutfağımda ve salonumda var shaggy halı.
mutfağımdakinin girinti, çıkıntıları olduğundan daha kullanışlı
salondaki sırf tüy yumağı çok güzel duruyor arasına girenleri saymazsak...

ben de süpürgenin başını çıkararak borusuyla ameliyat yapıyorum, sorun kalmıyor...

Vajinal ultrasona girdim zaten. Ama sonucunu almadım. Yine smear yaptı. Kan testi de yaptı. Normal usg ile bakmadı yani.

:26: anladım...

bende gitmeliyim ama ne vakit :44:

evet içinde kırıntı cart curt tutuyor,zaten aksini düşünmek saflık olur...

ama silkeleyince gidiyor o da

ben seviyorum yaa..

:26: anladım...

bende gitmeliyim ama ne vakit :44:

Artık korkuyorum yaaa elini verince kolunu kaptırıyorsun :S

Kist küçülmediyse ya da büyümediyse ne olacak peki? Nasıl bir tedavi uygulayacak. DK hapı mı?

dağınık ve pis insanlara göre değil o zaman shaggy

bana satıcı, abla silkeleyemiyorsan ters çevirir üstünde gezersin öyle süpürürsün demişti

hani reklamda kadın süpürgeyi tavana yapıştırıyo ya benimki ondan.. sorun yok yani..
6 ay oldu hala pırıl pırıl süpürünce tüyleri de kabarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…